ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Νικήστε τη δυσκοιλιότητα με 5 φυσικές λύσεις

Νικήστε τη δυσκοιλιότητα με 5 φυσικές λύσεις

Υπάρχουν 5 φυσικές λύσεις και 10 φυσικά προΐόντα που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τη δυσκοιλιότητα και μην κάθεστε με τις ώρες στο WC!

Η δυσκοιλιότητα χαρακτηρίζεται από τη μείωση της συχνότητας των κενώσεων και από την αλλαγή της σύστασής των κοπράνων τα οποία γίνονται σκληρά και αποβάλλονται με δυσκολία. Η φυσιολογική συχνότητα των κενώσεων είναι από τρεις φορές την ημέρα έως τρεις φορές την εβδομάδα. Τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε; Καταρρίψτε τους 3 πιο συχνούς μύθους της και δοκιμάστε μία από τις 5 φυσικές λύσεις που σας προτείνουμε.

1ος Μύθος: Αν καταναλώνετε περισσότερες φυτικές ίνες θα την αντιμετωπίσετε.

Αλήθεια: Οι έρευνες δείχνουν ότι μία διατροφή που είναι φτωχή σε φυτικές ίνες δεν αποτελεί αιτία της χρόνιας δυσκοιλιότητας. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι η αυξημένη κατανάλωση φυτικών ινών σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα όπως φουσκώματα, πόνο και μετεωρισμό.

2ος Μύθος: Αυξάνοντας τα υγρά θα ανακουφιστείτε.

Αλήθεια: Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, που να δείχνουν ότι η επιπλέον λήψη υγρών ανακουφίζει από τα συμπτώματα.

3ος Μύθος: Ασκηθείτε για να μειώσετε τα συμπτώματα.

Αλήθεια: Κι όμως οι έρευνες δείχνουν ότι με το να αυξήσετε τη σωματική σας δραστηριότητα δεν ανακουφίζεστε από τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας. Μπορεί η σωματική δραστηριότητα να βοηθά στην κινητικότητα του εντέρου, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, αλλά χρειάζεται να ακολουθείται και κατάλληλη διατροφή, λήψη κάποιων φαρμάκων κ.λπ.

5 φυσικές λύσεις για να την αντιμετωπίσετε

1 Μειώστε αλκοόλ και καφείνη: Και τα δύο επιδεινώνουν τη δυσκοιλιότητα.

2 Ρίξτε λίγο καστορέλαιο: Είναι ένα αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τα θεραπευτικά και ιατρικά οφέλη του. Τα περισσότερα από τα οφέλη του προέρχονται από την υψηλή συγκέντρωση σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το καστορέλαιο «κινητοποιεί» το έντερο και είναι ασφαλές προς κατανάλωση για παιδιά και ενήλικες σε μικρή ποσότητα. Προστέσθε το στο χυμό σας το πρωί. Δοκιμάστε το Castor Oil 650mg για Δυσκοιλιότητα της Now Foods (120 Μαλακές Κάψουλες)

3. Προτιμήστε τα προβιοτικά: Τα ζωντανά βακτήρια του γιαουρτιού ρυθμίζουν τη μικροχλωρίδα του εντέρου. Μπορείτε επίσης να λάβετε προβιοτικά συμπληρώματα για να μειώσετε τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας. Το Βιο-kult της A.Vogel είναι ένα προηγμένο προβιοτικό συμπλήρωμα, το μοναδικό με συνδυασμό 14ων ειδών φιλικών βακτηρίων, ιδανικό για όσους υποφέρουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, δυσπεψία, φούσκωμα, αέρια, στρές, χρόνια νοσήματα. Το Lepicol της Protexin περιέχει φλοιό ψύλλιου, προβιοτικά και πρεβιοτικά. Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες, τα προβιοτικά είναι 5 διαφορετικά είδη λακτοβακίλλων, τα οποία ενισχύουν τα επίπεδα των φιλικών βακτηρίων στο έντερο συμβάλλοντας στην ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου και συνεπώς στη διατήρηση της υγείας και της σωστής λειτουργίας του. Το συμπλήρωμα διατροφής Advanced Acidophilus Plus ανήκει στην νέα προηγμένη σειρά προβιοτικών της Solgar τα οποία είναι 100% απαλλαγμένα γαλακτοκομικών ενώ χρησιμοποιείται ειδική παντεταρισμένη μέθοδος ψυχρής ξήρανσης που αυξάνει την σταθερότητά τους. Το Colonease Plus της Health Aid περιέχει Αλόη Βέρα & έλαια Μέντας, Μαϊντανού & φασκόμηλου και κάψουλες με προβιοτικές καλλιέργειες στελεχών Lactobacillus & Bifidobacterium (4 billion) για φυσιολογική πεπτική λειτουργία και διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Το ProBiotix της Quest περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό L.bulgaricus και L.acidophilus, που είναι «φιλικά» προβιοτικά γαλακτικά βακτήρια που υπάρχουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο έντερο.

4. Πάρτε ένα συμπλήρωμα Ω-3 λιπαρών: Τα Ω-3 λιπαρά διευκολύνουν τη γαστρεντερική λειτουργία. Δοκιμάστε το Ω 3,6,9 Essentials της Healthia με Ω3,6,9 Λιπαρά Οξέα που παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην εύρυθμη διεξαγωγή πολλών ζωτικών λειτουργιών του σώματος.  Το συμπλήρωμα διατροφής OMEGA-3 Double Strength της Solgar προέρχεται από συμπυκνωμένο λάδι ψαριών ανοικτής θαλάσσης και παρέχει υψηλής ισχύος ουσιώδη λιπαρά οξέα Omega-3 ψυχρής πίεσης και χωρίς πρόσθετα.

5 Δοκιμάστε σέννα, αγκινάρα και μάραθο: Τα φύλλα αλεξάνδρειας (σέννα) επιταχύνουν τη γαστρεντερική διέλευση, η αγκινάρα διευκολύνει την κυκλοφορία τονώνοντας τις χολικές εκκρίσεις και ο μάραθος χρησιμοποιείται παραδοσιακά κατά του φουσκώματος. Το Ortisan Transiplus Αγκινάρα & Φύλλα Αλεξάνδρειας & Μάραθος της Ortis είναι ιδανικό για το γαστρεντερικό. Το Super Lax με Senna της Superfoods για τη Δυσκοιλιότητα (30 Κάψουλες) σας απαλλάσει από το ενοχλητικό πρόβλημα της δυσκοιλιότητας με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο!