ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Beach perfumes

Beach perfumes

Φοβάστε να φορέσετε κάποιο άρωμα στη θάλασσα ή πιστεύετε ότι δεν κάνουν για τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες επειδή αλλοιώνονται γρήγορα; Χάρη στην ελαφριά τους σύνθεση αυτά είναι τα αρώματα που μπορείτε να φορέσετε στην παραλία με ασφάλεια αλλά και οι εναλλακτικές που έχετε για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς προβλήματα.

Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα, ακόμη και στην παραλία, χωρίς όμως να διακινδυνεύουμε την υγεία του δέρματός μας. Το αλκοόλ στα αρώματα σε συνδυασμό με τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα και να δημιουργήσει λεκέδες στο δέρμα. Για το λόγο αυτό δείτε ποια αρώματα μπορείτε να φορέσετε στην παραλία έτσι ώστε να είστε αρωματισμένοι αλλά και ασφαλείς!

1 Επιλέξτε τα alcohol free καλοκαιρινά αρώματα

Το άρωμα που περιέχει αλκοόλ αφήνει λεκέδες στην επιδερμίδα όταν εφαρμόζεται κάτω από τον ήλιο. Με λίγα λόγια, δεν το φοράτε στην παραλία. Δροσερά ή αισθησιακά τα alcohol free καλοκαιρινά αρώματα θα συνοδεύουν τις διακοπές σας από το πρωί κάτω από τις ακτίνες του ήλιου έως το βράδυ. Το άρωμα Agrume της Weleda είναι εμπνευσμένο από τις φωτεινές, κιτρώδεις νότες από τον καρπό του ιπποφαούς, θυμίζει την αίσθηση λιακάδας. Η καρδιά του αρώματος είναι ένας φρέσκος, φυσικό συνδυασμός από αιθέρια έλαια γκρειπφρούτ και μανταρίνι. Πλούσιες, ζεστές νότες από σανδαλόξυλο προσδίδουν ισορροπία και μυστήριο. Θα σας αρέσει η μαγευτική μυρωδιά του Nuxe Huile Prodigieuse στο γυναικείο άρωμα της Nuxe. Φτιαγμένο απο Κίτρο, Περγαμόντο, και Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια, Μανόλια και Τριαντάφυλλο, Βανίλια και Γάλα Καρύδας.

2 Προτιμήστε κολόνιες από το φαρμακείο

Μας αρέσει η αναζωογονητική κολόνια Lilly Bouquet Eau de Cologne - Μπουκέτο Δροσερών Αγριολούλουδων της Korres με τονωτικό εκχύλισμα ginger, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αλόης που προσφέρει απόλυτη αίσθηση δροσιάς.

3 Διαλέξτε τα αρωματισμένα λάδια

Άλλη μια λύση είναι τα αρωματισμένα λάδια σώματος, τα body mist που προσφέρουν πολλές εταιρείες, τα οποία πολλές φορές περιέχουν αρώματα σε solid (στέρεη) μορφή. Δοκιμάστε το Monoi Oil Vanilla Λάδι Σώματος & Μαλλιών με Άρωμα Βανίλια της Hei Poa. Νότες από γκρέιπφρουτ δεμένες με άνθη βανίλιας και τριαντάφυλλο, συνδυάζονται με patchouli αφήνοντας μια απαλή, ξυλώδη μυρωδιά στο δέρμα.

4 Αρωματίστε τα μαλλιά σας

Τα hair mist αρωματίζουν τα μαλλιά και δημιουργούν ένα σύννεφο ευωδιάς που διαχέεται γύρω σας ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνουν. Το ξηρό λάδι Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic της Pharmasept είναι πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά για ενίσχυση της πρωτεΐνης Klotho, θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει ορατή ανανέωση και λάμψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Με υπέροχο άρωμα πολύτιμης μαστίχας.

5 Ανακαλύψτε τα αρώματα με βάση το νερό

Δοκιμάστε το Eau Sensorielle - Ενυδατικό Νερό - Άρωμα Σώματος της Lierac είναι αισθησιακό νερό-άρωμα με 3 λευκά λουλούδια για 24ωρη για ενυδάτωση του σώματος, που ψεκάζεται μετά το μπάνιο, το ντους ή οποιαδήποτε στιγμή για ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας, τυλίγοντας όλο το σώμα με ένα απόλυτα αισθησιακό άρωμα. Δοκιμάστε επίσης το Μαλακτικό Nερό Mαλλιών με Kερί Mανόλιας για Eκτυφλωτική Λάμψη της Klorane. Ιδανικό για να αναδείξει και να ενισχύσει τη φυσική λάμψη στα θαμπά μαλλιά, αποτελείται από 99% συστατικά φυτικής προέλευσης χωρίς σιλικόνη και αφήνει ένα προστατευτικό πέπλο λάμψης στα μαλλιά με άρωμα μανόλιας.

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
882 points
54,50€ List price