ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
The secret to treating dry skin

The secret to treating dry skin

Η περιποίηση και η φροντίδα του δέρματος είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ρουτίνας πολλών γυναικών καθώς τίποτα δε συγκρίνεται με την αίσθηση που τους προσφέρει ένα απαλό και λείο δέρμα. Πολλές φορές όμως η ξηρότητα εμφανίζεται σε αρκετά σημεία του σώματός ή του προσώπου καθώς το δέρμα ερεθίζεται από τις εξωτερικές επιδράσεις όπως η εναλλαγή της θερμοκρασίας.

Η ξηρότητα κάνει το δέρμα να δείχνει θαμπό, άτονο και αρκετές φορές μάλιστα δημιουργεί την αίσθηση του τραβήγματος ή προκαλεί ξεφλούδισμα. Όλα αυτά τα ενοχλητικά, ομολογουμένως,  συμπτώματα μπορούν να αποφευχθούν αν ακολουθήσετε αφενός ένα σωστό τρόπο περιποίησης του δέρματος και αφετέρου χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για την αντιμετώπιση της ξηρότητας;

Το μυστικό για τη φροντίδα του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος είναι η καθημερινή ενυδάτωση με το κατάλληλο προϊόν που μέρα με τη μέρα θα σας χαρίσει τη βελούδινη αίσθηση που επιθυμείτε. H φροντίδα της επιδερμίδας είναι αναγκαίο να γίνεται καθημερινά και φυσικά να επιμένετε στα σημεία που παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα.

Τη βαθιά ενυδάτωση και την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε μπορεί να τη προσφέρει το Bio-Oil Dry Skin Gel, καθώς η μοναδική σύνθεση του που αποτελείται κατά 50% από έλαια και μόνο από 3% νερό, το κάνει αμέσως το must – have προϊόν για τα ξηρά δέρματα. Είναι σε μορφή gel, συνδυάζοντας έτσι τόσο τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων, όσο και την απορροφητικότητα μίας κρέμας, ενώ είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα – άλλωστε πάντα μας ενδιαφέρει και η πρακτικότητα όταν μιλάμε για τη beauty routine μας.

Το Bio-Oil Dry Skin Gel ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα της ξηρότητας (τράβηγμα, σκασίματα, ξεφλούδισμα, κνησμό), ενώ κλινική μελέτη έχει αποδείξει ότι μειώνει τη ξηρότητα κατά 86% έπειτα από χρήση 2 εβδομάδων*.

Αναζητήστε το Bio-Oil Dry Skin Gel σε συσκευασίες των 50ml, 100ml και 200ml.

*Αυτό-αξιολόγηση , 102 άτομα με πολύ ξηρό δέρμα

 

Box Pharmacy suggests