ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Vitamines and Tan!

Vitamines and Tan!

Εάν βιάζεστε να μαυρίσετε αλλά θέλετε να είστε ασφαλείς υπάρχει η λύση εκ των έσω: Αυτές είναι οι βιταμίνες που θα σας... μαυρίσουν και θα σας προστατέψουν από την πρόωρη γήρανση.

Το μαύρισμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας φυσιολογικός αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού μας απέναντι στην επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία. Η ηλιακή ακτινοβολία ερεθίζει κάποια κύτταρα που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα και εκκρίνουν μελανίνη, η οποία λειτουργεί ως ασπίδα εμποδίζοντας την υπεριώδη ακτινοβολία να εισχωρήσει στο εσωτερικό του οργανισμού. Επειδή η μελανίνη είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα αυτές είναι οι βιταμίνες που θα σας μαυρίσουν γιατί ευνοούν την παραγωγή της και προστατεύουν τα κύτταρα από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση.

Βιταμίνη C

Τι κάνει: Εμποδίζει τη βλαβερή δράση των ελεύθερων ριζών που σχηματίζονται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν θέλετε πιο αποτελεσματική δράση συνδυάστε τη με βιταμίνη Ε. Το Cebion είναι καθαρή βιταμίνη C, σε μορφή αναβραζόντων δισκίων με υπέροχη γεύση πορτοκαλιού. Η βιταμίνη C, Cebion είναι συμπλήρωμα διατροφής που προμηθεύει τον οργανισμό με επαρκή και καλής ποιότητας βιταμίνη C. H Cal-C-Vita με Βιταμίνη C, B & Ασβέστιο (15x Αναβράζοντα Δισκία) της Bayer μπορεί να εμποδίσει τη δράση των ελευθέρων ριζών και να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για πρόωρη γήρανση.

Βιταμίνη Β12

Τι κάνει: η βιταμίνη Β12 διεγείρει την παραγωγή της μελανίνης και βοηθάει τα κύτταρα του δέρματος να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το οξυγόνο.  Το Σύμπλεγμα Βιταμίνης Β (50 Kάψουλες) της Superfoods  περιέχει οχτώ υδατοδιάλυτες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεταξύ αυτών και της Β12.  Το B-Complex Supreme της Health Aid σας προσφέρει συγκεντρωμένες όλες τις πολύτιμες βιταμίνες Β, που είναι απαραίτητες για την υγεία του οργανισμού!

Αντιοξειδωτικά

Τι κάνουν: Δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας από το ηλιακό έγκαυμα και ενισχύουν την αντοχή του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία. Τα καροτενοειδή και τα φλαβονοειδή έχουν αντιοξειδωτική δράση και επουλώνουν τις εξωτερικές βλάβες που έχει υποστεί το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία προστατεύοντας τα κύτταρα του δέρματος από σοβαρότερες βλάβες, όπως το μελάνωμα. Δοκιμάστε το Acai Extract (60 Κάψουλες) της Solgar. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχουν τα μούρα Acai γνωστά και ως πολυφαινόλες, διακρίνονται επιμέρους σε ανθοκυανίνες, προανθοκυανιδίνες και άλλα φλαβονοειδή και μπορούν να συμβάλλουν εν γένει στον έλεγχο της κυτταρικής φθοράς.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Τι κάνουν: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Προστατεύουν τα κύττταρα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Θα σας βοηθήσουν να προστατεύεσετε το δέρμα σας από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Το Salmon Oil της ΗealthAid είναι ψυχρής πίεσης (cold pressed), χωρίς χημικά από σολομούς που ζούν στα καθαρά νερά του Νότιου Ειρηνικού. Το καθαρό ιχθυέλαιο είναι πλούσια φυσική πηγή EPA & DHA, δραστικά συστατικά Ω3 λιπαρών οξέων.

Πράσινο τσάι

Τι κάνει: Αρκετές μελέτες που έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος επειδή μπορεί να επιδιορθώνει το DNA ακριβώς στα σημεία εκείνα που πολιορκούνται από καρκινικές επιθέσεις.  Οι έρευνες καταδεικνύουν ότι για να επιτύχει κανείς τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατανάλωσης του πράσινου τσαγιού, θα πρέπει να καταναλώνει πάνω από δέκα φλιτζάνια ημερησίως, κάτι που για τους ρυθμούς της ζωής μας φαντάζει ακατόρθωτο. Το απόσταγμα πράσινου τσαγιού EGCg Green Tea Extract της Now Foods περιέχει συμπυκνωμένες όλες τις ωφέλιμες ουσίες του πράσινου τσαγιού και βοηθάει να επωφεληθούμε εύκολα από όλα τα ευεργετικά συστατικά του πράσινου τσαγιού. Επίσης, το Green tea drops της εταιρείας Nature's Plus περιέχει πράσινο τσάι σε δόση 267mg με σταγονόμετρο και δεν περιέχει καφεϊνη, αλκοόλ. Πλούσιο σε πολυφαινόλες ευρέος φάσματος όπως κατεχίνη, επικατεχίνη, γαλλική επιγαλλοκατεχίνη κλπ.

Χαλκός

Τι κάνει: Διεγείρει τη τυροσινάση, ένα ένζυμο που με τη βοήθειά του παράγεται η μελανίνη και επιταχύνει τη διαδικασία του μαυρίσματος.

Τέλος, μην ξεχνάτε πώς οι βιταμίνες μπορούν να σας βοηθήσουν στο να μαυρίσετε πιο γρήγορα αλλά η αντηλιακή σας προστασία κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας!  

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
476 points
31,75€ List price