ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Support your immunity system with 5 ways!

Support your immunity system with 5 ways!

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα πολύπλοκο σύστημα το οποίο χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση για να ανταποκριθεί και να ενισχυθεί. Αν δεν θέλετε να αρρωστήσετε φέτος αυτοί είναι οι 5 εναλλακτικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού σας.

1 Κάντε αποτοξίνωση στο συκώτι

Το ήπαρ είναι το φυσικό φίλτρο του οργανισμού μας το οποίο συγκρατεί τοξίνες κι άλλες ουσίες και είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Εάν είναι υγιές το συκώτι σας είναι υγιής και ο οργανισμός σας. Γι΄ αυτό χρειάζεται να το ενυδατώνεστε σωστά προκειμένου να συμβάλλετε στην αποτοξίνωσή του πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Επιπλέον, όταν το σώμα είναι επαρκώς ενυδατωμένο έχει περισσότερη ενέργεια. Επίσης, μπορείτε να πίνετε αφέψημα πικραλίδας και να τρώτε αγκινάρες που έχουν αποτοξινωτική δράση. Το Artichoke Leaf Extract - Προστασία του Ήπατος & Αποτοξίνωση (60 Φυτοκάψουλες) της Solgar περιέχει εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας που ενδυναμώνει και προστατεύει την λειτουργία του ήπατος, ενώ συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Το Milk Thistle 250 mg (60 Κάψουλες) της Nature's Plus έχει περιεκτικότητα 80% (200 mg), κατ' ελάχιστον, σε silymarin - το ζητούμενο δραστικό συστατικό του βοτάνου.

2 Επιλέξτε αντιοξειδωτικά

Είναι σημαντικό να παρέχετε στο σώμα σας αντιοξειδωτικά όπως φαινόλες, καροτενοειδή, ανθοκυανίνες κ.ά. που έχουν αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες που καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το Multi+Multi Εxtra - Η Extra Πολυβιταμίνη (30 Ταμπλέτες) της Power Health περιέχει όλες τις απαραίτες βιταμίνες τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία για να σας βοήθησει να ενισχυθείτε και γεμάτοι έξτρα ενέργεια και δύναμη να ανταπεξέλθετε δυναμικά στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και παρέχει καθημερινή τόνωση και αντιοξειδωτική προστασία. Το Εχινάτσια Eubias για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος (50 Κάψουλες) της Superfoods ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει σημαντικά την αντίδραση του οργανισμού σε μολύνσεις. Το Immunace για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού (30 Κάψουλες) της Vitabiotics

είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ισχυρών αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού, εμποδίζοντας τη φθορά των κυττάρων και βοηθώντας τον οργανισμό να αντισταθεί στις μολύνσεις και τα κρυολογήματα.

3 Διατηρήστε το έντερό σας υγιές

Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα βασίζεται σε ένα υγιές έντερο. Το έντερό σας μπορεί να βλάψει, εκτός από την κακή διατροφή, το άγχος, το κάπνισμα, τα φάρμακα όπως η αντιβίωση και το αλκοόλ. Τα καλά βακτήρια του εντέρου σας αγαπούν τις φυτικές ίνες, και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι όσοι καταναλώνουν πολλές φυσικές διαλυτές ίνες (π.χ. όσπρια και βρώμη) έχουν πολύ πιο υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Τέλος, τρόφιμα με προβιοτικά όπως τα ζωντανιά γιαούρτια και το κεφίρ μπορούν να διατηρήσουν το έντερό σας υγιές καθώς τον εφοδιάζουν με ευεργετικά βακτήρια που αντιμετωπίζουν και καταπολεμούν τους ιούς. Το Bion 3 50+ Προηγμένη Σύνθεση 3 Τύπων Προβιοτικών (30 Δισκία) είναι το μοναδικό πολυβιταμινούχο που περιέχει προβιοτικά και τρια φυτικά εκχυλίσματα. Ο συνδυασμός προβιοτικών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων στηρίζει διατροφικά το σύγχρονο άνθρωπό όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη και συνδυάζει 3 διαφορετικά είδη προβιοτικών στελεχών (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum), βιταμίνες, μέταλλα , ιχνοστοιχεία, ginseng και λουτεϊνη. Το Enteroactin - Φόρμουλα Προβιοτικών (30 Kάψουλες) της Doctor's Formulas εριέχει δύο είδη φιλικών μικροβίων προς αποφυγή υπερμολύνσεων ακόμη περιέχει «ενεργούς σπόρους» που παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή στην γαστρική οξύτητα, έχουν σταθερή διάρκεια, είναι σταθεροί ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, εποικίζουν την εντερική χλωρίδα και βοηθούν στην εντερική δυσβίωση. Το Mega 8 Biotix Προβιοτικά (30 Κάψουλες) της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 8 διαφορετικών προβιοτικών που αποδίδει μεγάλη ποσότητα – 30 δισεκατομμύρια – προβιοτικών ανά κάψουλα. Τα 8 προβιοτικά στο Mega 8 Biotix είναι τα L.acidophilus, L.rhamnosus, L.casei, L.plantarum, L.paraplantarum, L.bulgaricus, L.gasseri και L.fermentum και συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου και έχουν μοναδικό ρόλο στην καλή λειτουργία του εντέρου και το ανοσοποιητικό.

