ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Θωρακίστε τα πολύτιμα οστά σας

Θωρακίστε τα πολύτιμα οστά σας

Θωρακίστε τα πολύτιμα οστά σας με τον ιδανικό συνδυασμό ασβεστίου & βιταμίνης D3

Τα οστά, αποτελούν τους βασικούς στυλοβάτες του σώματός μας. Χρειάζονται μεγάλη προσοχή και φροντίδα, ωστόσο υπάρχουν περίοδοι- όπως η εμμηνόπαυση, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, κάποιο κάταγμα από ατύχημα- όπου οι ανάγκες για ασβέστιο είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Και εάν παραμεληθούν, τότε τα αποτελέσματα ίσως να είναι πολύ οδυνηρά και να οδηγήσουν στην γνωστή μας οστεοπόρωση.

Η οστεοπόρωση είναι μια χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και της ποιότητάς τους. Το οστό είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ωστόσο με την πάροδο των ετών, δεν μπορεί να αναπλαθεί και συνήθως γίνεται πολύ εύθραστο. Να σημειώσουμε ότι απώλεια οστού παρατηρείται και στους άνδρες, αλλά ενδέχεται να μη φτάσει ποτέ στο σημείο που το οστό θα αποδυναμωθεί σημαντικά.

Εκτός όμως από την εμμηνόπαυση, ή άλλες περίοδοι της ζωής μας όπως είπαμε παραπάνω, αυξημένος κίνδυνος οστεοπόρωσης, υπάρχει και σε περιπτώσεις που κάποιος άνθρωπος λαμβάνει επί μακρόν θεραπεία κορτιζόνης, δεν ασκείται επαρκώς, πίνει και καπνίζει υπερβολικά, ή έχει κληρονομικότητα.

Το ασβέστιο είναι γνωστό για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών μας, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε πολλοί, είναι η δύναμη της βιταμίνης D3. Ειδικότερα, όταν η D3 διασπάται στον οργανισμό, συμβάλλει στην παραγωγή φωσφόρου και ασβεστίου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό προστατεύσει τα οστά από κατάγματα και από την οστεοπόρωση. Επίσης, σύμφωνα με τη Mayo Clinic, η βιταμίνη D3, διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, δυναμώνει τους μυς, έχει αντικαρκινική δράση.

Ευτυχώς στο φαρμακείο θα βρείτε μία σειρά σκευασμάτων τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην ενίσχυση της καλής υγείας των οστών. Φυσικά πάντα σε συνεργασία με τον γιατρό σας.

Έτσι, θα βρείτε δισκία ασβεστίου και  βιταμίνης D3 για την κάλυψη των αναγκών σε ασβέστιο και βιταμίνη D3, τα οποία θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες σας. Τα συγκεκριμένα δισκία, δεν έχουν γεύση, και γλυκαντικές ουσίες, είναι κατάλληλα για ανθρώπους με διαβήτη, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης δυσπεπτικών ενοχλήσεων.

Μία άλλη εναλλακτική πρόταση, είναι τα αναβράζοντα κοκκία κιτρικού ασβεστίου και βιταμίνης D3 για μέγιστη απορρόφηση ακόμα και όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη οξύτητα στο στομάχι εξαιτίας αχλωρυδρίας, αυξημένου pH, λήψης φαρμάκων ή λόγω γήρανσης.

Αντιμετωπίστε σήμερα κιόλας τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης, με μία σειρά κατάλληλων δισκίων, με την υπογραφή μιας ελληνικής και καταξιωμένης φαρμακοβιομηχανίας, τα οποία «παντρεύουν» το ασβέστιο με την πολύτιμη βιταμίνη D3 και θωρακίστε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα πολύτιμα οστά σας!

Το Box Pharmacy σας προτείνει