ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Συνένζυμο Q10: 3 τρόποι που βοηθά την υγεία σου κα

Συνένζυμο Q10: 3 τρόποι που βοηθά την υγεία σου και την ομορφιά σου!

Συνένζυμο Q10: 3 τρόποι που βοηθά την υγεία σου και την ομορφιά σου!

 

Σίγουρα θα το έχεις διαβάσει σε ετικέτες καλλυντικών, σε περιοδικά, σε συσκευασίες προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Το συνένζυμο Q10 αποτελεί ένα εξαιρετικής φύσης συστατικό που ωφελεί υγεία και ομορφιά και καλό είναι να έχεις ένα επαρκές απόθεμα στον οργανισμό σου.

 

Είναι… εσωτερικής φύσης

Αν ήδη δεν το γνωρίζεις, το συνένζυμο Q10 αποτελεί ένα φυσικό συστατικό που παράγει το σώμα μας. Υπάρχει, όμως, σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς αλλά και σε τροφές και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα συστατικά παγκοσμίως σε επίπεδο συμπληρώματος διατροφής. To συνένζυμο Q10 είναι απαραίτητο για την πραγματοποίηση σημαντικών λειτουργιών στον οργανισμό όπως η παροχή ενέργειας στα κύτταρα, η μεταφορά ηλεκτρονίων, αλλά και η ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.

 

Πού παίρνει 10 με τόνο το συνένζυμο Q10

Διώχνει την κόπωση, σου δίνει ενέργεια

Το συνένζυμο Q10 αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της αναπνευστικής αλυσίδας των κυττάρων μας, ενώ παίζει καταλυτικό ρόλο στην απελευθέρωση της ενέργειας που βρίσκεται κρυμμένη στις τροφές. Η συμβολή του στη σύνθεση του μιτοχονδριακού ATP είναι σημαντική, αφού το μόριο ΑΤΡ είναι η τριφωσφορική αδενοσίνη, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά ενέργειας εντός των κυττάρων του οργανισμού μας. Για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα πόσο σημαντικό είναι το συνένζυμο Q10, σκέψου ότι κάθε μιτοχόνδριο μοιάζει με εργοστάσιο ενέργειας στο κάθε κύτταρό μας, και το Q10 βοηθάει ώστε αυτή η ενέργεια να μεταφέρεται σε όλο σου το σώμα. Αν γυμνάζεσαι ή έχεις μία έντονη καθημερινότητα, το Q10 θα σε τροφοδοτήσει με την ενέργεια που χρειάζεσαι και θα ενισχύσει τις αντοχές σου.

 

Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό

Το συνένζυμο Q10 αποτελεί ένα από τα κορυφαία αντιοξειδωτικά συστατικά. Ας δούμε πρώτα τι είναι η οξείδωση και ποσό βλαβερή είναι για τον οργανισμό μας. Πιο απλά και… απλοϊκά είναι το ‘’σκούριασμα’’. Για να το καταλάβεις, πάρε ένα μήλο, κόψε το στη μέση και στάξε μερικές σταγόνες λεμόνι μόνο στο ένα κομμάτι. Σε λίγη ώρα θα δεις ότι το κομμάτι με το λεμόνι έχει παραμείνει ανέπαφο, ενώ το άλλο κομμάτι έχει αρχίζει να αλλοιώνεται, δηλαδή να οξειδώνεται. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον οργανισμό μας. Η αντιοξείδωση, λοιπόν, είναι η πλέον σημαντική λειτουργία που γίνεται στον οργανισμό μας, ώστε να διατηρείται και να ανανεώνεται ο κύκλος ζωής των κυττάρων. Η οξείδωση των κυττάρων μας προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, γι’ αυτό έχουμε ανάγκη από αντιοξειδωτικά συστατικά όπως το Q10, που είναι από τα πλέον ισχυρά.

 

Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης

Για να έχεις ένα γρήγορο μεταβολισμό, δυνατούς μύες και δυνατά οστά, νεανικό δέρμα και υγιείς ιστούς απαιτείται η μιτοχονδριακή σύνθεση του ΑΤP. Με την πάροδο του χρόνου όσο μεγαλώνουμε τα επίπεδα του συνένζυμου Q10 μειώνονται και αυτό πιστεύεται ότι έχει να κάνει με τη μείωση του μεταβολικού ρυθμού, τη φθορά στα όργανα και τους σκελετικούς μυς. Η λήψη αυτού το πολύτιμου αντιοξειδωτικού συνένζυμου μέσα από τροφές ή συμπληρώματα διατροφής δείχνουν ότι δίνει παράταση στο όριο ζωής, συμβάλλει στην προστασία του DNA καθυστερώντας τη διαδικασία γήρανσης. Και αυτό σημαίνει παράταση ή διατήρηση της νεότητάς μας, πιο όμορφο δέρμα, πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά, ακόμα και πιο λεπτή σιλουέτα, αφού συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

 

Σε ποιες τροφές θα το βρεις

Αν και μπορεί να το συνθέσει ο οργανισμός μας, ωστόσο μόνο οφέλη θα μας προσφέρει να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με τροφές που περιέχουν το πολύτιμο αυτό συνένζυμο. Θα το βρεις λοιπόν στη σόγια, στα λιπαρά ψάρια όπως οι σαρδέλες και το σκουμπρί, το κοτόπουλο, στο μοσχαρίσιο και στο χοιρινό κρέας, στα αμύγδαλα, στα φιστίκια, στα καρύδια, στο σουσάμι, στο ελαιόλαδο, στο μπρόκολο, στο σπανάκι, στο κουνουπίδι, στο λάχανο, στα φρούτα.

 

Platinum Range

Coenzyme Q10 30mg

Το αποκαλούν και ελιξίριο της νεότητας. Είναι το συνένζυμο Q10, που όμως, με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδά του μειώνονται στον οργανισμό μας. Εμπόδισε τη φθορά του χρόνου με το Coenzyme Q10 της σειράς Platinum Range από την Power Health, το συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων που προστατεύεται από την πολύτιμη βιταμίνη Ε και βρίσκεται σε περιβάλλον μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας. Εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και προφυλάσσει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ βοηθά στην καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και στην αύξηση της αντοχής και των επιδόσεων.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
586 πόντους
21,95€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
344 πόντους
22,95€ Τιμή καταλόγου