ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Μαστίχα Χίου: Σώστε το στομάχι σας και εκμεταλλευτ

Μαστίχα Χίου: Σώστε το στομάχι σας και εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της

Μελέτες και πειράματα έχουν δείξει ότι τα οφέλη της μαστίχας είναι πολλά. Τώρα το Πάσχα μη θυμηθείτε τη μαστίχα Χίου μόνο για τα γλυκίσματα και τα τσουρέκια, σώστε το στομάχι σας από την υπερφαγία και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της για να παραμείνετε υγιείς.

Η μαστίχα αποτελεί μία μοναδική φυσική τροφή υγείας και ευεξίας. Οι μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου αναγνωρίζονται ήδη από το 2.500 π.Χ. Σε όλη τη διάρκεια των ετών, υπάρχουν αναφορές από τον Ηρόδοτο, τον Διοσκουρίδη, αλλά και από τον Γαληνό, ο οποίος τον 2ο αι. μ.Χ. εκθειάζει τις στυπτικές και μαλακτικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου, και τη συνιστά στις φλεγμονές του στομάχου, εντέρου και του ήπατος. Τώρα το Πάσχα σώστε το στομάχι σας και εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της για να παραμείνετε υγιείς.

1 Διευκολύνετε την πέψη σας

Η μαστίχα Χίου παίζει καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη και τη θεραπεία παθήσεων του πεπτικού συστήματος. Διευκολύνει την πέψη εκκρίνοντας περισσότερο σάλιο και γαστρικό υγρό όταν τη μασάτε. Μόλις 1 γραμμάριο μαστίχας από συμπλήρωμα διατροφής θα βελτιώσει τη δυσπεψία και τα συμπτώματά της όπως είναι ο έντονος πόνος στο στομάχι, το αίσθημα φουσκώματος, ο μετεωρισμός, η γενική δυσφορία και οι καούρες. Τέλος, φαίνεται να θεραπεύει το πεπτικό έλκος, που οφείλεται στο ελικοβακτήριο του πυλωρού. Αν φάγατε πολύ δοκιμάστε τα Αναβράζοντα Δισκία με Μαστίχα Χίου για το Πεπτικό Σύστημα της Power Health, βοηθούν τον οργανισμό να έχει δύναμη και γερό στομάχι. Χαρίζει ευεξία με απόλυτο φυσικό τρόπο και κάνει πιο εύκολη την πέψη, χάρη στην ελληνική μαστίχα και τις ευεργετικές τις ιδιότητες.

2 Αποκτήστε γερά δόντια

Μετά το πασχαλινό τραπέζι μασήστε μια μαστίχα για να απομακρύνετε τα υπολείμματα τροφών από τα δόντια σας. Η μάσηση της μαστίχας Χίου συμβάλλει στην έκκριση σάλιου, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα βακτήρια στη στοματική κοιλότητα και κατ’ επέκταση ο σχηματισμός πλάκας. Δοκιμάστε το Mastident Στοματικό Διάλυμα με Μαστίχα και Βασιλικό της Power Health είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή του στόματος. Η μαστίχα γνωστή για τις αντιμικροβιακές της ιδιότητες, μειώνει τη δημιουργία πλάκας, τερηδόνας και κακοσμίας. Ο βασιλικός με στυπτικές, τονωτικές ιδιότητες προάγει την υγεία των ούλων και προσφέρει δροσερή γεύση. Το Mastident περιέχει συνδυασμό φυτικών συστατικών, όπως μύρο, φασκόμηλο, αλόη και βεταϊνη που βοηθούν στον περιορισμό των φλεγμονών των ούλων, έχουν επουλωτικές ιδιότητες και προστατεύουν την ευαισθησία των δοντιών.

3 Ρίξτε τη χοληστερίνη

Η μαστίχα σύμφωνα με έρευνες χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει την αυξημένη χοληστερίνη και τα ανεβασμένα τριγλυκερίδια. Κι αυτό επειδή τα αντιοξειδωτικά που περιέχει εμποδίζουν τον σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας στις αρτηρίες, προστατεύοντας έτσι από τις καρδιοπάθειες. Η μαστίχα επειδή είναι πλούσια και σε πολυφαινόλες μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και χοληστερίνης στο αίμα, αυξάνοντας την «καλή»  (HDL) χοληστερίνη και μειώνοντας την «κακή» (LDL). Δοκιμάστε το Mastiha Therapy Συμπλήρωμα Μαστίχας Χίου της PharmaQ.

4 Συντηρείστε τα τρόφιμά σας

Η μαστίχα αποτελεί ιδανικό συντηρητικό τροφίμων, καθώς εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών μικροοργανισμών σε αυτά, όπως η σαλμονέλα και ο σταφυλόκκοκος.

 

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
681 points
25,50€ List price