ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Χάστε τα κιλά των διακοπών με τη βοήθεια της επιστ

Χάστε τα κιλά των διακοπών με τη βοήθεια της επιστήμης

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε εξαντλητικές δίαιτες για να αδυνατίσετε. Μάθετε τις έξυπνες επιλογές και χάστε τα κιλά των διακοπών με τη βοήθεια της επιστήμης.
Θα σας βοηθήσουν:

Η βιταμίνη D

Σύμφωνα με έρευνες τα παχύσαρκα άτομα έχουν συχνά χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα τους επειδή το λίπος παγιδεύει τη βιταμίνη, κάνοντάς την λιγότερο διαθέσιμη για τον οργανισμό. Μελέτη διαιτολόγων έδειξε ότι προσθήκη βιταμίνης D σε μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων, μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα. Δείτε αυτές:

 

Ο πράσινος καφές

Εκτός της καφεΐνης, που αποδεδειγμένα βοηθά στην απώλεια βάρους, ο πράσινος καφές περιέχει και υψηλά επίπεδα χλωρογενικού οξέος, μιας αντιοξειδωτικής πολυφαινόλης που συμβάλλει στο αδυνάτισμα με τον εξής τρόπο: μειώνει την απορρόφηση των λιπαρών και της γλυκόζης στο έντερο και ρίχνει τα επίπεδα ινσουλίνης βελτιώνοντας έτσι τη μεταβολική λειτουργία.

 

Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν στην απώλεια βάρους επειδή βελτιώνουν την αντίσταση στην ινσουλίνη και ενεργοποιούν κάποια γονίδια που συμβάλλουν στην οξείδωση του λίπους.

 

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ

Το CLA ή αλλιώς συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι ένα πολυακόρεστο, συζευγμένο λιπαρό οξύ που οργανισμός μας δεν μπορεί να το συνθέσει αλλά είναι απαραίτητο. Το CLA μπορεί να μειώσει το σωματικό λίπος και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας. Επιπλέον, αυξάνει τη μυϊκή μάζα αυξάνοντας έτσι και το μεταβολισμό. Τέλος, βοηθάει τη γλυκόζη να εισχωρήσει στα κύτταρα αποτρέποντάς τη να μετατραπεί σε λίπος.

Το συνένζυμο Q10

Περίπου τα μισά από τα άτομα με προβλήματα βάρους έχουν σημαντική έλλειψη σε CoQ10, σύμφωνα με έρευνες.Το CoQ10 βοηθά στη χρήση του αποθηκευμένου λίπους ως καυσίμου αν και ο βασικός του ρόλος είναι η παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Επειδή είναι απαραίτητο για τις λειτουργίες των μιτοχονδρίων που παράγουν ενέργεια επιταχύνει έτσι το μεταβολισμό. Επίσης, είναι αντιοξειδωτικό και εξουδετερώνει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οιελεύθερες ρίζες.

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
374 πόντους
24,90€ Τιμή καταλόγου