ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Γιατί δεν πρέπει να αμελείτε την υγιεινή και φροντ

Γιατί δεν πρέπει να αμελείτε την υγιεινή και φροντίδα των αυτιών σας

Γιατί δεν πρέπει να αμελείτε την υγιεινή και φροντίδα των αυτιών σας

Έχετε σκεφθεί πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς να μπορούμε να ακούμε;

Χωρίς τον ήχο της φύσης, τον παφλασμό των κυμάτων, τον ανθρώπινο ήχο, μία οικεία φωνή που αγαπάμε, χωρίς τον ήχο της απέραντης σιωπής στο πιο ψηλό καταφύγιο μιας βουνοκορφής;

Και στον αντίποδα των παραπάνω βέβαια, έχουμε τον θόρυβο των αυτοκινήτων και της πολύβουης πόλης, της διπλανής μας οικοδομής, η οποία δεν μας αφήνει να κλείσουμε μάτι τα πρωινά, τις φωνές από έναν καυγά, αλλά και τον ήχο από το πληκτρολόγιο…

Πολλές αντιθέσεις, πράγματι. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο κόσμος μας και η ζωή μας, χωρίς τους ήχους, ευχάριστους, ή δυνατούς, χαμηλούς, ή με πολλά ντεσιμπέλ, κυματιστούς, ή απερίγραπτους, θα ήταν πολύ άχαρος, διότι η ακοή, είναι μία πολύτιμη αίσθηση.

Και γι’ αυτό, οφείλουμε να την προστατεύουμε και να την φροντίζουμε, μέχρι τα βαθιά μας γεράματα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου, καθώς καθιερώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία, να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με την ακοή και τα αυτιά μας, αλλά και να εξετάσουμε εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Εάν έχουμε οποιαδήποτε ενόχληση με την ακοή μας, θα πρέπει να επισκεφθούμε άμεσα τον ΩΡΛ, ο οποίος θα μας κατευθύνει ποια σκευάσματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την υγιεινή και φροντίδα των πολύτιμων αυτιών μας χρησιμοποιώντας προϊόντα που θα καθαρίσουν και ταυτόχρονα θα προστατεύσουν τα ώτα μας.

Έχει σημασία, οι ωτικές σταγόνες για την αφαίρεση της κυψελίδας που θα χρησιμοποιήσουμε, να φέρουν την υπογραφή μιας καταξιωμένης φαρμακοβιομηχανίας, καθώς η ασφάλεια έχει μέγιστη σημασία για ένα υπερπολύτιμο όργανο, όπως είναι τα αυτιά μας.

Έτσι, θα επιλέξουμε ωτικές σταγόνες, με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο της ουρίας 6,5%) ειδικά σχεδιασμένες για την αποτελεσματική απομάκρυνση του βύσματος της κυψελίδας ή της περίσσειας κυψελίδας από τον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού, με τρόπο εύκολο, ανώδυνο και ασφαλή.Ένα τέτοιο προϊόν, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και στοχεύει στην συσσωρευμένη κυψελίδα στον έξω ακουστικό πόρο.

Ας γιορτάσουμε την φετεινή Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, με την πεποίθηση ότι κάνουμε το καλύτερο για τα αυτιά και την πολύτιμη αυτή αίσθηση, διότι ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα πιο φτωχός χωρίς ήχους…

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
- 30%
151 πόντους
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
- 35%
236 πόντους