ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
7 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχει η σωστή π

7 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχει η σωστή πάνα του μωρού

Πολλές φορές είναι η τιμή που μετράει στην αγορά της πάνας του μωρού αλλά υπάρχουν και άλλες προδιαγραφές που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας προκειμένου να είναι το μωρό στεγνό και χαρούμενο κι εσείς πιο ξεκούραστοι! Δείτε τα 7 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχει η σωστή πάνα του μωρού.

 

1 Οικονομικές συσκευασίες

Ένα μωρό θα χρησιμοποιήσει κατά μέσο όρο 2.700 πάνες κατά τη διάρκεια μόνο το πρώτο χρόνο της ζωής του! Σκεφτείτε ότι συνήθως η πάνα κόβεται μεταξύ 2,5 με 3,5 ετών οπότε έχετε να πληρώσετε αρκετά στις πάνες του μωρού. Οι οικονομικές συσκευασίας μειώνουν το συνολικό κόστος ενώ τα πακέτα περιέχουν πολλές πάνες κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τελειώνει το πακέτο προτού καν το καταλάβετε.

2 Δωρεάν μεταφορικά

Η πιο οικονομική λύση για αγορά πάνας πια είναι από ένα φαρμακευτικό e-shop που μπορεί να σας στείλει τα πακέτα πάνας σπίτι σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση αφού τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σκεφτείτε ότι με ένα κλικ θα έχετε στο σπίτι σας τις πάνες του μωρού χωρίς να τρέχετε το βράδυ να βρείτε φαρμακείο ανοιχτό! Εύκολο, οικονομικό και πρακτικό!

3 Ολοκληρωμένες σειρές σχεδιασμένες για τις ανάγκες των μωρών

Κάθε μωρό έχει τις δικές του ανάγκες, το δικό του σωμάτοτυπο, και όπως και εσείς ψάχνετε το ιδανικό τζιν για να χωρέσετε έτσι κι εκείνο θα εκτιμήσει την πάνα εκείνη που εφαρμόζει και καλύπτει τις ανάγκες του.

4 Διασκεδαστικά σχέδια

Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε λευκές πάνες συνέχεια; Το ίδιο  και τα μωρά! Είναι πολύ σημαντικό να φορούν κι εκείνα πάνες με διασκεδαστικά σχέδια ενώ μπορεί να αποκτήσουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού έρχονται σε επαφή με σχέδια και χρώματα.

5 Απορροφητικές, σχεδιασμένες να αναπνέουν, διάρκεια για 12 ώρες τουλάχιστον

Ένα στεγνό μωρό σημαίνει μια ξεκούραστη μαμά. Η πάνα που θα επιλέξετε είναι πολύ σημαντικό να είναι απορροφητική στον πυρήνα τους. Το στρώμα απορρόφησης πρέπει να απορροφά τα μαλακά κακάκια και την υγρασία και να τα απομακρύνει από το δερματάκι του μωρού σας. Αυτό σημαίνει λιγότερα κλάματα και ξυπνήματα το βράδυ και επομένως πιο ξεκούραστες νύχτες για σας και το μωρό σας.

6 Άνετες γύρω από τον οφαλό

Τον πρώτο καιρό είναι πολύ σημαντικό οι πάνες να μην καλύπτουν τον αφαλό του μωρού για να μη δημιουργήσουν ερεθισμούς σε αυτό το ευαίσθητο σημείο επειδή υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί. Επιλέξτε λοιπόν πάνες για το νεογέννητο μωρό σας που θα είναι άνετες γύρω από τον αφαλό του μωρού και θα παρέχουν έξτρα προστασία στην περιοχή.

7 Ανθεκτικά αυτοκόλλητα

Σκεφτείτε πόσες φορές θα ελέγξετε την πάνα του μωρού, πόσες φορές θα ανακαλύψει το μωρό τα αυτόκολλητα και θα την ξεκολλήσει... Αν τα αυτοκόλλητα είναι ανθεκτικά η πάνα θα κρατήσει περισσότερο χρόνο πάνω στο σωματάκι του μωρού και δεν θα πάει χαμένη από την πρώτη ώρα που την αλλάξατε.

Πώς να αλλάξετε την πάνα του μωρού, οι σωστές κινήσεις

1 Συγκεντρώστε ό,τι χρειάζεστε στην αλλαξιέρα.

2 Πλύνετε τα χέρια σας, βγάλτε τη βρόμικη πάνα και σκουπίσετε με μωρομάντιλα (δερματολογικά ελεγμένα ειδικά για μωρά).

3 Καθαρίστε το. Πλύνετε το μωρό τοπικά με χλιαρό τρεχούμενο νερό και με ουδέτερο σαπούνι ειδικά για μωρά. Στα κοριτσάκια καθαρίζετε εξωτερικά την περιοχή γύρω από τον κόλπο και από τον πρωκτό, από εμπρός προς τα πίσω και όχι ανάποδα για να αποφύγετε την ουρολοίμωξη. Για τα αγοράκια καθαρίζετε καλά την περιοχή κάτω από τους όρχεις και το πέος. Για να τον ποπό του, σηκώνετε τα ποδαράκια του με το ένα σας χέρι, κρατώντας τα από τους αστραγάλους. 

4 Στεγνώστε το καλά, απλώστε κρέμα συγκάματος και βάλτε του μια καθαρή πάνα. Διπλώστε το μπροστινό μέρος της, ώστε να μην καλυφθεί ο αφαλός του μωρού.  Κλείστε την πάνα με τα αυτοκόλλητα αφήνοντας τη χαλαρή περίπου δύο δάχτυλα.

5 Μιλάτε του όσο το αλλάζετε. Αντί να σκέφτεστε το άλλαγμα της πάνας ως αγγαρεία, χαλαρώστε και μιλήστε του τρυφερά. Η αλλαγή της πάνας είναι πραγματικά μια ωραία στιγμή για να δεθείτε περισσότερο με το μωρό σας.

Το Box Pharmacy σας προτείνει