ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
5 λόγοι που αξίζουν να γραφτείτε στο γυμναστήριο

5 λόγοι που αξίζουν να γραφτείτε στο γυμναστήριο

Ξεκίνησε η σεζόν και αναβάλλετε την εγγραφή σας σε κάποιο γυμναστήριο προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες; Το να αφιερώσετε μιάμιση ώρα συνολικά την εβδομάδα για να ασκηθείτε τρεις φορές θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια, να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία σας. Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που αξίζουν να γραφτείτε σήμερα κιόλας στο γυμναστήριο!

1. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί σε μακροπρόθεσμη βάση.

Με την άσκηση θα ενισχύσετε την υγεία του οργανισμού σας, θα διατηρήσετε τη φόρμα σας και θα αδυνατίσετε, θα ισχυροποιήσετε το ανοσοποιητικό σας προκειμένου να καταπολεμήσει ιώσεις και λοιμώξεις και θα  τονώσετε το σώμα σας προλαμβάνοντας τη χαλάρωση. Η άσκηση δεν θα ενδυνωμώσει μόνον τους μυς σας αλλά την καρδιά και τα οστά σας, θα μειώσει την αρτηριακή σας πίεση και τη χοληστερίνη και φυσικά, το σωματικό λίπος σας. Αν θέλετε να τονώσετε κι άλλο την ενέργειά σας δοκιμάστε Spirulina Συμπλήρωμα Σπιρουλίνας της Marcus Rohrer, το Wellwoman Sport & Fitness για Γυναίκες που Αθλούνται της Vitabiotics. Θα σας βοηθήσει στο μεταβολισμό των λιπών το Lecithin 1200mg για Μεταβολισμό των Λιπών της Lanes καθώς και το SuperDiet Πράσινος Καφές της Superfoods.

2. Θα νιώσετε καλύτερα

Με την άσκηση θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια της προπόνησης εκκρίνονται οι λεγόμενες «ορμόνες της χαράς», οι ενδορφίνες, που συμβάλλουν σε μια πιο θετική διάθεση. Η άσκηση βοηθάει όχι μόνο στην καλή φυσική δραστηριότητα, αλλά και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Αυτό υποστηρίζουν- εκτός από ξένους ερευνητές - και Έλληνες επιστήμονες από το Ινστιτούτο Σωματικής Απόδοσης και Αποκατάστασης του Κέντρου Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Θεσσαλίας και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι ενδορφίνες όταν απελευθερώνονται, μειώνουν την αρτηριακή πίεση, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, μειώνουν τον πόνο και το άγχος. Επίσης, δημιουργούν αίσθηση αναζωογόνησης και ευφορίας και τα συναισθήματα που προκαλούν οι ενδορφίνες μπορούν να διαρκέσουν για δώδεκα ώρες μετά την άσκηση.

3. Θα κοιμηθείτε καλύτερα

Η τακιτκή άσκηση είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες, και μάλιστα δωρεάν, για την αυπνία και τον κακό ύπνο, μάλιστα βελτιώνει τον ύπνο καλύτερα και από μια αγωγή με υπνωτικά όπως η διφαινυδραμίνη. Για καλύτερη αποκατάσταση των μυών δοκιμάστε: Whey Protein - Γεύση Σοκολάτα της Lamberts. Αν τραυματιστήκατε το Tol Velvet Thermorelief Heat Power Gel - Άμεση Ανακούφιση με τη Δύναμη της Ζέστης της Pharmasept θα σας βοηθήσει.

4. Θα μειωθεί το άγχος σας.

Μερικές φορές είναι αγχωτική και μόνον η σκέψη ότι πρέπει να πάτε στο γυμναστήριο ή ορισμένα υπέρβαρα άτομα αισθάνονται άγχος και αμηχανία που θα βρεθούν δίπλα σε αδύνατα και γυμνασμένα άτομα. Παρόλους αυτούς τους παράγοντες, αν πάτε στο γυμναστήριο θα μειώσετε το στρες, θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, πιο σίγουροι και πιο υπεύθυνοι για την υγεία σας. Οι έρευνες δείχνουν ότι ένα πρόγραμμα γυμναστικής μπορεί να οδηγήσει σε μια λιγότερο αγχώδη και περισσότερο παραγωγική ζωή. Επίσης, η αυξημένη συχνότητα συμμετοχής σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα άγχους και υψηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Για να μειώσετε το στρες και τη μυική κόπωση δοκιμάστε το Μαγνήσιο - Για το Άγχος και το Μυϊκό Στρες της Power Health ή το Super Cortisol Support with Relora - Ρύθμιση Κορτιζόλης, Διαχείριση Στρες, Χαλαρωτικό της Now Foods.

5. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Η άσκηση θα σας χαρίσει ένα ελκυστικό σώμα και μία πιο σέξι εμφάνιση. Αν πάτε στο γυμναστήριο θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση και περισσότερη ενέργεια για κοινωνική ζωή. Αν θέλετε να ενισχύσετε τη γράμμωση των κοιλιακών σας δοκιμάστε το Man Κοιλιακοί Top Definition της Somatoline Cosmetic ή το 6 Pack Extreme Start & Go & Fit της Power Health αν είστε άντρες. Αν στοχεύετε στο να κάνετε γράμμωση των μυών το Dietrim για Καύση Λίπους & Γράμμωση Μυών της Vitabiotics. Αν θέλετε να αδυνατίστε κατάλληλο συμπλήρωμα είναι το XLS Medical Fat Binder - Αδυνατιστικό για Έλεγχο Σωματικού Βάρους, Πρόληψη & Αγωγή Κατά της Παχυσαρκίας της Omega Pharma.