ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Tan your body!

Tan your body!

Για να έχετε το ιδανικό μαύρισμα που ονειρεύεστε μην περιμένετε τις καλοκαιρινές διακοπές. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας την προετοιμασία για να μη θέσετε σε κίνδυνο την υγεία της επιδερμίδας σας και να αποκτήστε ένα βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

1 Ξεκινήστε από τη διατροφή

Μερικές εβδομάδες πριν αρχίσετε την ηλιοθεραπεία βάλτε στο διαιτολόγιό σας καρότα, ροδάκινα, βερίκοκα, καρπούζι, πεπόνι, κολοκύθα, σπανάκι, αυγά, ψάρι, ελαιόλαδο και μπρόκολο που ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης. Τα δε καρότα εκτός του ότι τα τα συστατικά του παρέχουν αντιοξειδωτική δράση για το δέρμα, περιέχουν και β-καροτίνη η οποία μετατρέπεται από τον οργανισμό σε βιταμίνη Α και προστατεύει το δέρμα από τα ηλιακά εγκαύματα ενώ συμβάλλει στο βαθύ μαύρισμα λόγω της έκκριση της μελανίνης. Η μελανίνη ενισχύεται κυρίως με τη βιταμίνη Α και τη β- καροτίνη.

2 Κάντε απολέπιση

Προτού εκτεθείτε στον ήλιο κάντε προσεκτική απολέπιση σε όλο το σώμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας και βοηθά  το χρώμα που θα αποκτήσετε να είναι ομοιόμορφο. Ιδανική λύση για ένα scrub σώματος είναι το Perfecting Body Scrub της Darphin με τη βελούδινη κρεμώδη υφή με νιφάδες από σπόρους βερίκοκου που αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας ενεργά ενυδατικά συστατικά να εισχωρούν πιο εύκολα στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό και βελούδινο. Η Rose Pepper Κρέμα Βαθιάς Απολέπισης της Apivita απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει βαθιά την επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς την να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί.  Το θεϊκό scrub σε ροζ χρώμα  Hydra-Body Scrub Gommage Divin της Lierac εξαιρετικής απαλότητας, είναι πλούσιο σε εκλεπτυσμένες και δροσερές νότες, έχει μοναδική βελούδινη υφή και προσφέρει τέλεια απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και αναζωογονημένη. Το τονωτικό Ζελ Απολέπισης Gommage Moussant Tonifiant της Elancyl έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με καθαρό εκχύλισμα κισσού το οποίο δρα τονωτικά και αποσυμφορητικά και μικρόκοκκους που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα.

3 Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας

Φροντίστε να τη διατηρείτε ενυδατωμένη και με λοσιόν ή κρέμες. Όταν το δέρμα είναι ενυδατωμένο το μαύρισμα γίνεται πιο βαθύ και πιο ομοιόμορφο. Μην περιμένετε να απλώσετε μία κρέμα μία μέρα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο. Ένα μήνα πριν θα ενυδατώσει επαρκώς την επιδερμίδα σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σοκολατένιο μαύρισμα. Το γαλάκτωμα σώματος Lipikar Lait της La Roche – Posay είναι εμπλουτισμένο με λιπίδια, κατά της ξηρότητας, χωρίς Paraben, είναι ιδανικό για δέρμα με ξηρότητα - καταπολεμά την αίσθηση τραβήγματος. Το λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά Huile De Soin Regenerante Sensorielle της Lierac με υφή σα μεταξιού, θρέφει και αναγεννά την επιδερμίδα, χαρίζει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά, ενώ όταν προστεθεί στο νερό της μπανιέρας αναδίδει ένα διακριτικό χαλαρωτικό άρωμα.  Τέλος, το ενυδατικό γαλάκτωμα  σώματος Λευκό Τσάι / Περγαμόντο / Φρέσια της Korres είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

4 Φοράτε αντηλιακό με τον κατάλληλο SPF

Έχετε υπόψη σας ότι για να ξεκινήσει η παραγωγή μελανίνης χρειάζονται 48 ώρες έκθεσης στον ήλιο και 72 ώρες για να φτάσει στην κεράτινη στιβάδα. Είναι λοιπόν προφανές πως ό,τι κι αν κάνετε δύσκολα θα μαυρίσετε πριν περάσει αυτός ο χρόνος. Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο δείκτη αντηλιακής προστασίας ανάλογα με το φωτότυπό σας και προστατευτείτε από την ηλιακή ακτινοβολία με τα σωστά αντηλιακά προΐόντα.

 

5 Πίνετε πολύ νερό

Το νερό ενυδατώνει τον οργανισμό αλλά και το δέρμα και βοηθά τόσο στο μαύρισμα όσο και στη διατήρησή του.  Όσο πιο πολύ ενυδατωμένο είναι το δέρμα τόσο καλύτερο και το μαύρισμα.