ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Αλλεργίες και πως να τις αντιμετωπίσετε

Αλλεργίες και πως να τις αντιμετωπίσετε

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ 

Για τις αλλεργίες της Άνοιξης, έχετε έναν πιστό σύμμαχο – Ένα πρωτοποριακό gel, με άμεση, μη φαρμακολογική δράση

Οι αλλεργίες είναι συνυφασμένες, με την πιο όμορφη εποχή που χρόνου και δυστυχώς όποτε μας επισκέπτονται μας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα.

Αποτελούν ίδιον της Άνοιξης, ωστόσο ενδέχεται να μας επισκεφθούν και άλλες εποχές του χρόνου. 

Η εποχική αλλεργική ρινίτιδα, το βρογχικό άσθμα, η επιπεφυκίτιδα, ο έντονος κνησμός, ο ξηρός βήχας, που προκαλούνται εξαιτίας των αλλεργιών, αποτελούν συχνές καταστάσεις για μία ομάδα ανθρώπων, ταλαιπωρώντας τους συχνά και κάνοντας πολύ δύσκολη και ενοχλητική την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, 1 στους 3 Έλληνες, θα αναπτύξει κάποια στιγμή στην ζωή του αλλεργία. Γι’ αυτό, στην φάση της έξαρσης, είναι καλό να δούμε έναν αλλεργιολόγο, ο οποίος θα μας κατευθύνει για τα θεραπευτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι κάποιες εποχές, είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στις αλλεργίες σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα που αιωρούνται στον αέρα, είτε είναι προϊόντα ακάρεων, γύρης, σκόνης, είτε αλλεργιογόνα τα οποία προέρχονται από κατοικίδια ζώα.

Υπό κανονικές συνθήκες, τα αλλεργιογόνα, μπορούν να εισέλθουν στη ρινική κοιλότητα με την αναπνοή, και κάποια από αυτά να φτάσουν στο ανώτερο και το κατώτερο αναπνευστικό, προκαλώντας τα συμπτώματα της αλλεργίας.

Έτσι, καλό είναι να έχουμε πάντα στο σπίτι μας ένα ασφαλές, χωρίς άρωμα διάφανο gel για χρήση σε βρέφη, παιδιά και εγκύους, κατάλληλο για ομοιοπαθητική με μη-φαρμακολογική δράση.

Ένα πρωτοποριακό προϊόν, με την υπογραφή μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο χάρη στη μοναδική του σύσταση με βάση το σιτάρι, συγκρατεί άμεσα τις ουσίες που προκαλούν αλλεργίες πριν αυτές εισέλθουν στον οργανισμό, μέσω της εξουδετέρωσης του ηλεκτροστατικού φορτίου που φέρουν στην επιφάνεια τους. Το συγκεκριμένο σκεύασμα, μπορεί να αντιμετωπίσει την πλειονότητα των εισπνεόμενων αλλεργιογόνων με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Απλά, τοποθετήστε 1-2 σταγόνες στην άκρη του δείκτη σας, απλώστε το gel χρησιμοποιώντας το δείκτη και τον αντίχειρα, εφαρμόστε γύρω από τα ρουθούνια, ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος. Στη συνέχεια μαλάξτε την περιοχή μέχρι να απορροφηθεί.

Ανανεώστε όσο συχνά χρειάζεται ή μέχρι υποχώρησης των συμπτωμάτων.

Επιλέξτε την καλύτερη λύση για τις αλλεργίες της Άνοιξης και όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, ξεχυθείτε χωρίς φόβο στην υπέροχη ελληνική ύπαιθρο!!!

Το Box Pharmacy σας προτείνει