ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γιατί ο φαρμακοποιός είναι καλύτερος από μια insta

Γιατί ο φαρμακοποιός είναι καλύτερος από μια instagramer;

Γιατί ο φαρμακοποιός είναι καλύτερος από μια instagramer;

Ο φαρμακοποιός είναι επιστήμονας: γνωρίζει τη σύνθεση και τη δράση των καλλυντικών στην επιδερμίδα και μπορεί να συστήσει τα σωστά προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες της.

Αρκετές γυναίκες επηρεάζονται από ένα post στο instagram για την φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Όμως γιατί είναι προτιμότερο να εμπιστεύεστε τις συστάσεις του φαρμακοποιού σας και όχι των instagramer; Επειδή ο φαρμακοποιός μπορεί να συστήσει εξειδικευμένες λύσεις στα προβλήματα της επιδερμίδας και να εκτελέσει φαρμακευτικές αγωγές που δίνονται από δερματολόγους και επιστήμονες ειδικευμένους στη φυσιολογία της επιδερμίδας, με συνθέσεις φιλικές και απόλυτα διασφαλισμένες σε ότι αφορά την υγεία του δέρματος. Τι κάνει την πραγματική διαφορά; Ο λόγος που θα σας κάνει να εμπιστευθείτε τα καλλυντικά από το φαρμακείο με κλειστά μάτια είναι πως ο φαρμακοποιός γνωρίζει πολύ καλά τις καλλυντικές συνθέσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν ήπια και αποτελεσματικά συστατικά, και είναι σε θέση να σας συστήσει το ιδανικό για σας καλλυντικό. Γιατί λοιπόν ο φαρμακοποιός είναι καλύτερος από μια instagramer; Επειδή:

1 Ο φαρμακοποιός είναι επιστήμονας

Ο φαρμακοποιός είναι ο επιστήμονας, που δεν γνωρίζει μόνον τη σύνθεση, τις ιδιότητες, τις επιδράσεις και τη χρήση των φαρμάκων αλλά και των καλλυντικών. «Ο φαρμακοποιός μπορεί να διακρίνει κάποιες προβληματικές καταστάσεις του δέρματος, όπως η ακμή, χωρίς να υποκαταστάσει τη γνώμη του δερματολόγου, και να συστήσει το κατάλληλο προϊόν για την επιδερμίδα σας.» λέει η φαρμακοποιός Θεοδώρα Χιώνου. Μπορεί να σας συμβουλεύσει, να σας καθοδηγήσει και να απαντήσει με εγκυρότητα και ασφάλεια στις απορίες σας.

2 Ο φαρμακοποιός είναι αξιόπιστος σύμβουλος ομορφιάς

Έρευνες δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά από το φαρμακείο ώστε να παίρνουν και συμβουλές από ειδικούς, οι οποίοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την υγεία, την αισθητική και τη σωστή περιποίηση του δέρματος. «Τα περισσότερα καλλυντικά που περιέχει ένα φαρμακείο είναι τα δερμοκαλλυντικά: δεν είναι απλώς προϊόντα ομορφιάς που ακολουθούν κανόνες αισθητικής, αλλά εξειδικευμένα προϊόντα υγείας, τα οποία χρειάζονται επιστημονική συμβουλή» επισημαίνει η φαρμακοποιός Θεοδώρα Χιόνου. Τα περισσότερα προϊόντα απευθύνονται σε πιο ευαίσθητα δέρματα, με μακροχρόνιες αλλεργίες, ξηρότητα, ερυθρότητα, μολύνσεις κλπ., όπου μόνον ένας ειδικός μπορεί να συστήσει το κατάλληλο προϊόν.

3 Ο φαρμακοποιός μπορεί να φτιάξει "Home Made" καλλυντικά

Ο φαρμακοποιός διαθέτει την τεχνογνωσία της… μιξολογίας αλλά και τη γνώση να δημιουργήσει ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα από διαθέσιμες πρώτες ύλες, με τις συνθέσεις τους να περιέχουν ελάχιστη ποσότητα συντηρητικών και να είναι ασφαλή. Όλα περνούν από επιστημονικό έλεγχο, με αυστηρές προδιαγραφές και είναι κατά βάση αγνά και βιολογικά.

4 Ο φαρμακοποιός γνωρίζει τις δράσεις των συμπληρωμάτων

Η ομορφιά δεν είναι μόνο καλλυντικά. Περιλαμβάνει και τα συμπληρώματα διατροφής που ο φαρμακοποιός γνωρίζει ποια να συστήσει για τις αντίστοιχες ανάγκες της επιδερμίδας, των μαλλιών, των νυχιών κ.λπ. σε συνδυασμό με τις καλλυντικές συνθέσεις, για καλύτερο αποτέλεσμα.

5 Ο φαρμακοποιός είναι ενημερωμένος

Το επιστημονικό του υπόβαθρο ανανεώνεται με συνεχή επιμόρφωση σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα του. «Το φαρμακευτικό πεδίο διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται, και επομένως ο φαρμακοποιός οφείλει να είναι πάντα ενημερωμένος και κατατοπισμένος.» καταλήγει η φαρμακοποιός Θεοδώρα Χιόνου. Άλλωστε, έχει να κάνει με το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, σωστά;