ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
10 απίστευτα μυστικά για να πετύχετε επαγγελματικό

10 απίστευτα μυστικά για να πετύχετε επαγγελματικό μακιγιάζ

Ο επαγγελματίας make up artist Θάνος Μόλος σας αποκαλύπτει 10 απίστευτα μυστικά για να πετύχετε επαγγελματικό μακιγιάζ! Πειραματιστείτε από τώρα για να έχετε ένα glam look στις γιορτές. Να θυμάστε ότι τα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε στο μακιγιάζ βάσης είναι: καλός καθαρισμός, ενυδατική, make up, concealer, πούδρα, ρουζ. Μετά σειρά έχουν τα μάτια και φρύδια και τέλος τα χείλη. 

MAKE UP

1 Για να βρείτε ποια απόχρωση make up ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας, μην το δοκιμάζετε στο χέρι σας αλλά στο λαιμό σας που έχει τον ίδιο τόνο με την επιδερμίδα του προσώπου σας.

2 Εάν βάλετε σωστά το make up θα τονίσετε τα ζυγωματικά σας, θα μικρύνετε μια μεγάλη μύτη, θα ανασηκώσετε τα βλέφαρα. Τα μυστικό είναι το εξής: χρησιμοποιήστε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στο Τ του προσώπου (μέτωπο, μύτη) και τις πιο σκούρες αποχρώσεις στο περίγραμμα του προσώπου, κάτω από τα ζυγωματικά και στο λαιμό.

3 Μην απλώνετε το make up και την πούδρα με φορά προς τα πάνω, αλλά με την αντίθετη φορά.

4 Για να καλύψετε τυχόν ατέλειες και να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα αναμείξτε την κρέμα ημέρας σας με λίγο concealer.

5 Για το ρουζ: Το ρουζ δίνει λάμψη και χρώμα στα μάγουλα και γλυκαίνει το πρόσωπο. Αν η επιδερμίδα σας έχει την τάση να κοκκινίζει αποφεύγετε τις ροζ αποχρώσεις και προτιμάτε τις καφέ αποχρώσεις και του σάπιου μήλου. Ένα ζωηρό σε χρώμα ρουζ μπαίνει πάνω στα μήλα του προσώπου, όπως το ροζ ή το πορτοκαλί. Εάν είναι σε καφέ ή μπρονζέ απόχρωση, μπαίνει κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών προς τα πάνω ώστε να σχηματιστούν γωνίες και κοψίματα στο πρόσωπο.

ΜΑΤΙΑ

6 Μη βάζετε concealer σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια! Εφαρμόστε το στο σημείο που μπαίνει η πιο σκούρα σκιά στο εσωτερικό τμήμα του κάτω μέρους των ματιών. Για να δείχνει φυσικό το μακιγιάζ στα μάτια βάζετε τα πιο ανοιχτά χρώματα στην εσωτερική γωνία, στο κέντρο του άνω βλεφάρου και κάτω από τη γωνία που σχηματίζει το τόξο του φρυδιού και μετά φροντίστε να απλώνετε τις πιο σκούρες σκιές.

7 Για να δείχνουν πιο μεγάλα τα μάτια σας βάλτε λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Στις μελαχρινές και καστανές με σκουρόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζουν σκιές με ψυχρά χρώματα όπως η γκάμα του μπλε, του πράσινου, του μοβ. Στις ξανθές με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζουν σκιές σε γήινα χρώματα.

8 Προτού βάλετε μάσκαρα βάλτε λίγη πούδρα στις βλεφαρίδες σας ώστε να αποκτήσουν όγκο. Να απλώνετε τη μάσκαρα πάντα 2 φορές αλλά να περιμένετε να στεγνώσει το πρώτο πέρασμα. Μη βάζετε τη μάσκαρα μόνο από κάτω προς τα πάνω αλλά επίσης και ζικ ζακ, ώστε να διαχωρίζονται οι τρίχες και να μην κομπιάζουν.

9 Όταν βάζετε τη μάσκαρα, τοποθετήστε μια κάρτα στο πάνω βλέφαρο. Έτσι θα καλύψετε κάθε βλεφαρίδα με μάσκαρα χωρίς να λερωθείτε.

ΧΕΙΛΗ

10 Για πιο ζουμερά χείλη εφαρμόστε ένα γυαλιστερό lip gloss στο κέντρο του κάτω χείλους. Για ακόμη πιο σαρκώδη χείλη εφαρμόστε με το δάχτυλό σας λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους πάνω από το κραγιόν ή το lip gloss.

11 Για να κρατήσει το κραγιόν σας, όταν το απλώσετε, ρίξτε λίγη πούδρα για ματ αποτέλεσμα.  

12 Προσοχή: το μολύβι των χειλιών σας θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στη φυσική τους αποχρώση για να μην ξεχωρίζει.

Πόσο κρατούν τα καλλυντικά σας;

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούρια καλλυντικά μάθετε πόσο χρόνο διαρκούν.

Μάσκαρα: 3 με 4 μήνες

Ρουζ:  12 με 18 μήνες

Μανό: 2 χρόνια

Κραγιόν: 12 με 18 μήνες

Make up: 6 με 12 μήνες

Μολύβι ματιών και χειλιών: 18 με 24 μήνες.