ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Beauty Masks

Beauty Masks

Η μάσκα προσώπου εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει σπουδαία οφέλη στην επιδερμίδα σας. Μάθετε όλη την αλήθεια προτού επιλέξετε τη σωστή για το δέρμα σας.

Θα πρέπει ο καθένας να χρησιμοποιεί μια μάσκα προσώπου τακτικά; Βεβαίως! Οι μάσκες προσώπου είναι η τέλεια φροντίδα του δέρματος και δρουν προληπτικά προλαμβάνοντας διάφορους ερεθισμούς και καταστάσεις της επιδερμίδας. Η σωστή επιλογή μιας μάσκας προσώπου μπορεί να ενυδατώσει την επιδερμίδα σας, να απομακρύνει τη λιπαρότητα, να συμβάλλει στην αντιγήρανση, να εξαφανίσει σπυράκια και μαύρους πόρους. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να καθαρίσει εις βάθος την επιδερμίδα του προσώπου σας και να μειώσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές αναζωγονόντας έτσι την επιδερμίδα. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη χρήση μιας μάσκας και μάθετε το γιατί.

Γιατί να εφαρμόσετε μια μάσκα προσώπου

Επειδή θα σας χαλαρώσει

Αλήθεια: Οι μάσκες προσώπου δεν βελτιώνουν μόνο τη συνολική όψη του προσώπου σας, μπορούν επίσης να δράσουν και θεραπευτικά κατά του στρες. Όταν είναι εμποτισμένες με αρωματικά αιθέρια έλαια, όπως μέντα και δεντρολίβανο, διεγείρουν  τις αισθήσεις σας και συμβάλλουν στην ηρεμία σας. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, ανάψτε μερικά μερικά κεριά και αφήστε τη μάσκα να δουλεύει για σας προσφέροντάς σας μία αισθητηριακή εμπειρία που όχι μόνο θα χαλαρώσει το μυαλό σας, αλλά θα σας αφήσει επίσης με υπέροχη επιδερμίδα. Δοκιμάστε τη Aquaprecis Masque Express - Μάσκα Ενυδάτωσης της Uriage. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας μεταλλικά στοιχεία του ιαματικού νερού του Uriage σε συνδυασμό με τους οργανικούς οσμολύτες της Uriage AquaPrécis Masque Express δημιουργούν μιά δυναμική ενυδατική προστασία. Η Πολυτελής Μάσκα Φρούτων Βαθιάς Ενυδάτωσης Hydrating Kiwi Mask της Darphin "ξεδιψά" το δέρμα, αναπληρώνει την πολύτιμη υγρασία του και αποκαθιστά τη φρεσκάδα και τη λάμψη του.

Επειδή εισχωρεί στο βάθος της επιδερμίδας

Αλήθεια: Σίγουρα,  ο καθημερινός καθαρισμός αφαιρεί τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ από την επιφάνεια του δέρματος. Αλλά μια μάσκα προσώπου μπορεί να εισχωρήσει σε πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και να καθαρίσει σε βάθος. Ουσιαστικά θα νιώσετε σα να κάνετε «αποτοξίνωση» όταν χρησιμοποιείτε μια μάσκα επειδή θα παρατηρήσετε αλλαγές στο δέρμα σας. Τα συστατικά της μάσκας διεσδύουν σε βάθος και βελτιώνουν την όψη των πόρων ενώ αφαιρούν  τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας προλαμβάνοντας σπυράκια και κηλίδες.  Δοκιμάστε τη Μάσκα Προσώπου Βαθιάς Ενυδάτωσης με Γάλα Γαϊδούρας της Sostar. Εμπλουτισμένη με γαιδουρινό γάλα, γλυκερίνη, αλλαντοϊνη και ουρία. Ο πανίσχυρος συνδυασμός των συστατικών της, προσφέρει  βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες, αφήνοντας την επιδερμίδα σας δροσερή και απαλή. Η Keracnyl Masque Μάσκα Προσώπου για Μικτό/Λιπαρό Δέρμα της Ducray είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα του μικτού και/ή λιπαρού δέρματος. Η πρωτότυπη σύνθεσή της απορροφά την περίσσεια σμήγματος χάρη στην άργιλο, αποσυμφορεί τους πόρους χάρη στο συνδυασμό αργίλου / πολυ-υδροξυ-οξέων και απολεπίζει χάρη στη μηχανική δράση των μικροσφαιριδίων πολυαιθυλενίου σε μορφή κηρών.

