ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Slimming at Night!

Slimming at Night!

Θέλετε να κοιμάστε και η τύχη σας να δουλεύει; Δείτε με ποιον εύκολο τρόπο θα αδυνατίσετε ενώ εσείς κοιμάστε τη νύχτα, χωρίς δίατα!

Ύπνος: ο σύμμαχος στο αδυνάτισμα

Πολλές έρευνες δείχνουν πως ένα καλός ύπνος είναι σύμμαχος στο αδυνάτισμα κι αυτό γιατί επαναρρυθμίζει τον έλεγχο της όρεξης, για να τρώτε φυσιολογικά στη διάρκεια της ημέρας. Αν κοιμάστε λίγες ώρες το βράδυ, έχετε αυξημένες πιθανότητες να πάρετε κιλά γιατί μειώνεται η έκκριση της ορμόνης λεπτίνης, που μειώνει την πείνα, και αυξάνεται μια άλλη ορμόνη, η γκρελίνη, η οποία αυξάνει την όρεξη. Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τα λιποκύτταρα του σώματος και ρυθμίζει την όρεξη, και κατ’ επέκταση το σωματικό μας βάρος.

Ο ύπνος βέβαια δεν βοηθά μόνον στο αδυνάτισμα: τρέφει τα αγγεία με ορμόνες που καταπολεμούν τη γήρανση και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Επιπλέον, σας βοηθά να επεξεργάζεστε πιο γρήγορα τις διάφορες πληροφορίες και να θυμάστε καλύτερα.

Πώς επιδρούν τα αδυναστικά προΐόντα τη νύχτα

Τα αδυνατιστικά προιόντα εκμεταλλεύονται την ιδιαίτερη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν κοιμάστε; Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματος, με συνέπεια να επιταχύνεται ο μεταβολισμός. Αυτός ο μηχανισμός εντείνει την αποτελεσματικότητα των συστατικών που περιέχουν τα αδυνατιστικά προιόντα με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους και την αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά. Επιπλέον:

* το δέρμα παρουσιάζει μεγαλύτερη διαπερατότητα τη νύχτα σε σύγκριση με την ημέρα. Επομένως, τα υδρόφυλλα και τα λιπόφυλλα συστατικά το διαπερνούν γρηγορότερα βοηθώντας έτσι στον κυτταρικό μηχανισμό και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς απομάκρυνσης του λίπους.

* ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αποκατάστασης, αναδόμησης και επανόρθωσης και διαγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, κάτι που βοηθά στη λεία όψη της επιδερμίδας.

Ποια αδυνατιστικά προΐόντα να προτίμησετε για να αδυνατίσετε τη νύχτα;

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση σε κοιλιά και γοφούς

Δοκιμάστε το Αδυνάτισμα για Κοιλιά και Γοφούς Advance 1 της Somatoline Cosmetic. Είναι μια καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Περιέχει το Bioreduxplus - complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από φύκια της θάλασσας και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς, το οποίο με τοπική εφαρμογή και μασάζ έχει τριπλή δράση.

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τοπικό πάχος και  κυτταρίτιδα

Το Cellu Destock Αγωγή Αδυνατίσματος Κατά του Τοπικού Πάχους & της Κυτταρίτιδας της Vichy επιταχύνει την απώλεια βάρους μέσω ισορροπημένης διατροφής στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα, χάρη στο συνδυασμό συστατικών αναφοράς που επιταχύνουν τη λιποδιάλυση και εξομαλύνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αν θέλετε να αδυνατίσετε σε όλο το σώμα

Δοκιμάστε το Body-Slim Destock Nuit - Κρέμα Λιποδιάλυσης Αδυνατίσματος Νυκτός της Lierac. Με σύνθεση που περιέχει ενεργή καφεΐνη σε υψηλή συγκέντρωση, συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά προσφέροντας έντονο αδυνατιστικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

Εάν θέλετε να απομακρύνετε το λίπος

Το Cellu Slim Night της Elancyl περιέχει το GP4G (τετραφωσφορική διγουανοσίνη) που διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας με σκοπό να βελτιώσει τη δράση του συνδυασμού Κεκρόπιας και Καφεϊνης στους μηχανισμούς απομάκρυνσης λίπους για να μειώσει ορατά την κυτταρίτιδα. Το εκχύλισμα από κλαδιά μηλιάς περιορίζει την αποθήκευση λίπους και το εκχύλισμα από πιπέρι του σισουάν περιορίζει την επανεμφάνιση κυτταρίτιδας για αποτελεσματικότητα που διαρκεί.

Αν θέλετε αδυνάτισμα σε 7 ημέρες

Το 7 Nights Intensive Slimming Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες της Somatoline Cosmetic είναι μια καλλυντική κρέμα βασισμένη σε ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο ενεργό σύμπλεγμα από θαλάσσια άλατα και άργιλο, που εκμεταλλεύεται την ιδιαίτερη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Αν είστε άντρας

Προτιμήστε

Το Homme Abdolift Αγωγή Αδυνατίσματος Κατά του Τοπικού Πάχους στην Περιοχή της Κοιλιάς της Vichy: Συνδυάζει καφεΐνη σε αγνή μορφή μαζί με εκχύλισμα πράσινου καφέ για ενίσχυση της λιπολυτικής δράσης, ισχυρό σύμπλοκο με Yerba Maté που προλαμβάνει το σχηματισμό τοπικού πάχους και τη συσσώρευση λίπους, εκχύλισμα από καφέ φύκια, ενός διεγερτικού συστατικού φυσικής προέλευσης που επιταχύνει την καύση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους, βοηθώντας στην απώλεια πόντων από την περιοχή των γοφών.

Το Cosmetic Man Αγωγή Κοιλιά – Μέση 7 Νύχτες Εντατική Ανδρική Αγωγή σε 7 Νύχτες για τη Μείωση του Λίπους σε Κοιλιά & Μέση, της Somatoline Cosmetic: Είναι μια κρέμα – γαλάκτωμα εύκολη στη χρήση και ταχείας δράσης που επιφέρει τα πρώτα αποτελέσματα σε 7 νύχτες. Δρα ενάντια στις τυπικές ζώνες επικάθισης λίπους του άνδρα: κοιλιά και «σωσίβιο» με μία μόνο εφαρμογή το βράδυ, αξιοποιώντας την δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
540 points
44,90€ List price