ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Τα 15 πιο έξυπνα δώρα για τις γιορτές που δεν κοστ

Τα 15 πιο έξυπνα δώρα για τις γιορτές που δεν κοστίζουν

Αυτή η λίστα δώρων για τις γορτές είναι διαφορετική. Είναι γεμάτη με έξυπνα δώρα που σέβονται το budget σας και δεν κοστίζουν, σέβονται το χρόνο σας, αφού όλα έρχονται στην πόρτα σας με ένα κλικ και, κυρίως, σέβονται τη νοημοσύνη σας. Είναι έξυπνα δώρα που θα αρέσουν σε κάθε παραλήπτη, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα είτε μωρό. Δείτε τα 15 πιο έξυπνα δώρα για τις γιορτές που δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία και επιλέξτε ένα για τον καθένα.

Για τη γυναίκα

Huile Prodigieux Ξηρό Λάδι 50ml & Reve De Miel Cream Mains 30ml & Baume Levres Βάλσαμο της Nuxe

Μας αρέσει: Το πακέτο περιέχει το ξηρό λάδι ενυδάτωσης Nuxe Huile Prodigieuse, που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει υπέροχο, αισθησιακό άρωμα. Το Βάλσαμο θρέψης και ενυδάτωσης χειλιών Nuxe Reve de Miel Baume Levres, που είναι πλούσιο σε ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τα χείλη, δεν περιέχει τεχνητά αρώματα ούτε συντηρητικά. Και η κρέμα για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια Nuxe Reve de Miel Crème Mains et Ongles, που επανορθώνει την επιδερμίδα, αναπληρώνει τα λιπίδια και ενυδατώνει σε βάθος.

2 Eau de Toilette Black Sugar Oriental Lilly Violet & Δώρο Γαλάκτωμα Σώματος της Korres

Μας αρέσει: Αυτό το πακέτο με την αρωματική υπογραφή της Μαύρης Ζάχαρης περιέχει το Eau de Toilette Black Sugar Oriental Lilly Violet & δώρο γαλάκτωμα σώματος. Μια συμφωνία απο νότες γεμάτες, θηλυκές και μια γλυκιά αισθηση που υποθάλπτει τη γυναικεία δύναμη.

3 Teint Ideal Compact Powder SPF25 (No 3) της Vichy

Μας αρέσει: Eίναι ιδανικό εάν ψάχνετε για ένα Make-up σε μορφή πούδρας με ματ και βελούδινο αποτέλεσμα. Είναι εύκολο στη χρήση αλλά και στη μεταφορά του ενώ το ειδικό σφουγγαράκι επιτρέπει ακριβή εφαρμογή. Χάρη στην τεχνολογία των ενεργών συστατικών του, η πούδρα αυτή καλύπτει εξαιρετικά όλες τις ατέλειες απαλά και με διάρκεια. Το μεταλλικό σύμπλοκο με οξυχλωρίδιο του Βισμουθίου και ΜICA, προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα και ένα αποτέλεσμα Soft Focus. Φυσικό αποτέλεσμα και Λάμψη. Το Teint Idéal Compact προσφέρει ένα βελούδινο αποτέλεσμα το οποίο γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται εύκολα χάρη στο ειδικό σφουγγαράκι και τον καθρέφτη.

4 BOX042: 3 Μάσκες Περιποίησης της Επιδερμίδας: Scrub Λάμψης με Μύρτιλλο, Μάσκα με Ροζ Άργιλο & Μάσκα Λάμψης με Ρόδι της Apivita

Μας αρέσει: To set περιλαμβάνει την Κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο, που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ευνοεί παράλληλα την ανανέωση των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Τη Μάσκα για Απαλό Καθαρισμό με Ροζ Άργιλο, που καθαρίζει απαλά αλλά και σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να την αφυδατώνει και να την ερεθίζει. Και την Μάσκα λάμψης με Ρόδι, που χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο υγιή, λαμπερή και νεανική όψη ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση.

5 Premium La Creme Voluptueuse Ανυπέρβλητη Κρέμα Προσώπου Απόλυτης Αντιγήρανσης & Άνεσης της Lierac

Μας αρέσει: Η ευπώλητη κρέμα, εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, που μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο εξαιρετικής θρέψης, θρέφει εντατικά την επιδερμίδα προσφέροντάς της ανυπέρβλητη άνεση. Η αυθεντική ενεργή υφή της, πάντα κρεμώδης και απαλή, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα αποκατάστασης δεύτερης επιδερμίδας με πρωτόγνωρο βελούδινο τελείωμα.

 

 

Για τον άντρα

1 Men's Care Gift Set: Σαμπουάν-Αφρόλουτρο με Κάρδαμο & Πρόπολη 250ml & After Shave Κατά των Ερεθισμών με Βάλσαμο & Πρόπολη 100ml σε Συλλεκτικό Necessaire της Apivita

Μας αρέσει: Ιδανικό για όλους τους άντρες που αναζητούν ένα σαμπουάν - αφρόλουτρο πλούσιο σε φυσικά συστατικά για την περιποίηση των μαλλιών τους. Καθαρίζει απαλά με σαπωνάρια και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, συμβάλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας χάρη στην πρόπολη και τη γλυκύρριζα, διατηρεί τη φυσική υγρασία των μαλλιών και της επιδερμίδας χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού. Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον, χωρίς Parabens, Silicones, Propylene Glycol, and Mineral Oil.

