ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.boxpharmacy.gr είναι η διαδικτυακή προέκταση του φαρμακείου Χιόνου Θεοδώρα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Το φαρμακείο μας στοχεύει στην προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς καθώς και στην δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, προϊόντων ομορφιάς, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών, προϊόντων κατάλληλων για ομοιοπαθητική και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτησης και παροχής εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλής.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή για προϊόντα ομορφιάς και υγείας καθώς και να επιτύχουμε την οσο πιο άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση σας μέσω ενός εύχρηστου, φιλικού και πάνω απ΄όλα ασφαλούς περιβάλλοντος που σχεδιάσαμε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

 

Καλώς Ήρθατε και Καλή Περιήγηση!

Η ομάδα του Boxpharmacy

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διεύθυνση φαρμακείου: Κατσιμίδη 68, Τ.Κ 54638, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2310 924040

2310 924000  (φαξ)

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου: Καθημερινά απο 9:00 έως 17:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής

ΑΦΜ: 118955516

ΑΡ.ΓΕΜΗ: 133144404000

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.