ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Men: Boost your sexual desire by increasing your t

Men: Boost your sexual desire by increasing your testosterone!

Νιώθετε πολύ κουρασμένοι για σεξ ή πεσμένη τη σεξουαλική σας επιθυμία; Είναι κοινό μυστικό πια ότι καμία τροφή δεν έχει τη μαγική ιδιότητα να σας τονώσει. Αυτό που χρειάζεται είναι να αυξήσετε τα επίπεδα της τεστοστερόνης σας και να τονώσετε άμεσα τη σεξουλική σας επιθυμία. Δείτε πως.

Εκτός από τις γυναίκες, υπάρχουν και για τους άντρες δύσκολες μέρες, όπου κατακλύζονται από περισσότερο άγχος, έχουν νεύρα και είναι πιο οξύθυμοι και ευερέθιστοι, έχουν λιγούρες και γενικά οι ορμόνες τους παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Αυτό έχει ονομαστεί ως το “σύνδρομο του ευερέθιστου αρσενικού” το οποίο οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης. Τα συμπτώματά του είναι κυρίως η πεσμένη λίμπιντο και επιθετικότητα, αλλαγές στην προσωπικότητα και άγχος. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν εκατομμύρια άνδρες στον πλανήτη, κυρίως στα 30 τους. Τα χαμηλά επίπεδα τετοστερόνης μειώνουν τη σεξουαλική ορμή και ρίχνουν τη σεξουαλική επιθυμία αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε καρδιαγγειαές παθήσεις, διαβήτη τύπου 2 και οστεοπόρωση! Δείτε πως θα αυξήσετε τα επίπεδα της τεστοστερόνης σας και θα τονώστε άμεσα τη σεξουλική σας επιθυμία.

1 Πάρτε τις σωστές βιταμίνες

Οι βιταμίνες Α και Ε καθώς και ο ψευδάργυρος και το σελήνιο λειτουργούν σαν… λίπασμα στην παραγωή ανδρογόνων και τη σωστή λειτουργία των όρχεων. Στη δύση, αν και καταναλώνουμε πολλά τρόφιμα, τα περισσότερα από αυτά είναι χαμηλά ή εκλείπουν από αυτά σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά. Τα συμπληρώματα είναι πιο στοχευμένα διατροφικά για να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για την παραγωγή της τετοστερόνης και της αύξησης της ερωτικής επιθυμίας. Το συμπλήρωμα διατροφής TestoJack 100 - Αύξηση της Φυσικής Τεστοστερόνης & της Ενέργειας, Αντρική Αναπαραγωγική Λειτουργία της Now Foods είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διατροφικών στοιχείων και βοτάνων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη φυσική αύξηση της τεστοστερόνης.

2 Αποφύγετε τις στατίνες και καταναλώστε ιχθυέλαια

Οι στατίνες επηρεάζουν αρνητικά τα μιτοχόνδρια, τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του μεταβολισμού σας, και έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την τεστοστερόνη. Αυτό συμβαίνει επειδή η χοληστερόλη είναι το δομικό στοιχείο όλων των στεροειδών ορμονών σας: η χοληστερόλη μετατρέπεται σε DHEA (διϋδροεπιανδροστερόνη), η οποία με τη σειρά της μετατρέπεται σε τεστοστερόνη. Καταναλώνετε περισσότερα ιχθυέλαια και ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα που μειώνουν τη φλεγμονή (όσο υπάρχει φλεγμονή στο σώμα τόσο μειώνεται η τεστοστερόνη) και υποστηρίζει επίσης την παραγωγή υγιούς χοληστερόλης που συμβάλλει στην παραγωγή της τετοστερόνης. Το συμπλήρωμα διατροφής EPA/GLA της Solgar παρέχει πολυακόρεστα GLA από λάδι μποράγκου και πολυακόρεστα ωμέγα-3 (EPA και DHΑ) από ιχθυέλαια καθώς και βιταμίνη Ε από σόγια. Ψυχρής πίεσης και χωρίς πρόσθετα. Χρήσιμο για την καρδιαγγειακή υγεία, για υγιές δέρμα και για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών καταστάσεων.

3 Βγείτε στον ήλιο

Το αρσενικό αναπαραγωγικό σύστημα χρειάζεται βιταμίνη D επειδή αυξάνει την τεστοστερόνη. Αν δεν είστε σίγουροι για τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό σας δοκιμάστε να βγαίνετε για 15 λεπτά την ημέρα στον ήλιο. Διαφορετικά ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει. Το Ultra-D3 της Vitabiotics είναι ένα μοναδικό προϊόν που παρέχει 25μg (1000IU) βιταμίνης D ανά ταμπλέτα. Το Ultra-D3 αποτελείται 100% από D3 που είναι η δραστική μορφή της D που παράγει και ο ίδιος ο οργανισμός.


4 Μειώστε το κοιλιακό λίπος

Το λίπος της κοιλιάς και η παχυσαρκία είναι οι εχθροί της τεστοστερόνης. Μια μελέτη έδειξε ότι οι παχύσαρκοι έφηβοι έχουν έως και 50% λιγότερη τεστοστερόνη από τους μη παχύσαρους συνομηλίκους τους. Ένας λόγος γι’ αυτό μπορεί να είναι ότι τα λιποκύτταρα περιέχουν περισσότερο αρωματάση, ένα ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα.

4 Κοιμηθείτε καλά

Μελέτη έδειξε ότι μετά από μία εβδομάδα με ύπνο 5 ωρών κάθε βράδυ, τα επίπεδα τεστοστερόνης στους συμμετέχοντες μειώθηκαν κατά 10-15%. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ύπνου δοκιμάστε τα ανθοιάματα Bach και το Bach Rescue Night Spray για Χαλάρωση και Φυσικό Ύπνο.

 

5 Αποφύγετε τις τοξίνες που βλάπτουν τους όρχεις

Φθαλικές ενώσεις και parabens σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, όπως λοσιόν και κρέμες ξυρίσματος, και ΒΡΑ σε πλαστικά μπουκάλια είναι αντι-ανδρογόνα, που σημαίνει ότι διαταράσσουν την παραγωγή και λειτουργία των ορμονών συμπεριλαμβανομένης και της τεστοστερόνης.

6 Μειώστε το στρες

Το στρες μειώνει τα επίπεδα τετοστερόνης στον οργανισμό. Επιβαρύνει τα επινεφρίδια, τις θυρεοειδικές ορμόνες και τις ορμόνες και οδηγεί σε ανισορροπία ορμονών όπου η παραγωγή της τεστοστερόνης μειώνεται για να αυξηθεί η κορτιζόλη, η ορμόνη του άγχους. Το άγχος αυξάνει επίσης την παραγωγή δύο ενζύμων που διασπούν την τεστοστερόνη. Μάθετε να χαλαρώνετε, να αναπνέετε σωστά, να διαλογίζετε, να κάνετε γιόγκα για σας δώσετε στο ορμονικό σας σύστημα την ευκαιρία να αποκαταστήσει την ισορροπία, να μειώσει την κορτιζόλη και να αυξήσει την τεστοστερόνη.

Κάντε έναν έλεγχο: Εάν βιώνετε τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου αρσενικού, έχετε παρατηρήσει αύξηση στο σωματικό σας βάρος, κόπωση, απώλεια μυικής μάζας, τριχόπτωση, αλλαγές στη λίμπιντο, επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
693 points
42,00€ List price