ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Όλοι οι τρόποι για να κοιμηθεί ήσυχο το μωρό το κα

Όλοι οι τρόποι για να κοιμηθεί ήσυχο το μωρό το καλοκαίρι

Είναι πολύ εύκολο να διαταραχθεί ο ύπνος του μωρού το καλοκαίρι. Υπάρχει περισσότερο φως και τα μωρά είναι πιο δραστήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι τρόποι θα σας βοηθήσουν να κοιμηθεί ήσυχο το μωρό το καλοκαίρι.

 

Όσο η θερμοκρασία είναι υψηλή και το φως δεν πέφτει νωρίς τόσο επηρεάζει το εσωτερικό ρολόι του ύπνου του μωρού σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλά μωρά αρχίζουν να κλαίνε την ώρα του ύπνου και αντιστέκονται στο να κοιμηθούν. Είναι επίσης συχνό φαινόμενο να είναι στο κρεβάτι και να κοιμούνται πολύ αργότερα, προσπαθώντας να σας πούνε «Δεν είμαι κουρασμένο!»

Αν δυσκολεύεστε και εσείς να βάλετε το μωρό σας ύυτοί οι τρόποι θα σας βοηθήσουν να κοιμηθεί ήσυχο το μωρό το καλοκαίρι.

 

1 Φτιάξτε το δωμάτιο

Πρώτα απ 'όλα το δωμάτιο στο οποίο το μωρό σας κοιμάται πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό για ύπνο.

 

  • Βάλτε κουρτίνες που κόβουν το φως: Ο ήλιος πέφτει αργά το καλοκαίρι και το μωρό σας δεν μπορεί να διαβάσει ακόμη την ώρα, επομένως δεν είναι περίεργο που αντιστέκεται στο να κοιμηθεί. Απλά δεν νιώθει ότι πρέπει να κοιμηθεί με όλο αυτό το φως που ρέει στο δωμάτιο! Το φως εμποδίζει την ικανότητα του σώματος να παράγει μελατονίνη, την ορμόνη του ύπνου και είναι δύσκολο να ξεγελάσει το σώμα μας να σκεφτεί ότι είναι βράδυ, όταν δεν είναι. Επίσης ένα σκοτεινό δωμάτιο εμποδίζει το φως του ήλιου από το πολύ πρωινό ξύπνημα του μωρού.

 

  • Κρατήστε το χώρο όσο το δυνατόν πιο δροσερό. Ο ύπνος και η ζέστη δεν είναι φίλοι. Στην πραγματικότητα, τα σώματά μας χρειάζονται ένα δροσερό περιβάλλον για καλύτερο ύπνο. Η θερμοκρασία είναι ιδανική στους 18 βαθμούς κελσίου για να κοιμηθεί ήσυχο το μωρό. Εάν χρησιμοποιήσετε κλιματισμό, προσθέστε έναν μικρό υγραντήρα για να μη δημιουργήσει ξηρότητα στο δωμάτιο.

 

  • Βάλτε κουνουπιέρα στην κούνια ώστε να εμποδίσετε τα κουνούπια να χαλάσουν τον ύπνο του μωρού.

 

2 Μείνετε συνεπείς στο πρόγραμμα ύπνου

Μπορεί το δωμάτιό του να είναι ωραίο και δροσερό αλλά το μωρό να μην είναι έτοιμο για ύπνο. Παρόλο αυτά εσείς παραμείνετε συνεπείς στο πρόγραμμα ύπνου! Μην μένετε αργά το βράδυ έξω, μην το κοιμίζετε άστατες ώρες. Το μωρό σας θα πρέπει να γνωρίζει ότι ήρθε η ώρα για ύπνο όταν αρχίζετε να χαμηλώνετε τα φώτα, να βάζετε απαλή μουσική και να το αγκαλιάζετε. Μερικά μωρά μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να κοιμηθούν, ειδικά αν ήταν έξω από το σπίτι για πολλή ώρα. Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του βοηθώντας το να χαλαρώσει και να κοιμηθεί.

 

3 Κάντε ένα ζεστό μπάνιο στο τέλος της ημέρας

Ένα ζεστό μπάνιο είναι τέλειο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Αντίθετα με τις απόψεις ότι το δροσερό μπάνιο θα το δροσίσει στην πραγματικότητα ένα ζεστό μπάνιο κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στη θερμοκρασία του σώματος, αυξάνοντάς την προσωρινά αλλά ρίχνοντάς την μετά απότομα, κάτι που μπορεί να απελευθερώσει τη μελατονίνη, την ορμόνη του ύπνου και να βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί ήσυχο. Διαβάστε ακόμη: Τα 8 απαραίτητα πράγματα που θα χρειαστείτε για το πρώτο μπανάκι του μωρού σας

 

4 Φορέστε του κάτι ελαφρύ

Φορέστε στο μωρό σας ένα βαμβακερό φανελάκι και μην το αφήσετε μόνο με την πάνα του. Ένα λεπτό ρούχο μπορεί να συμβάλλει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος καλύτερα από μια πάνα σε ένα εντελώς γυμνό δέρμα.

 

5 Μείνετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον ήλιο

Ειδικά μεταξύ 11πμ έως 4μμ. αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο φορώντας καπέλα, αντηλιακά και γυαλιά ηλίου. Εάν το μωρό σας παραμείνει πάρα πολύ στον ήλιο, μπορεί να νιώθει άσχημα λόγω της θερμότητας, και αυτό με τη σειρά του να επηρεάσει τον ύπνο.

 

Τέλος να θυμάστε πως μια πολύ ζεστή βραδιά το μωρό είναι πιθανό να διψάσει τη νύχτα. Αυτό συνήθως σημαίνει πιο συχνά ξυπνήματα και περισσότερα νυχτερινά ταϊσματα.

Το Box Pharmacy σας προτείνει