ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Η δύναμη της χλωρεξιδίνης στην στοματική μας υγεία

Η δύναμη της χλωρεξιδίνης στην στοματική μας υγεία

Η δύναμη της χλωρεξιδίνης στην στοματική μας υγεία

Η στοματική μας υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε στην τύχη της και σε τυχαία σκευάσματα φροντίδας.

Ένα υγιές στόμα, αντανακλά την γενικότερη κατάσταση της υγείας μας. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων στοματικής φροντίδας.

H χλωροεξιδίνη (chlorhexidine) αποτελεί έναν σημαντικό αντιμικροβιακό παράγοντα, ο οποίος είναι δραστικός έναντι ενός ευρέος φάσματος Gram-θετικών και Gram-αρνητικών οργανισμών, ζυμομυκήτων, μυκήτων, αναερόβιων και αερόβιων. Ο παράγοντας αυτός, όταν εμπεριέχεται σε σκευάσματα οδοντικής φροντίδας, μας βοηθά να διατηρούμε μία καθαρή και γεμάτη υγεία στοματική κοιλότητα.

Έτσι, μία φθοριούχος οδοντόπαστα με χλωρεξιδίνη και βότανα, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την καθημερινή ουλοοδοντική φροντίδα, την προστασία από την ουλοοδοντική πλάκα, την ενδυνάμωση και προστασία δοντιών, την σύσφιγξη των ούλων.

Και φυσικά επειδή μία οδοντόπαστα δεν αρκεί, όσο ενισχυμένη και εάν είναι, χρειαζόμαστε και ένα στοματικό διάλυμα, ένα σπρέι ακόμη και έναν στοματικό αφρό, με τον ίδιο αντιμικροβιακό παράγοντα, ένα χλωρεξιδινούχο διάλυμα για απόλυτα βαθύ καθαρισμό και υγιεινή.

Ένα χλωρεξιδινούχο διάλυμα, μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά την ουλοδοντική μικροβιακή πλάκα και να ανακουφίσει την στοματική κοιλότητα από τυχόν ερεθισμούς.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι πολλές ασθένειες ίσως ξεκινήσουν από ένα χαλασμένο δόντι, ή ένα στόμα που είναι παραμελημένο. Ένα στοματικό διάλυμα, ή και ένα αντίστοιχο σπρέι με χλωρεξιδίνη, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και να ανακουφίσει τυχόν προβλήματα στην στοματοφαρυγγική κοιλότητα.

Τα προϊόντα αυτά, λειτουργούν τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά, προστατεύοντας δόντια και ούλα.

Επίσης, τα εν λόγω σκευάσματα, εκτός από το ότι συμβάλλουν καθοριστικά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και την προστασία από την τερηδόνα, μπορούν να συντηρήσουν επί μακρόν, τα αποτελέσματα μετά από περιοδοντικές θεραπείες, αλλά και προστασία μακράς διάρκειας δράσης ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χειρουργικών ή γναθοχειρουργικών επεμβάσεων και εμφυτευμάτων.

Η υγεία της στοματικής μας κοιλότητας, απαιτεί συνεχή και επαγγελματική φροντίδα με προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της αξιοπιστίας!

Το Box Pharmacy σας προτείνει