ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
The Skin Pharmacist - Τα SOS προϊόντα των διακοπών

The Skin Pharmacist - Τα SOS προϊόντα των διακοπών

Στην βαλίτσα των διακοπών σας εντάξτε την ιδανική SOS δερματολογική σειρά για ερυθρότητα, ξηρότητα & εγκαύματα!

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή, από αυτήν που ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές διακοπές μας!

Αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τα καφτάνια, τα αέρινα φορέματα και τα μαγιό σας, βάλτε στην βαλίτσα σας και τα απαραίτητα προϊόντα για να προστατέψετε το δέρμα σας και να το φροντίσετε κατάλληλα σε περίπτωση που έχετε κάποιο απρόοπτο.

Τρία σημαντικά και πολύτιμα λοιπόν προϊόντα που πρέπει να έχετε στην καλοκαιρινή σας βαλίτσα. Το πρώτο είναι μία καταπραϋντική γέλη για άμεση ανακούφιση μετά από τσιμπήματα εντόμων και επαφή με μέδουσες ή τσουκνίδες. Το ιδανικό θα είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν χωρίς αμμωνία, δερματολογικά ελεγμένο, του οποίου η δράση θα βασίζεται σε φυσικά και αναπλαστικά συστατικά όπως η πανθενόλη, το εκχυλίσματα χαμομηλιού και επιλόβιου χωρίς αμμωνία και δερματολογικά ελεγμένη.

Απαραίτητο είναι να έχουμε επίσης μια κρέμα με αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα σε ερεθισμούς, λόγω έκθεσης στον ήλιο, ξηρότητας, ή εξανθημάτων.  

Τέλος, καθώς το καλοκαίρι επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, θα πρέπει να έχουμε μαζί μας μια καταπραϋντική γέλη για χρήση μετά τον ήλιο που θα συμβάλει στην ανάπλαση και επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος. Το ιδανικό θα είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν κατάλληλο τόσο για ηλιακά όσο και για ήπια θερμικά εγκαύματα, ένα προϊόν το οποίο θα έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας μαζί μας για τις sos καταστάσεις του δέρματος που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

Επιλέγουμε προϊόντα με ισχυρούς ενυδατικούς και παράγοντες που προάγουν την ανανέωση της επιδερμίδας, όπως είναι η πανθενόλη, η ουρία και η σουκραλφάτη. 

Σημαντικό είναι τα προϊόντα που επιλέγουμε να είναι απαλλαγμένα από συστατικά πoυ μπορούν να δημιουργήσουν ερεθισμό όπως είναι η σιλικόνη,  το άρωμα, οι χρωστικές, το οινόπνευμα και πάντα να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Αυτό το καλοκαίρι, η ερυθρότητα, η ξηρότητα, τα εγκαύματα και το τράβηγμα της επιδερμίδας, δεν έχουν θέση στις διακοπές σας, ούτε στο δέρμα σας.

Απαλλαγείτε από τα δερματολογικά σας προβλήματα με μία επιστημονική φαρμακευτική σειρά με φόρμουλες υψηλής αποτελεσματικότητας και τεκμηρίωση κλινικών μελετών.

Βάλτε τα SOS προϊόντα της επιδερμίδας στο νεσεσέρ σας και Καλές διακοπές!

Το Box Pharmacy σας προτείνει