ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Fitness trends: οι τάσεις στη γυμναστική και τη δι

Fitness trends: οι τάσεις στη γυμναστική και τη διατροφή για το 2019.

Fitness trends: οι τάσεις στη γυμναστική και τη διατροφή για το 2019.

Ο καθένας μας επιθυμεί να αποκτήσει ένα υγιές και όμορφο σώμα. Η συνταγή της επιτυχίας δεν είναι άλλη από την ισορροπημένη διατροφή και τη συστηματική άσκηση. Το καλό νέο είναι ότι κάθε χρόνο οι τάσεις στη γυμναστική ανανεώνονται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γυμναστείτε και τελικά να ανακαλύψετε την προπόνηση που δε θα εγκαταλείψετε αμέσως. Γι’ αυτό και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις 10 πιο συναρπαστικές τάσεις του fitness για το 2019 που αξίζει να γνωρίσετε εάν θέλετε να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

#1. 30-λεπτες προπονήσεις

Η Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (High-Intensity Interval Training ή HIIT) είναι μία τάση των τελευταίων χρόνων, η οποία βασίζεται στην εναλλαγή μικρών σε διάρκεια, αλλά έντονων ασκήσεων χωρίς τη χρήση κάποιου εξοπλισμού που ακολουθούνται από μικρά διαλείμματα ξεκούρασης. Και ενώ συνήθως το συνολικό πρόγραμμα της HIIT διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, νιώθουμε έντονη κούραση και κάψιμο στους μύες και ο μεταβολισμός επιταχύνεται μέχρι και 36 ώρες μετά την προπόνηση.

#2. HIIT fusion

Όταν το HIIT συνδυάζεται με άλλα είδη γυμναστικής τότε γεννιέται το HIIT fusion! Bάρη και άλλα είδη προπόνησης, όπως yoga και pilates μαζί με την Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση, κάνουν τη γυμναστική ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Για παράδειγμα το HIIT Pilates συνδυάζει την άσκηση HIIT που καίει το λίπος και ενισχύει το μεταβολισμό με την άσκηση του Pilates που αυξάνει την ευελιξία και μειώνει το στρες.

#3. Personal training & boutique studios

H τάση του personal training βρίσκεται στην κορυφή τα τελευταία 10 χρόνια. Οι personal trainers δίνουν την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και να εκτελούνται σωστά οι ασκήσεις. Αρκετοί από αυτούς θέλοντας να ξεφύγουν από το χαοτικό και απρόσωπο περιβάλλον του «μεγάλου γυμναστηρίου» συστήνουν μία νέα τάση: τα boutique studios. Πρόκειται για μικρές αίθουσες κατάλληλες για ομαδικά προγράμματα λίγων ατόμων, που παρέχουν όχι μόνο εξατομικευμένη καθοδήγηση, αλλά και το αίσθημα της προσωπικής επαφής και εξυπηρέτησης.

#4. Η νέα εκδοχή της zumba

Η νέα εκδοχή της zumba προέκυψε από την ανάμειξη του λάτιν χορού zumba με τη βασική προπόνηση. Αν είστε από τους τολμηρούς αθλούμενους, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε μια «σανίδα» διάρκειας 3 λεπτών και ταυτόχρονα να κινείστε σε ρυθμούς λάτιν.

#5. Προγράμματα γυμναστικής για τη νέα γενιά ενηλίκων

Μία ακόμη από τις μεγαλύτερες τάσεις στη γυμναστική, που αναμένεται να δούμε και στην Ελλάδα, είναι τα ειδικά προγράμματα γυμναστικής για αθλούμενους άνω των 50 ετών. Η άσκηση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους ανθρώπους να διατηρούν την οστική πυκνότητα και τη μυϊκή μάζα καθώς μεγαλώνουν. Έτσι, θα καταρτίζονται νέες συνδυαστικές προπονήσεις για μεγαλύτερες ηλικίες, προκειμένου να διατηρηθεί η δύναμη και η ευελιξία, να βελτιώνουν την ισορροπία και να αποτρέπουν πιθανές πτώσεις και τραυματισμούς.

#6. Γυμναστική και συμπληρώματα αθλητικής διατροφής

Από τις κορυφαίες και διαχρονικές τάσεις του fitness είναι ο συνδυασμός της άσκησης με τα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής. Είναι γεγονός ότι η ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης επιτυγχάνεται όταν ο δείκτης σωματικού λίπους είναι χαμηλός. Όμως, οι διατροφικοί περιορισμοί που απαιτούνται για ένα χαμηλό δείκτη σωματικού λίπους οδηγούν σε ανεπάρκεια σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι το αίσθημα κόπωσης, η έλλειψη ενέργειας και ο πιθανός τραυματισμός. Τα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής που αποτελούν εξειδικευμένες φόρμουλες έρχονται για να δώσουν τη λύση! Η λήψη τους συμβάλει στην ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης αυξάνοντας την ενέργεια και την αντοχή, στην απώλεια λίπους και στην τόνωση του μεταβολισμού. Συνδυάστε την προπόνηση με το κατάλληλο συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής που θα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.

Power of Nature Sport Series

Η αθλητική διατροφή από άλλη οπτική γωνία

H σωματική άσκηση αποτελεί μέρος της καθημερινότητας όλο και περισσότερων ανθρώπων, εκτιμώντας τα οφέλη που τους προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι οι ανάγκες του οργανισμού είναι περισσότερες και εξειδικευμένες. Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στα συμπληρώματα διατροφής με στόχο να τις καλύψει δημιούργησε την Power of Nature Sport Series. Η νέα αθλητική σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και αποτελείται από εξειδικευμένες φόρμουλες υψηλής ποιότητας, καθαρότητας και ασφάλειας. Η Power of Nature Sport Series έρχεται να συμπληρώσει τις διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες και απευθύνεται σε εσάς που αθλείστε ή έχετε μία έντονη σωματική δραστηριότητα. Εφοδιάστε με ενέργεια το σώμα σας, ανεβάστε τις επιδόσεις σας και απολαύστε τα αναρίθμητα οφέλη που σας προσφέρει ένας φυσικός δραστήριος τρόπος ζωής με σύμμαχο την Power of Nature Sport Series.