ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Χωρίς δίαιτα: 5 απλά αδυνατιστικά εφέ ομορφιάς που

Χωρίς δίαιτα: 5 απλά αδυνατιστικά εφέ ομορφιάς που σας δείχνουν πιο λεπτές

Για να χάσουμε βάρος όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να βελτιώσουμε τη διατροφή, να μειώσουμε τις θερμίδες και να ξεκινήσουμε γυμναστική. Υπάρχουν όμως και κάποια κόλπα ομορφιάς που μπορούν να σας δείξουν πιο λεπτές χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα. Δείτε τα 5 πιο απλά αδυνατιστικά εφέ ομορφιάς που θα σας δείξουν πιο λεπτές, χωρίς δίαιτα.

1 Αδυνατιστικό εφέ: Το autobrozant

Το autobronzant ή self tanner είναι από μόνο του ένα αδυνατιστικό εφέ. Ξεκινήστε με μια καλή απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα scrub σώματος όπως το Perfecting Body Scrub της Darphin με βελούδινη κρεμώδη υφή με νιφάδες από σπόρους βερίκοκου που αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας ενεργά ενυδατικά συστατικά να εισχωρούν πιο εύκολα στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό. Στη συνέχεια απλώστε με κυκλικές κινήσεις το Autobronzant Hydratant Gel για Μαύρισμα Χωρίς Ήλιο της Avene, το οποίο προσφέρει ομοιόμορφο και φυσικό χρώμα και ενυδατώνει τις ανώτερες στιβάδες του δέρματος. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τα δάχτυλά σας ενωμένα καθώς απλώνετε το self tanner γιατί αλλιώς τα κενά ανάμεσά τους ενδεχομένως να αφήσουν ακανόνιστες γραμμές.

2 Αδυνατιστικό εφέ: Το χρώμα μαλλιών

Ζητήστε από τον κομμωτή σας να βάψει τα μαλλιά σας με πιο σκούρα παλέτα από το συνηθισμένο. Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πιο στενόμακρο. Ακόμη και αν θελήσετε να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα βάφοντας μόνη τα μαλλιά σας στο σπίτι, επιλέξτε μερικές τούφες και βάψτε τες σε ένα χρώμα που θα είναι δυο τόνους πιο σκούροι από τα υπόλοιπα μαλλιά. Επιλέξτε τη Βαφή Μαλλιών για Mόνιμο Aποτέλεσμα Xωρίς PPD 5.0 της Apivita που καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, χαρίζει λάμψη και φυσικό ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί. Επειδή οι χαμηλές αποχρώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πορτοκαλί σκιά μετά την έκθεσή σας στον ήλιο χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό αντηλιακό μαλλιών όπως το Phyto

Voile Protecteur - Αντηλιακό Σπρέι Προστασίας Μαλλιών για Κανονικά Ξηρά Μαλλιά, το οποίο σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο προστασίας κατά της αφυδάτωσης των μαλλιών, προσφέροντας προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Διατηρεί τη λάμψη της τρίχας. Περιέχει φίλτρο UV για προστασία από την έκθεση στον ήλιο.

3 Αδυνατιστικό εφέ: Το highlighter

Όταν μια γυναίκα αρχίζει να χάνει κιλά, τα ζυγωματικά της αναδεικνύονται περισσότερο. Αναπλάστε κι εσείς την όψη σας με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας highlighter και λίγη κρέμα αυτομαυρίσματος ώστε να δημιουργήσετε αυτό το εφέ στα πλαϊνά του προσώπου. Πρώτα, με ένα μαλακό πινέλο απλώστε ένα bronzer δυο τόνους πιο σκούρο από το κανονικό δέρμα, ακριβώς κάτω από τη γραμμή των ζυγωματικών, όπως το Teint Ideal Bronze Bronzing Powder 9,5g της Vichy, έχει μια απαλή υφή και προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Μετά, ταμπονάρετε την πιο πάνω περιοχή με μια ανοιχτόχρωμη πούδρα όπως η πούδρα Mineral Bronzing Powder της Caudalie. Προσαρμόζεται σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, έχει εξαιρετικά λεπτά συστατικά και χρωστικές ουσίες επίδρασης που συνδυάζονται τέλεια με το χρώμα σας για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Τέλος, πάνω από όλα, απλώστε σε όλο το μάγουλο πούδρα στη φυσική σας απόχρωση, φροντίζοντας να αναμείξετε όλες τις αποχρώσεις απαλά, σβήνοντας με το μαλακό πινέλο προς τα πλάγια.

4 Αδυνατιστικό εφέ: Η bronzer πούδρα

Ένα διπλοσάγονο πολύ εύκολα μπορεί να καμουφλαριστεί με λίγη bronzer πούδρα σε δυο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική σας απόχρωση. Για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατάλληλη είναι η πούδρα Compact Μπρονζέ για Μαυρισμένη Όψη & Λάμψη Poudre Éclat Prodigieux της Nuxe. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος δίνει άμεση λάμψη στο πρόσωπο χάρη στα μικροσφαιρίδια από πέρλες. Η επιδερμίδα αποκτά μαυρισμένη φυσική όψη. Απλώστε το προϊόν και με το πινέλο σβήστε σταδιακά προς το λαιμό. Αμέσως μετά ταμπονάρετε όλη τη γραμμή του σαγονιού με το φωτεινότερο χρώμα της πούδρας ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του βάθους.

5 Αδυνατιστικό εφέ: Το σωστό κούρεμα

Ένα μακρύ και πολυεπίπεδο στιλ μαλλιών, μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να μοιάζει πιο λεπτοκαμωμένο. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας δημιουργήσει πολλαπλές, αεράτες τούφες και μύτες, που θα λεπταίνουν όσο κατεβαίνει το μαλλί στα πλάγια, έτσι ώστε να σας αφαιρούν όγκο από το πρόσωπο και να σμιλεύουν τα ζυγωματικά σας.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
670 πόντους
34,37€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
467 πόντους
17,50€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1012 πόντους
37,90€ Τιμή καταλόγου