ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Tι είναι τα προσαρμογόνα βότανα;

Tι είναι τα προσαρμογόνα βότανα;

Το άγχος είναι πηγή πολλών δυσάρεστων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν το σώμα και το μυαλό όπως κόπωση, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, πόνο, αϋπνία, ινομυαλγία, διατροφικές, πεπτικές και ορμονολογικές διαταραχές αλλά επηρεάζει και το εσωτερικό μας ρολόι το οποίο ονομάζεται “κιρκάδιος ρυθμός”.

Τα τελευταία χρόνια για την καλύτερη αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους, των καταστάσεων έντονου στρες και των επακόλουθων συμπτωμάτων έχουν χρησιμοποιηθεί και γίνει ευρέως γνωστά μία κατηγορία θεραπευτικών βοτάνων που ονομάζονται προσαρμογόνα.

Τι είναι τα προσαρμογόνα βότανα;

Είναι μη τοξικές ουσίες φαρμακευτικής δράσης που μειώνουν τη σωματική και πνευματική κόπωση ενώ ταυτόχρονα  προστατεύουν τον οργανισμό από το άγχος, το στρες, καθώς και παθήσεις του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Το όνομα τους εξάλλου προέρχεται από την αποτελεσματικότητα τους να αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του οργανισμού σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Πως δρουν τα προσαρμογόνα βότανα;

Η δράση τους είναι γενικευμένη και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένους ιστούς και όργανα ενώ προσαρμόζουν τη λειτουργία τους ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού. Ρυθμίζουν τις ορμόνες του οργανισμού και ιδιαίτερα την ορμόνη του στρες (κορτιζόλη) ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την σύνθεση και την δράση των νευροδιαβιβαστών συμβάλλοντας έτσι σε καλύτερη σωματική και πνευματική λειτουργία.

Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος κατανάλωσης προσαρμογόνων βοτάνων;

Η κατανάλωση προσαρμογόνων βοτάνων μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, αλλά ο πιο ασφαλής είναι μέσω μιας εξελιγμένης και καλά  μελετημένης σύνθεσης όπως είναι το νέο πολυβιταμινούχο DERBIMED  της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Medical PharmaQuality.

Πολυβιταμινούχο DERBIMED για Δύναμη και Ενέργεια σε άλλο επίπεδο!

Το νέο πολυβιταμινούχο  σκεύασμα DERBIMED δίνει δύναμη και ενέργεια σε άλλο επίπεδο λόγω της μοναδική σύνθεσης που έχει με 24 συστατικά.

Περιέχει τα 3 περισσότερο μελετημένα και χρησιμοποιημένα προσαρμογόνα βότανα της φύσης όπως είναι τα Panax ginseng, Siberian ginseng, Rhodiola rosea και σε συνδυασμό με το συνένζυνο Q10,τις  12 Bιταμίνες(Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, Α, C, D, E, Φυλικό οξύ, Βιοτίνη)και τα 8 ιχνοστοιχεία(Μαγνήσιο, Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Σελήνιο, Χρώμιο, Χαλκός, Μαγγάνιο, Μολυβδαίνιο) αυξάνει την συνολική ευεξία του οργανισμού γιατί:

  • προσφέρει σωματική και πνευματική τόνωση και ενέργεια,
  • μειώνει την σωματική και πνευματική κόπωση,
  • αυξάνει την αντοχή και την απόδοση κατά τη σωματική άσκηση,
  • προστατεύει από το άγχος και το στρες και
  • ενισχύει την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε λοιμώξεις.

Έτσι το DERBIMED είναι το κατάλληλο πολυβιταμινούχο για όλους και ειδικά για άτομα με:

  • Έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα
  • Αδυναμία, εξάντληση, κόπωση
  • Άγχος και ένονο σωματικό stress
  • Εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα