ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ενίσχυσε την ενέργειά σου με φυσικό τρόπο!

Ενίσχυσε την ενέργειά σου με φυσικό τρόπο!

Ενίσχυσε την ενέργειά σου με φυσικό τρόπο

Πρωινό ξύπνημα, δουλειά μέχρι αργά, και μετά επιστροφή στο σπίτι για τις υποχρεώσεις...όλα αυτά απαιτούν υψηλά επίπεδα ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και τότε είναι που χρειάζεται μία ώθηση ενέργειας. Πολλοί βασιζόμαστε στον καφέ, που βοηθάει μεν, αλλά η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να οδηγήσει σε νευρικότητα, ταχυπαλμίες και άλλες αρνητικές επιδράσεις που τελικά κάθε άλλο παρά βοηθούν.

Στην αναζήτηση μιας φυσικής λύσης που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κούρασης και στην τόνωση του οργανισμού, σωματικά αλλά και νοητικά, η απάντηση δίνεται από τα προσαρμογόνα βότανα όπως τα διάφορα είδη Ginseng, που ενισχύουν το νευρικό σύστημα, βελτιώνουν την σωματική ενέργεια και δίνουν συναισθηματική ισορροπία και ευεξία, σε συνδυασμό με αντιστρεσογόνα και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Τα προσαρμογόνα βότανα βοηθούν στη ρύθμιση του μεταβολισμού των υδατανθράκων, στη ρύθμιση της λειτουργίας των νευροδιαβιβαστών και της μιτοχονδριακής λειτουργίας. Υποστηρίζουν την ψυχική υγεία και ανακουφίζουν από την κόπωση.

Αν λοιπόν η καθημερινότητα έχει γίνει πολύ απαιτητική, αν δουλεύεις πολλές ώρες και έχεις ανάγκη να αυξήσεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου, ή αν γυμνάζεσαι και χρειάζεσαι μία φυσική λύση που θα ενισχύσει την απόδοσή σου, τότε τα παρακάτω βότανα προσφέρουν περισσότερη ενέργεια, αντοχή, πνευματική εγρήγορση και βελτιωμένη απόδοση:

 

Korean Ginseng: μειώνει την κούραση και τη σωματική εξάντληση, υποστηρίζει την γνωστική απόδοση και τη μνήμη και συμβάλλει στη διατήρηση των διανοητικών ικανοτήτων μετά από κούραση.

Siberian Ginseng: βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες, υποστηρίζει την σωματική υγεία, αυξάνει τη σωματική και νοητική απόδοση.

Maca (Peruvian Ginseng): δίνει ενέργεια, συμβάλει στην υγεία του εγκεφάλου, καθώς και στην ενέργεια, τη νοητική λειτουργία και τη διάθεση.

American Ginseng: είναι νευροπροστατευτικό και επιδρά θετικά στη μνήμη, στους χρόνους αντίδρασης και την ηρεμία.

Guarana: αποτελεί μια φυσική πηγή καφεΐνης που διατηρεί τη σωματική και ψυχική ζωτικότητα.Όταν λαμβάνεται μαζί με θεανίνη, βοηθάει το νευρικό σύστημα να απελευθερώσει ενέργεια χωρίς την εμφάνιση των αρνητικών επιδράσεων της καφεΐνης.

Πράσινο Τσάι: είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την ενέργεια και την εγρήγορση.

Κακάο: έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες που έχουν διεγερτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Επιπλέον, χρήσιμα θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση της σωματικής και νοητικής απόδοσης αποτελούν οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ειδικότερα οι βιταμίνες Β3, Β6, Β12 και το φολικό οξύ που ενισχύουν τον υγιή μεταβολισμό της ενέργειας και την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλλοντας σε μεγαλύτερη εγρήγορση και σε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας.

Όλα τα παραπάνω συστατικά περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής Neubria Charge – Energy, μια φυσική φόρμουλα βιταμινών ενισχυμένη με φυσικά βότανα.

Tip: Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι τα συμπληρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη τους προκαλούν ταχυκαρδίες και τρέμουλο στα χέρια. Ο συνδυασμός Guarana και Θεανίνης ενισχύει την εγρήγορση, που συνήθως σχετίζεται με την καφεΐνη, αλλά συμβάλλει στη μείωση των παρενεργειών, καθιστώντας το Neubria Charge Energy το ιδανικό ενεργειακό συμπλήρωμα.