ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
How to have a flat belly

How to have a flat belly

Όταν κάνετε δίαιτα, θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, εκτός από την καλή και υγιεινή διατροφή και την μέτρια άσκηση, είναι ένας από αυτούς!

1 Φυτικές ίνες

Ένα από τα συχνά αίτια της φουσκωμένης κοιλιάς είναι η δυσκοιλιότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά είναι να προσθέσετε στη διατροφή σας πολλά φρέσκα λαχανικά, φρούτα και έξυπνους υδατάνθρακες, όπως δημητριακά ολικής αλέσεως. Αυτές οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες μειώνουν τη δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες σας βοηθούν να νιώθετε πιο χορτάτοι και έτσι να παραμένετε πιστοί στη δίαιτά σας. Το συμπλήρωμα διατροφής Multiple Fibre Formula της Solgar παρέχει υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από πίτουρο βρώμης, πηκτίνη μήλου, πηκτίνη γκρέιπφρουτ και μη υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από λιναρόσπορο και φλοιό από σπόρους ψυλλίου (pshyllium husks). Χρήσιμη σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας, ελέγχου του βάρους, ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου και της υψηλής χοληστερόλης του αίματος.

2 Προβιοτικά

Το πεπτικό σας σύστημα είναι το σπίτι χιλιάδων βακτηρίων που βοηθούν στη διάσπαση των τροφών και συμβάλλουν σε πολλές άλλες βασικές λειτουργίες του οργανισμού. Όταν τα καλά βακτήρια μειωθούν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή και φούσκωμα. Τα προβιοτικά, περιέχουν καλά μικρόβια που βρίσκονται και στα τρόφιμα, και αποκαθιστούν την υγιή ισορροπία στο έντερο. Το Mega 8 Biotix της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 8 διαφορετικών προβιοτικών που αποδίδει μεγάλη ποσότητα – 30 δισεκατομμύρια – προβιοτικών ανά κάψουλα. Τα προβιοτικά που περιέχει συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου και έχουν μοναδικό ρόλο στην καλή λειτουργία του εντέρου και το ανοσοποιητικό.

3 Σπόροι

Ο ηλιόσπορος είναι πλούσιος σε συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA), μία ένωση που μειώνει το λίπος, ειδικά γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και τους γοφούς, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition. Οι ερευνητές συστήνουν να τρώτε περίπου δύο με τρεις κουταλιές σπόρους ημερησίως για να μειώσετε το λίπος. Το Skinny Mini για Αδυνάτισμα, Μείωση Όρεξης, Ενίσχυση Μεταβολισμού της Nature's Plus περιέχει μεταξύ άλλων και CLA που συρρικνώνει τα λιποκύτταρα.

4 Καλός ύπνος

Όταν δεν κοιμάστε καλά αυξάνεται το βάρος γύρω από τη κοιλιά σας, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Endocrine Society. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε καλά δοκιμάστε μαγνήσιο. Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται μαγνήσιο για περισσότερες από 300 χημικές αντιδράσεις στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης του σταθερού καρδιακού ρυθμού, της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, κάτι που συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Εκτός από αυτά τα οφέλη για την υγεία, το μαγνήσιο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην επίπεδη κοιλιά. Μια μελέτη του 2013 στην Journal of Nutrition διαπίστωσε ότι η υψηλότερη πρόσληψη μαγνησίου συνδέεται με χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης νηστείας και ινσουλίνης (δείκτες που σχετίζονται με την αύξηση του λίπους και του σωματικού βάρους).

5 Βιταμίνη D!

Η βιταμίνη D έχει πολλά οφέλη στο αδυνάτισμα και στην επίπεδη κοιλιά, όμως 7 στους 10 Έλληνες έχουν ανεπάρκεια. Η βιταμίνη D βοηθά στη ρύθμιση της πείνας και της όρεξης. Μια ιρανική μελέτη στο περιοδικό Nutrition 2012 έδειξε ότι η βιταμίνη D μπορεί να μειώσει κατά 7% το λίπος, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.

Διαβάστε ακόμη: Επίπεδη κοιλιά σε έναν μήνα, γίνεται;

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
596 points
39,75€ List price