Επειδή θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα

Αλήθεια: Οι μάσκες, ειδικά αυτές που περιέχουν μέντα, μπορεί να τονώσουν την κυκλοφορίας του αίματος. Όταν η μάσκα στο δέρμα αρχίζει να σκληραίνει, κατά την αφαίρεσή της προκαλεί διαστολή στα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος. Αυτό εξασφαλίζει μια συνολική βελτίωση στον τόνο του δέρματος προσφέροντάς σας λάμψη. Δοκιμάστε την Gommage Douceur - Απολεπιστική Μάσκα Προσώπου της Lierac. Εξαιρετικής απαλότητας απολεπιστική κρέμα με λευκό άργιλο και εκχύλισμα μολόχας, πλούσια σε απολεπιστικά μικροσφαιρίδια jojoba και εκχυλίσματα άνθους λιναριού. Απολαυστική φροντίδα για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις ευαίσθητες. Η Masque Creme Fraiche Hydratant - Καταπραϋντική & Ενυδατική Μάσκα της Nuxe είναι κρεμώδης μάσκα αναζωογόνησης, ενυδάτωσης και ξεκούρασης. Πλούσια σε 100% φυτικούς καταπραυντικούς και ενυδατικούς παράγοντες. Ιδανική για ξηρά, ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα. Δίνει άμεση λάμψη και ζωντάνια. Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος και αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη.

Επειδη συμβάλλει στην καλλυντική σας αγωγή

Αλήθεια: Οι μάσκες προσώπου βοηθούν όλα τα άλλα προϊόντα φροντίδας του δέρματος να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Αν θέλετε η κρέμα ημέρας, ο ορός ή τα προϊόντα της νύχτας να απορροφηθούν από το δέρμα σας πιο γρήγορα και πιο βαθιά, τότε μια μάσκα προσώπου είναι ό,τι χρειάζεστε. Κάνοντας τακτικά μάκσα, μπορείτε να εξασφαλίσετε τόνωση και ενυδάτωση καθώς και ότι όλα τα προϊόντα θα αποδίδουν καλύτερα, με ταχύτερο ρυθμό. Δοκιμάστε την Express Beauty Μάσκα για Απαλό Καθαρισμό με Ροζ Άργιλο της Apivita. Μάσκα προσώπου για απαλό καθαρισμό σε βάθος, ιδανική για όλες τις κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Με τις μοναδικές απολεπιστικές ιδιότητες της Ροζ Αργίλου. Η Nectarine Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης της Korres είναι πλούσια μάσκα με βελουδένια υφή, έχει τη βάση της στο εκχύλισμα από νεκταρίνι, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Στιγμιαία ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα –

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκα προσώπου

1 Καθαρίστε την επιδερμίδα σας πριν εφαρμόσετε τη μάσκα σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε όλα τα οφέλη από τη μάσκα.

2 Με υγρά χέρια απλώστε τη μάσκα σας απευθείας στο υγρό δέρμα σας. Θυμηθείτε ότι ονομάζεται «μάσκα προσώπου» γιατί πρέπει να καλύπτει όλο το πρόσωπό σας σαν μάσκα. Μην τρίβετε τη μάσκα απευθείας στο δέρμα σας. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών, κρατήστε τα ρουθούνια σας καθαρά και απλώστε την, επίσης, κάτω από το λαιμό, κάτι που οι περισσότεροι παραμελούν. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα νεανικό πρόσωπο και ένα λαιμό με ρυτιδες, σωστά;

3 Περιμένετε για 10 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα 10 λεπτά για να χαλαρώσετε, να ελέγξετε τα email σας, ό,τι θέλετε. Απλά  ακολουθήστε τις οδηγίες με ευλάβεια. Εάν οι οδηγίες συνιστούν να αφήσετε τη μάσκα για έως και 15 λεπτά, τότε αυτό να κάνετε. Μην αφήνετε τη μάσκα για 20 ή 30 λεπτά.

4 Αφαιρέστε τη μάσκα. Χρησιμοποιήστε άφθονο νερό και μία πετσέτα για να την ξεπλύνετε απαλά. Μην τρίβετε το δέρμα σας με στεγνή πετσέτα γιατί θα δημιουργήσετε ερεθισμούς. Απλώστε μετά την κρέμα ή ένα serum.