ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Self tan: Τέλειο και ομοιομόρφο (αυτο)μαύρισμα σε

Self tan: Τέλειο και ομοιομόρφο (αυτο)μαύρισμα σε 5 βήματα

Αναλλοίωτο φυσικό μπρονζέ μαύρισμα, επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή χωρίς να έχετε εκτεθεί ούτε μια ώρα στον ήλιο; Το μυστικό σας είναι ένα καλό προϊόν αυτομαυρίσματος και η σωστή τεχνική εφαρμογής 5 μόλις βήματα.

Βήμα 1ο: Κάντε απολέπιση

Με την απολέπιση και ένα καλό scrub θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σας, που μπορεί να δημιουργήσουν ανομοιομορφία στην απορρόφηση του προϊόντος.

Βήμα 2ο: Ενυδατώστε καλά το δέρμα σας

Με την ενυδάτωση θα δημιουργήσετε μια βάση προκειμένου να απλωθεί και να απορροφηθεί ομοιόμορφα το self tan. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα ή το γαλάκτωμα σώματος και είστε έτοιμη να ξεκινήσετε.

Βήμα 3ο: Εφαρμόστε το το βράδυ

Έτσι δεν θα χρειαστεί να φορέσετε αμέσως ρούχα αλλά και για να έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για τυχόν διορθωτικές κινήσεις. Για να μην ποτίσουν με χρώμα οι παλάμες σας, φορέστε χειρουργικά γάντια (θα τα βρείτε στα σούπερ μάρκετ). Αν δεν χρησιμοποιήσετε γάντια πλύνετε πολύ καλά χέρια και τα νύχια με νερό και σαπούνι αμέσως μετά την εφαρμογή.

Βήμα 4ο: Απλώστε το σωστά

Ξεκινήστε να απλώνετε το self tan από κάτω προς τα πάνω, αποφεύγοντας τις πατούσες. Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία του σώματός σας και στην ίδια ποσότητα ώστε να μην εμφανιστούν λεκέδες ή μπαλώματα. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι αγκώνες, τα γόνατα και οι μασχάλες. Στα σημεία αυτά απλώστε λίγο προϊόν και σβήστε απαλά. Για την πλάτη, σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια από μια φίλη. Ο χρόνος που θα περιμένετε εξαρτάται από πόσο γρήγορα στεγνώνει το προϊόν που επιλέξατε.

Βήμα 5ο: Δώστε βάση στο πρόσωπο

Ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και απλώστε τη στα μάγουλα και το μέτωπο κάνοντας προσεκτική επάλειψη και με ό,τι έχει απομείνει πάνω στα γάντια περάστε το σαγόνι, το άνω χείλος και τη μύτη. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών κάνοντας μόνο το απαραίτητο σβήσιμο γύρω από αυτά, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλουν τα φρύδια και το στεφάνι της κεφαλής καθώς το χρώμα τείνει να συσσωρεύεται στα σημεία αυτά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεκέδες. Σβήστε καλά γύρω από τα σημεία αυτά και από το σαγόνι προς το λαιμό ώστε να δώσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και τέλος, με ένα βαμβάκι ταμπονάρετε όλα τα σημεία για να απορροφήσετε περίσσια ποσότητα.

Τί πρέπει να προσέχετε για να έχετε πετυχημένο αυτομαύρισμα

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή αρκεί να ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές:

Μην κάνετε αποτρίχωση λίγο πριν απλώσετε το self tan αλλά μια μέρα νωρίτερα, ώστε να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς.

Κάποιοι επίμονοι λεκέδες στα χέρια που δεν φεύγουν με το νερό απομακρύνονται στο λεπτό με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε λίγο οξυζενέ.

Για να απαλύνετε το χρώμα στα σκούρα σημεία τρίψτε τοπικά με λίγο λεμόνι. Τα οξέα που περιέχει εξουδετερώνουν το χρώμα και δίνουν πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να σβήσετε τα λάθη είναι η ήπια απολέπιση. Σε βρεγμένη επιδερμίδα εστιάζετε στα σκούρα σημεία και τρίβετε για 2 με 3 λεπτά.

Μην παραλείπετε τη καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας με ένα γαλάκτωμα σώματος. Έτσι το μαύρισμά σας θα κρατήσει πολύ περισσότερο.

Ακόμη κι αν το προϊόν αυτομαυρίσματος που διαλέξατε έχει δείκτη προστασίας μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το self tan το προηγούμενο βράδυ και το αντηλιακό σας το πρωί ή κατά τη διάρκεια της έκθεσής σας στον ήλιο.