4 Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με Βιταμίνη D

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι η πιο βιοδιαθέσιμη η πιο αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μορφή βιταμίνης D. Φυσική πηγή της θαυματουργής βιταμίνης D3 είναι ο ήλιος. Όμως η μειωμένη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια του Χειμώνα και η απαραίτητη χρήση των αντηλιακών εμποδίζει την πρόσληψη της από τον οργανισμό. Επίσης η βιταμίνη D είναι απαραίτητη στον οργανισμό για τον εξής λόγο: πριν επιτεθούν στους εχθρούς τα Τ-κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που το προστατεύουν παίρνουν ένα μόριο της βιταμίνης D που τους δίνει ενέργεια. Χωρίς τη βιταμίνη D, δεν μπορούν να επιτεθούν. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική για την υγεία του ανοσοποιητικού. Το D3 Fix Drops - Πόσιμο Διάλυμα με Βιταμίνη D3, 30ml της Intermed είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (cholecalciferol) με τη μορφή  πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνη D3. Το Vitamin D 3 1000IU - Βιταμίνη D3 για Οστά και Δόντια (90 Ταμπλέτες) της Solgar είναι μέγιστης ισχύος και βιοδιαθεσιμότητας και θεωρείται απαραίτητη για την υγεία των οστών, του νευρικού συστήματος και σύμφωνα με τελευταίες μελέτες  και για την προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από αυτοάνοσα νοσήματα και καρδιοπάθειες. Η Vitamin D3 1000i.u για Γερά Οστά & Δόντια (30 Ταμπλέτες) της Health Aid ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων.

5 Αυξήστε την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων

Ο ψευδάργυρος αυξάνει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που καταπολεμούν τις μολύνσεις και τα ενισχύει. Επίσης, αυξάνει τα ΝΚ κύτταρα, τα φυσικά φονικά κύτταρα και βοηθά τα λευκά αιμοσφαίρια να απελευθερώσουν περισσότερα αντισώματα ενώ αυξάνει και την ποσότητα των Τ-λεμφοκυττάρων για να μπορέσει ο οργανισμός να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Ωστόσο πολλοί από εμάς έχουν έλλειψη σε ψευδάργυρο. Η ολική άλεση των δημητριακών, μία ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος επεξεργασίας, προκαλεί την απομάκρυνση άνω του 90% των επιπέδων ψευδαργύρου που περιέχονται σε αυτά. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη νέα διατροφική μόδα που επιβάλλει μικρότερη κατανάλωση ζωικής πρωτεΐνης, είναι πολύ πιθανόν να είναι ένας από τους λόγους που 1 στους 3 ενήλικες λαμβάνει μικρότερη ποσότητα ψευδαργύρου της συνιστώμενης. Ενισχύστε τα επίπεδα ψευδαργύρου σας και κατ’ επέκταση το ανοσοποιητικό σας με το Zincatest Συμπλήρωμα Ψευδαργύρου σε Υγρή Μορφή (100ml) της Lamberts και με το Zinc Picolinate 50mg Ψευδάργυρος (60 Κάψουλες) της Now Foods