ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
6 πράγματα που δεν σας είπαν για τη γράμμωση

6 πράγματα που δεν σας είπαν για τη γράμμωση

Προσπαθείτε πολύ και δεν έχετε αποτέλεσμα; Δεν χρειάζεται να κάνετε 100 ροκανίσματα την ημέρα για να αποκτήσετε την γράμμωση των ονείρων σας. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν σας είπαν για τη γράμμωση.

1 Μόνον τα sit-ups δεν κάνουν γράμμωση

Για να αποκτήσετε γράμμωση πρέπει να κάψετε πρώτα από όλα το σωματικό λίπος, επομένως είναι απαραίτητο να συνδυάσετε μια ισορροπημένη διατροφή χαμηλών θερμίδων και αερόβια άσκηση. Τουλάχιστον θα πρέπει να κάνετε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα (30 λεπτά) τζόκινγκ, διάδρομο ή ποδήλατο γυμναστικής και έπειτα να περνάτε στα βάρη. Κολύμβηση, έντονο περπάτημα και αερόμπικ είναι επίσης αποτελεσματικές ασκήσεις για την καύση λίπους. Να θυμάστε πως τα άπειρα σετ και οι επαναλήψεις δεν βοηθούν, η γράμμωση θέλει ένα χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους.

2 Χρειάζεστε κάποιο συμπλήρωμα για καύση λίπους

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε τα συμπληρώματα διατροφής που διευκολύνουν την απώλεια βάρους θα σας βοηθήσουν καθώς και οι λιποδιαλύτες. Επίσης τα συμπληρώματα διατροφής, όπως η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε ταχύτερα το στόχο σας για γράμμωση.

3 Η γράμμωση δεν εξαρτάται από το φύλο

Αν και οι άνδρες μπορούν να χτίσουν περισσότερη μυϊκή μάζα λόγω της τεστοστερόνης από τις γυναίκες, δεν σημαίνει ότι την αποκτούν πιο γρήγορα. Η αντίληψη ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αποκτήσουν γράμμωση έχει στηριχθεί στο γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερο ποσοστό σωματικού λίπους σε σύγκριση με τους άνδρες. Όμως η μορφή και το σχήμα π.χ. των κοιλιακών εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το DNA σας.

4 Δεν πρέπει να σταματήσετε τους υδατανθρακες

Κανονικά θα πρέπει να τρώτε ακόμα περισσότερους υδατάνθρακες όταν ο στόχος σας είναι η γράμμωση. Οι υδατάνθρακες θα τροφοδοτήσουν την προπόνησή σας, έτσι θα γυμναστείτε σκληρότερα και θα αποκτήσετε γράμμωση πιο γρήγορα.

5 Δεν χρειάζεστε ειδικά μηχανήματα και εξοπλισμό

Όλες οι ασκήσεις στον κόσμο δεν θα σας βοηθήσουν εάν έχετε λίπος στο σώμα σας. Κάποια μηχανήματα μπορεί να βοηθούν στην ενίσχυση των μυών σας, αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμες όταν πρόκειται για κάψιμο λίπους. Η αεροβική και η προπόνηση με βάρη είναι τα καλύτερα εργαλεία για να κάψετε λίπος.

6 Πρέπει να τρώτε κάθε 2 – 3 ώρες

Η συχνότητα των γευμάτων παίζει σημαντικό ρόλο στη γράμμωση. Πρέπει να κάνετε 5-6 μικρά γεύματα ημερησίως, με διαφορά μεταξύ τους 2-3 ωρών. Με τη μέθοδο αυτή εκμεταλλεύεστε τη θερμογενετική δράση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της πέψης, αυξάνοντας τις εσωτερικές σας καύσεις.

Να θυμάστε πως για τη γράμμωση χρειάζεστε δέσμευση, επιμονή και θυσίες.