2 L'eau de Parfum Ανδρικό Άρωμα Dark Rose, Whiskey, Amber της Korres

Μας αρέσει: Ένας σύγχρονος και φρέσκος συνδυασμός αρωμάτων με ξυλώδεις και κεχριμπαρένιες νότες.

3 Αφρόλουτρο με Άγρια Βότανα της Πίνδου & Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Άγρια Βότανα της Πίνδου της Apivita

Μας αρέσει: Αφρόλουτρο με 3 άγρια βότανα από την Πίνδο, με τη δημιουργία 3 νέων εκχυλισμάτων που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ήπια αντισηψία με ήπιο σύστημα καθαρισμού, άγρια σαπωναρία και πρόπολη. Το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη και το άγριο φασκόμηλο προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Ο άγριος δυόσμος και τα αιθέρια έλαια λεμονιού και δυόσμου προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας με βιοδραστική αλόη και πανθενόλη.

4 Homme Deo 24h Roll-on - Αποσμητικό με Ενισχυμένη Δράση για 24ωρη Φρεσκάδα της Lierac

Μας αρέσει: Αποσμητικό με μοναδική σύνθεση από φυσικά συστατικά και παράγοντες ενισχυμένης δράσης κατά του ιδρώτα, που δεν εμποδίζουν όμως την έκκρισή του, ενώ εξουδετερώνουν τα βακτήρια που ευθύνονται για την κακοσμία. Προσφέρει προστασία που διαρκεί και αίσθηση έντονης φρεσκάδας.

24ωρη προστασία, χωρίς ίχνη και κατάλοιπα.

5 Homme Structure S - Ενυδατική Αντιρυτιδική και Συσφικτική Φροντίδα της Vichy

Μας αρέσει: Ιδανικό για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα που παρουσιάζουν σημάδια χαλάρωσης στην επιδερμίδα του προσώπου. Η μοναδική του σύνθεση περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του πηγουνιού.

 

 

 

 

 

Για το μωρό

1 Φουσκωτή Μπανιέρα Παπάκι - Μικρή Πισίνα Με Ένδειξη Θερμοκρασίας 79cmx48cm της Munchkin

Μας αρέσει: Αυτή η παιδική φουσκωτή μπανιέρα σε σχήμα παπάκι που κάνει το μπάνιο διασκεδαστικό. Παράλληλα, σας διευκολύνει στο μπάνιο, καθώς το υλικό της κάνει το μπάνιο πιο ασφαλές και εύκολο. Φέρει ένδειξη θερμοκρασίας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το νερό δε θα είναι πολύ ζεστό για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας!

2 My First Nuk Welcome της Nuk

Μας αρέσει: Αυτό το βρεφικό σετ σε τσαντάκι περιέχει Genius Πιπίλα Σιλικόνης 0-6m, Θήκη για Πιπίλα, Βούρτσα Μαλλιών Extra Soft, Ψαλιδάκι Ασφαλείας, Δακτύλιο Οδοντοφυΐας Cool & Σετ Εκπαιδευτικών Οδοντόβουρτσων.

3 L Eau de Bebe Eau Perfume - Άρωμα για Βρέφη/Μωρά 50ml & ΔΩΡΟ Κουνελάκι Παιχνίδι για Κορίτσι της Klorane

Μας αρέσει: Το βρεφικό άρωμα περιέχει φυτικές ουσίες απόλυτα συναφείς με το οσφρητικό περιβάλλον του μωρού. Περιέχει απαλές νότες νερόλι (από άνθη νεραντζιάς), άνθη πορτοκαλιού και αγιοκλήματος προκαλεί στο παιδί σας τη μεγάλη ευχαρίστηση να βυθίζεται σε μια απολαυστική δροσερή αίσθηση. Χωρίς αλκοόλ, αυτό το νερό με άρωμα λουλουδιών δεν αλλοιώνει το τόσο ευαίσθητο υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας του μωρού. Θα βρείτε και για αγόρι.

4 Welbox No1 2+1 ΔΩΡΟ της Weleda

Μας αρέσει: Περιέχει Κρέμες Καλέντουλας για Αλλαγή Πάνας Babycream (3x75ml) που προστατεύει από την όξινη υγρασία στην περιοχή της πάνας, αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει, περιποιείται το ερεθισμένο και ερυθρό δέρμα, ενισχύει τη γρήγορη ανάπλαση του δέρματος. Σαμπουάν και Αφρόλουτρο Καλέντουλας, με προσεχτικά επιλεγμένα φυσικές ουσίες και πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας που καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών. Γαλάκτωμα Σώματος, που ενυδατώνει και καταπραϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα σε ένα φανταστικό συλλεκτικό βαλιτσάκι!

 

 

 

5 Tol Velvet Total Body Care της Pharmasept

Μας αρέσει: Το πακέτο Total Baby Care της Tol Velvet περιέχει 4 προϊόντα βρεφικής φροντίδας: Το απαλό παιδικό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά, χωρίς σαπούνι Tol Velvet Mild Bath, τη φυσική ενυδατική κρέμα για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού Tol Velvet Soothing Cream 150ml, το φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα &και το πρόσωπο του μωρού και για την περιποίηση της νινίδας Tol Velvet Baby Natural Oil και τα απαλά υποαλλεργικά μαντηλάκια χωρίς οινόπνευμα για τα χέρια και το πρόσωπο Tol Velvet Soft Wipes.