ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Μην αφήσετε το άγχος να ελέγξει την καθημερινότητά

Μην αφήσετε το άγχος να ελέγξει την καθημερινότητά σας – Επιλέξτε φυσικούς τρόπους αυτοβοήθειας!

Μην αφήσετε το άγχος να ελέγξει την καθημερινότητά σας – Επιλέξτε φυσικούς τρόπους αυτοβοήθειας!

Καθώς οι κρίσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, επιβάλλεται να σηκώσουμε τις δικές μας γραμμές αμύνης, ώστε να μπορέσουμε να διαχειρισθούμε το άγχος.

Πριν την πανδημία είχαμε την δεκαετή οικονομική κρίση, ενώ σήμερα έχει χτυπήσει την πόρτα η ενεργειακή κρίση, και ο πληθωρισμός αυξάνει σε δραματικά επίπεδα. Είναι λογικό, οι περισσότεροι άνθρωποι να έχουμε άγχος, σχετικά με τα οικονομικά μας αλλά και σχετικά με την καθημερινότητα, η οποία συχνά μας ζορίζει.

Στις περιπτώσεις αυτές, μία ολιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων, δηλαδή σωστή διατροφή, άσκηση, επαρκής ύπνος και λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Πρόκειται για φυσικούς τρόπους αυτοβοήθειας, που πρέπει να ξεκινήσουμε για να πάρουμε ανάσα και να δούμε την καθημερινότητα με άλλα μάτια, πιο αισιόδοξα.

Στο φαρμακείο της γειτονιάς μας, θα βρούμε το ιδανικό σκεύασμα για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε στρεσογόνες καταστάσεις και να απαλλαγούμε από το άγχος. Ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της θετικής διάθεσης, εμπλουτισμένο με μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B, κουρκουμίνη και σαφράν. Ένα μοναδικό σκεύασμα- το οποίο ανήκει στην οικογένεια των ενισχυτικών διάθεσης (mood enhancers) - και το οποίο θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη θετική μας διάθεση, καθώς προάγει τη χαλάρωση και δρα αποτελεσματικά στη συναισθηματική και σωματική ευεξία.

Η κουρκουμίνη και το σαφράν είναι δύο κοινά χρησιμοποιούμενα μπαχαρικά που έχουν διερευνηθεί μέσα από κλινικές μελέτες τα τελευταία χρόνια για τη δράση τους, ενάντια των συμπτωμάτων της κατάθλιψης.

Το σαφράν χαρακτηρίζεται από τα βιοδραστικά του συστατικά, τις κροκίνες και τη σαφρανάλη, τα οποία είναι υπεύθυνα για το άρωμα του μπαχαρικού και το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι κροκίνες δρουν ως αναστολείς της επαναπρόσληψης της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης, ενώ η σαφρανάλη δρα κυρίως στην επαναπρόσληψη σεροτονίνης.

Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, τα αντιοξειδωτικά του σαφράν προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες το κεντρικό νευρικό σύστημα, αποτελώντας έναν δεύτερο πιθανό μηχανισμό θεραπευτικής δράσης.

Ένα ισχυρό σύνολο κλινικών μελετών υποστηρίζει τα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά αποτελέσματα του σαφράν σε ενήλικες και εφήβους, το οποίο έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας ισχυρής ασφάλειας και μειωμένου προφίλ αλληλεπίδρασης με φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση των κλινικών συμπτωμάτων.

Η κουρκουμίνη είναι το κύριο κουρκουμινοειδές που βρίσκεται στο ρίζωμα του κουρκουμά. Η τετραϋδροκουρκουμίνη είναι η κύρια δραστική ουσία της κουρκουμίνης και μπορεί να παρέχει υψηλότερα αντιοξειδωτικά αποτελέσματα και επιπρόσθετη νευροπροστατευτική δράση.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής με σαφράν και κουρκουμίνη, με την υπογραφή και την αξιοπιστία μιας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, προσφέρει τα οφέλη τόσο της κουρκουμίνης όσο και της τετραϋδροκουρκουμίνης στην υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα.

Εκτιμάται ότι περίπου ένα εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, επωφελούνται καθημερινά από τα συστατικά του σαφράν, με αποτέλεσμα να διατηρούν σε πολύ υψηλά επίπεδα την θετική τους διάθεση και την ψυχική τους υγεία. Μάλιστα νεότερες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα φυτικά εκχυλίσματα με σαφράν, μπορούν να συνδυαστούν με ασφάλεια και με τα αντικαταθλιπτικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συμπλήρωμα αυτό, δεν περιέχει σάκχαρα, γλουτένη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ενώ η περιεκτικότητα σε νάτριο είναι χαμηλή.

Την φετεινή χρονιά, αγαπήστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, φροντίστε τον με φυσικούς τρόπους, χαλαρώστε, και αυτός, θα σας το ανταποδώσει. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει ο δάσκαλός σας, ελέγξτε το.

Καλή χρονιά, με λιγότερο άγχος και περισσότερο θετικές σκέψεις.