ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
6 διαγνωστικά τεστ που δεν... χρειάζονται γιατρό

6 διαγνωστικά τεστ που δεν... χρειάζονται γιατρό

Αυτά είναι τα 6 διαγνωστικά τεστ που δεν... χρειάζονται γιατρό και μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας στο σπίτι.

Τα διαγνωστικά τεστ που μπορούν να γίνουν στο σπίτι είναι εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Με αυτά μπορείτε να μάθετε αν είστε έγκυος, να μετρήσετε τα επίπεδα της γονιμότητάς σας, να επιλέξετε με ακρίβεια τη γόνιμη ημέρα,  να μάθετε αν όντως είστε ο πατέρας του παιδιού σας ή να μετρήσετε σωστά το σάκχαρό σας ή την πίεσή σας. Επιλέξτε ένα από τα 6 διαγνωστικά τεστ που δεν... χρειάζονται γιατρό και θα «μετρήσουν» με ακρίβεια και αξιοπιστία το πρόβλημά σας.

1 Τεστ εγκυμοσύνης

Σε 1 με 2 λεπτά έχετε τα αποτελέσματα ενός τεστ εγκυμοσύνης, αρκεί να συλλέξετε τα πρωινά ούρα και να βυθίσετε το στικ ή να το κρατήσετε στη ροή των ούρων για λίγα δευτερόλεπτα. Τα τεστ εγκυμοσύνης που γίνονται στο σπίτι είναι αξιόπιστα ενώ κάποια έχουν ποσοστό ακρίβειας αποτελέσματος 99%. Μετά από αυτό ο γυναικολόγος σας για να είναι σίγουρος θα σας ζητήσει μία εξέταση αίματος (β-χοριακή). Δοκιμάστε:

Predictor: Early + Πρώιμο Τέστ Εγκυμοσύνης (2 Τεστ). Ανιχνεύει την εγκυμοσύνη τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

Clearblue: Plus Τέστ Εγκυμοσύνης Διπλό. Είναι τόσο ακριβές όσο ένα τεστ ούρων ιατρείου.

Yes or No: Τέστ Εγκυμοσύνης Διπλό (Δύο Τέστ). Απάντηση από την 1η ημέρα της καθυστέρησης ή από την 8η ημέρα της πιθανής σύλληψης.
 

2 Τεστ πατρότητας

Αν υπάρχουν αμφιβολίες μόνο το τεστ DNA μπορεί να απαντήσει! Το τεστ πατρότητας μπορεί να δώσει ξεκάθαρη και 100% αξιόπιστη απάντηση στα ερωτήματα της βιολογικής συγγένειας. Συνήθως κάθε τεστ δειγματοληψίας περιέχει 4 μπατόν για τη δειγματοληψία σάλιου (δύο για κάθε συμμετέχοντα), αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία καθώς και έναν απαντητικό φάκελο για την αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο. Δοκιμάστε:

DNAlogy: Τέστ Πατρότητας & Δειγματοληψίας

3 Τεστ γονιμότητας

* Αν είστε γυναίκα και θέλετε να μείνετε έγκυος κάντε ένα τεστ που να μετρά τα επίπεδα της ορμόνης FSH (ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη). Είναι μια από τις ορμόνες που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για τη ρύθμιση του κύκλου των γυναικών και την παραγωγή ώριμων ωαρίων στις ωοθήκες. Εάν το απόθεμα στις ωοθήκες είναι χαμηλό λόγω της ηλικίας ή εάν υφίσταται πρόωρη εμμηνόπαυση ή δυσλειτουργία του υποθαλάμου, η ωορρηξία παρεμποδίζεται. Όλα αυτά ανιχνεύονται από τα επίπεδα της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης στα ούρα FSH. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του εμμηνορυσιακού κύκλου. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην το χρησιμοποιήσετε στα μέσα του κύκλου προκειμένου να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τις διακυμάνσεις των επιπέδων της FSH που παρατηρούνται ακριβώς πριν ή κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα, καθώς περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα FSH και έτσι θα έχετε το πιο ακριβές αποτέλεσμα.

* Αν είστε άντρας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετρήσετε την ποσότητα του σπερματικού υγρού όπου η ελάχιστη τιμή θα πρέπει να είναι 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml ανδρικής εκσπερμάτισης.  Δοκιμάστε:

Predictor: Διαγνωστικό Τέστ Γυναικείας Γονιμότητας (2 Τέστ)

Predictor: Διαγνωστικό Τέστ Ανδρικής Γονιμότητας (2 Τέστ)
 

4 Τεστ ωορρηξίας

Ένα στα δύο ζευγάρια προσπαθεί να συλλάβει τις λάθος ημέρες στον κύκλο της γυναίκας! Επίσης, η βασική θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται μόνο μετά την ωορρηξία, καθιστώντας μάλλον όχι ιδιαίτερα χρήσιμη τη μέτρηση της θερμοκρασίας ως βοήθεια για τη σύλληψη στο συγκεκριμένο κύκλο. Τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ορμόνης της ωορρηξίας LH( ωχρινοτρόπος ορμόνη), 24-36 ώρες πριν την ωορρηξία και προσδιορίζει τις δύο ημέρες που είναι καλύτερες για να συλλάβετε σε ένα συγκεκριμένο κύκλο. Αν κάνετε σεξ τις δύο αυτές ημέρες έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε. Δοκιμάστε:

Clearblue: Ψηφιακό Τέστ Ωορρηξίας (7 Τέστ)
Predictor: Ovulation Τεστ Ωορρηξίας (7 Tests)

5 Μέτρηση σακχάρου

Υπάρχουν συσκευές ελέγχου γλυκόζης αίματος οι οποίες μετράνε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε μία ταινία στη συσκευή, να τρυπήσετε το δάχτυλό σας και τοποθετήσετε τη σταγόνα αίματος στην άκρη της ταινίας. Το αποτέλεσμα της μέτρησης εμφανίζεται στην οθόνη. Είναι απαραίτητο σε καθημερινή βάση σε διαβητικούς τύπου 1, ινσουλινοθεραπευόμενους διαβητικούς τύπου 2 και σε αρρύθμιστους διαβητικούς τύπου 2. Δοκιμάστε:

6 Μέτρηση πίεσης

Η αυξημένη αρτηριακή πίεση ενέχει κινδύνους για την καρδιά, τον εγκέφαλο, μέχρι τα νεφρά και τα μάτια. Υπολογίζεται ότι περίπου 2.500.000 Έλληνες είναι υπερτασικοί και οι μισοί σχεδόν δεν το γνωρίζουν. Μετρήστε την πίεσή σας αφού πρώτα έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 5-10 λεπτά ξεκούρασης και ηρεμίας. Συχνά πολλοί την μετρούν όταν είναι εκνευρισμένοι, όταν δεν νιώθουν καλά ή όταν έχουν πονοκέφαλο, με αποτέλεσμα η μέτρηση να μην ανταποκρίνεται στην αληθινή τους πίεση. Δοκιμάστε: