ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Baby Food

Baby Food

Το βρέφος είναι έτοιμο μεταξύ 5 - 6 μηνών για στερεές τροφές επειδή μειώνεται το αντανακλαστικό προβολής της γλώσσας, το οποίο το προφυλάσσει από πνιγμονή με ξένα αντικείμενα. Επίσης στηρίζει το κεφάλι του και δείχνει ενδιαφέρον για το φαγητό. Τέλος, το έντερό του είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα αλλεργιογόνα, μετά τους 6 μήνες. Εφ’όσον πήρατε το... πράσινο φως από τον παιδίατρό σας να ξεκινήσετε τις στερές τροφές δείτε τί πρέπει να προσέξετε στην πρώτη κρέμα του μωρού σας.

Τι να προσέξετε στην κρέμα του μωρού σας

1 Το ρυζάλευρο να είναι βιολογικό

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το συμβατικό ρύζι καλλιεργείται σε επιβεβαρυμένα εδάφη από παλιά χημικά και φυτοφάρμακα απορροφούν πολύ νερό και μαζί με αυτό αρσενικό, μία ουσία που θεωρείται παράγοντας κινδύνου για καρκίνο και άλλες νόσους. Το ρυζάλευρο ολικής άλεσης bio-bebe® Hipp είναι η ιδανική πρώτη τροφή απογαλακτισμού εξαιρετικά εύπεπτη, με λεία υφή, κατάλληλη για τη μικρή και ευαίσθητη βρεφική κοιλίτσα. Το ρύζι ολικής άλεσης καλλιεργείται σε βιολογικούς ορυζώνες και αποτελεί μια αγνή και φυσική τροφή για τον απογαλακτισμό. Από τον 4ο μήνα και μετά.

 

2 Να μην περιέχει αρώματα, συντηρητικά, χρωστικές, τροποποιημένο άμυλο

Επιστημονικές έρευνες ενοχοποιούν συγκεκριμένα πρόσθετα και συντηρητικά για διάφορες βλάβες της υγείας σε παιδιά (υπερκινητικότητα, αλλεργίες, άσθμα, ερυθήματα).  Γενικά έχετε υπόψη σας ότι η προσθήκη χρωστικών, σε τροφές για βρέφη και νήπια, δεν επιτρέπεται. Το βρεφικό γεύμα κρέμα γάλακτος με σιμιγδάλι και φρούτα βιολογικής καλλιέργειας της Hipp περιέχει παρασκεύασμα γάλακτος κατάλληλο για βρέφη. Με πολύτιμο φυσικό ασβέστιο, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των οστών. Πλούσιο σε βιταμίνη Β, με βιταμίνη Α και D. Χωρίς προσθήκη αρωμάτων, συντηρητικών, χρωστικών, συντηρητικών, τροποποιημένου αμύλου.

 

3 Να μην περιέχει ζάχαρη

Σχεδόν οι περισσότερες κρέμες περιέχουν υπερβολικά μεγάλα ποσά απλών σακχάρων, με σημαντικό ποσοστό αυτών τη ζάχαρη. Επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι η παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα αποτελεί επιδημία τα τελευταία χρόνια.  Η Κρέμα Δημητριακών χωρίς γάλα Humana δεν περιέχει γάλα και κρυσταλλική ζάχαρη, είναι χωρίς γλουτένη, περιέχει σίδηρο και ιώδιο. Ιδανική για υποαλλεργική διατροφή με νερό (για βρέφη που δεν πρέπει να καταναλώσουν γάλα) ή με το Humana υποαλλεργικό γάλα για βρέφη HA 2 (για πρόληψη αλλεργίας σε βρέφη υψηλού κινδύνου)

 

4 Να περιέχει προβιοτικά

Τα προβιοτικά βακτήρια μπορεί να ασκούν ευεργετικές δράσεις με πολλούς τρόπους. Κάποια παράγουν αντιμικροβιακές ουσίες, μερικά ανταγωνίζονται τα παθογόνα βακτήρια του εντέρου και άλλα ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η Βιολογική βρεφική κρέμα για μετά τον 6ο μήνα Frezylac Φαριν Λακτέ με Δημητριακά & Γάλα 6M+ 200g της Frezyderm περιέχει προβιοτικά Bifidus, δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας και 35,5% βιολογικό γάλα. Καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες, σίδηρο και ενέργεια και έχει απαλή υφή και τέλεια διαλυτότητα. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.

 

Πως να ταίσετε σωστά το μωρό σας

1 Επιλέξτε μια ώρα που το μωρό θα είναι ξεκούραστο, ευδιάθετο και θα πεινάει αρκετά – όχι όμως υπερβολικά.

2 Βάλτε το σε κάθισμα και δώστε του να κρατάει ένα κουταλάκι προκειμένου να μην σας αρπάζει το κουτάλι με το οποίο θα το ταΐσετε.

3 Διάλεξτε παιδικά σετ φαγητού για το μωρό. Δοκιμάστε το Σετ Φαγητού Πιάτο, Κουτάλι, Κύπελλο Ηλικία: 6Μηνών + της Chicco ή το Σετ Απογαλακτισμού 6 μηνών+ SCF730/00 (Μπολ, Κύπελλο, Κουτάλι & Σαλιάρα) της Avent.

4 Βάλτε το κουτάλι κοντά στο στόμα του μωρού και αφήστε το να μυρίσει και να δοκιμάσει τη γεύση της κρέμας. Δοκιμάστε τα κουταλάκια Heat Sensitive Spoons & Cover - Θερμοευαίσθητα Κουταλάκια με Προστατευτικό Καπάκι της MAM ή τα Σετ 4 Κουταλάκια Με Σύστημα White Hot® που Προειδοποιεί όταν Καίει 3+, (4 Κουταλάκια) της Munchkin.

5 Το μωρό μπορεί να φτύσει την κρέμα στην αρχή, οπότε ξαναδοκιμάστε. Στόχος την πρώτη μέρα είναι να φάει 2-3 κουταλιές κρέμας μέχρις ότου σε μία βδομάδα να μπορεί να φάει την ποσότητα που χρειάζεται.

Πότε πρέπει να καθυστερήσετε την  κρέμα

Όταν το μωρό είναι πρόωρο: μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για σίτιση.

Όταν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό σοβαρής αλλεργίας σε κάποια τροφή.

Όταν δεν θέλει. Δεν χρειάζεται να πιέζετε το μωρό να φάει. Αφήστε να περάσουν μερικές μέρες ή και βδομάδες και ξαναδοκιμάστε. Η πίεση στο θέμα του φαγητού μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα και σε δυσκολίες στη σίτιση.