ΜΥ CART
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCT ON
{{ cartTotalQuantity }} PRODUCTS ON
Your cart is empty.
{{ item.total_price }} Prev. price
Add {{ order.free_shipping_remaining_cost }} to get Free Shipping
Promotion Discount: {{ order.promo_discount }}
Total: {{ order.cart_cost }}
Uplift your boost!

Uplift your boost!

Ανορθώστε το στήθος σας με μία κίνηση!

Τίποτα δε μπορεί να κάνει μία γυναίκα πιο όμορφη από την πεποίθηση ότι είναι όμορφη. Ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που μας κάνει να είμαστε ελκυστικές είναι η αυτοπεποίθησή μας και μέρος αυτής είναι και ένα όμορφο στήθος.

Η ηλικία, η εγκυμοσύνη, η απώλεια ή η αύξηση βάρους, αλλά και η γενετική προδιάθεση είναι παράγοντες που ευθύνονται για τις λειτουργικές και ανατομικές μεταβολές του στήθους. Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο της πτώσης του στήθους και πολλές γυναίκες ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση. Αρχικά χαλαρώνουν οι ιστοί του δέρματος και ο μείζων θωρακικός μυς, αλλά μετά από χρόνια ατροφεί και ο ίδιος ο μαζικός αδένας. Οι μικρές ή μεγάλες αυτές αλλαγές που αναπόφευκτα υπόκειται το σώμα μας με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν πλέον να ελαχιστοποιηθούν, ακόμα και να εξαλειφθούν.

Γι’ αυτό η FREZYDERM δημιούργησε τη νέα εξειδικευμένη κρέμα ανόρθωσης στήθους, Confidence Up cream-gel, με σκοπό να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του μαστού, τονώνοντας συγχρόνως την αυτοπεποίθηση των γυναικών! Πρόκειται για μία απαλή κρέμα – gel που στοχεύει στην ανόρθωση, τη σύσφιξη και την αύξηση όγκου του στήθους. Ουσιαστικά, προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη στην περιοχή του μαστού, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Η μοναδική σύνθεση της Confidence Up cream-gel τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Παράλληλα, ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των λιποκυττάρων «γεμίζοντας» το στήθος και προσφέροντας βελτίωση του όγκου και γενικά της εμφάνισής του. Είναι ιδανική για μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή παρατεταμένη δίαιτα καθώς και για το ατροφικό στήθος. Πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι δε συνίσταται η χρήση της κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού. Τέλος, δεν περιέχει παράγωγα σιλικόνης και Parabens.

Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο ισχυρό όπλο κάθε γυναίκας. Με την εξειδικευμένη φροντίδα της FREZYDERM και το αδύνατο γίνεται δυνατό!

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση

Box Pharmacy suggests
ADD TO CART
522 points
26,75€ List price