ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Πως επιλέγω το κατάλληλο σκεύασμα αδυνατίσματος;

Πως επιλέγω το κατάλληλο σκεύασμα αδυνατίσματος;

Πως επιλέγω το κατάλληλο σκεύασμα αδυνατίσματος;

Σήμερα στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν δεκάδες υποσχόμενα σκευάσματα αδυνατίσματος και η επιλογή του καλύτερου ή κατάλληλου για εμάς συμπληρώματος φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Αυτό όμως που είναι το πιο σημαντικό, πέραν του ερωτήματος του πόσο αποτελεσματικό πραγματικά είναι το  κάθε συμπλήρωμα , είναι η ασφάλειά του για την υγεία μας.

Είναι πολλές οι φορές άλλωστε που ο Ε.Ο.Φ προειδοποιεί για την αποφυγή κατανάλωσης συμπληρωμάτων που διαφημίζονται στο διαδίκτυο ,για αποτοξίνωση και απώλεια βάρους.

Συχνά έπειτα από εργαστηριακούς ελέγχους έχει διαπιστωθεί ότι τα σκευάσματα αυτά περιέχουν ουσίες οι οποίες δεν αναγράφονται επί της συσκευασίας και που ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών.

Επίσης γίνονται αναφορές για προϊόντα μη επαρκώς ελεγμένα, με αμφιβόλου ποιότητας ενεργά συστατικά και με εντελώς δυσνόητους μηχανισμούς δράσης, που στην καλύτερη των περιπτώσεων απλά είναι αναποτελεσματικά, στη χειρότερη δε έχουν προκαλέσει δυσάρεστες και πολλές φορές επικίνδυνες παρενέργειές.

Μια ενδεδειγμένη λύση στις παραπάνω ανησυχίες είναι η επιλογή του όποιου σκευάσματος να γίνεται από το Φαρμακείο.

Τα προϊόντα που διακινούνται στα Φαρμακεία ως συμπληρώματα  έχουν γνωστοποιηθεί στον Ε.Ο.Φ. και κυκλοφορούν νόμιμα στην αγορά.

Στην περίπτωση δε που πρόκειται για Ιατροτεχνολογικά συμπληρώματα, τότε πλέον της γνωστοποίησης τα  προϊόντα αυτά έχουν λάβει και Κωδικό  Κυκλοφορίας. Η διαφορά εδώ είναι ότι τα Ιατροτεχνολογικά συμπληρώματα έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί αυστηρά από την Ε.Ε ,  όσον αφορά την ασφάλειά, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Στην προσπάθεια του ένας άνθρωπος να αδυνατίσει και να κερδίσει πίσω το σώμα του και την υγεία του μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του έναν εγγυημένο και αποτελεσματικό σύμμαχο, ο οποίος όμως θα είναι ακίνδυνος για την υγεία του.

Χρειάζεται ένα προϊόν το οποίο θα είναι ελεγμένο, πιστοποιημένο, με κλινικές μελέτες δοκιμής , με μακροχρόνια παρουσία στην αγορά, καλά ανεκτό για τον οργανισμό του και αποτελεσματικό στο στόχο του.

Έτσι η προσπάθεια που θα κάνει θα στεφθεί με επιτυχία , χωρίς να απογοητευθεί από απρόσμενες παρενέργειες και μηδαμινά αποτελέσματα.

Το Box Pharmacy σας προτείνει