ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Τι δεν πρέπει να σας λείπει από το νεσεσέρ των δια

Τι δεν πρέπει να σας λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών

Χωρίς αυτά μην πάτε πουθενά! Τι δεν πρέπει να σας λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών

Προτού ξεκινήσετε, τσέκαρε τη λίστα σας: καπέλο, πετσέτα, γυαλιά και το νεσεσέρ με προϊόντα προστασίας και φροντίδας, που θα σας προστατέψουν από τον ήλιο και θα περιποιηθούν την επιδερμίδα σας. Χωρίς αυτά μην πάτε πουθενά! Αυτά είναι τα 10+1 προϊόντα που δεν πρέπει να σας λείψουν από το νεσεσέρ των διακοπών σας.

1 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αντηλιακή Κρέμα Emulsion SPF50+ για Ευαίσθητο Κανονικό / Μικτό Δέρμα 50ml - Avene

Είναι ιδανικό: εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα επειδή σας προσφέρει πολύ υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος.

Γιατί το χρειάζεστε: Είναι αποτελεσματική στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες), ανθεκτικό στο νερό, φωτοσταθερό, χωρίς σιλικόνη και paraben. Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το Προ-τοκοφερύλιο ενώ το Ιαματικό Νερό της Avene έχει καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητές του. Είναι διάφανη στην εφαρμογή ενώ η πλούσια και κρεμώδης υφή της προστατεύει και ενυδατώνει προσφέροντας ματ αποτέλεσμα στο ευαίσθητο κανονικό και μεικτό δέρμα.

2 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ideal Soleil Αντηλιακή Προστασία SPF30 για Πρόσωπο και Σώμα 300ml- Vichy

Είναι ιδανικό: για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με ευαίσθητες επιδερμίδες.

Γιατί το χρειάζεστε: Περιέχει ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα καθώς και το καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Η εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα ή λευκά σημάδια. Η δροσερή υφή του χαρίζει ευχάριστη αίσθηση σε κάθε εφαρμογή.

3 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

Sea Side Dry Mist SPF50 Αντηλιακό Spray-Mist για Ενήλικες/Παιδιά/Εφήβους 300ml - Frezyderm

Είναι ιδανικό: για όλη την οικογένεια (παιδιά, έφηβοι και ενήλικες)

Γιατί το χρειάζεστε: Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με  έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή.  

4 AFTER SUN

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος After Sun με Aloe Vera 150ml - Korres

Είναι ιδανικό: για άντρες και γυναίκες για μετά την έκθεση στον ήλιο

Γιατί το χρειάζεστε: Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης για καταπράϋνση και επούλωση. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, είναι από τη φύση του πλούσιο σε βιταμίνες C, Ε, Ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα. Έτσι μπορεί να ενισχύει και να δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας επιβραδύνοντας παράλληλα, δραστικά τα σημάδια της γήρανσης. Η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Αβοκάντο ενυδατώνουν βαθιά και ανακουφίζουν άμεσα από την αίσθηση καψίματος, ενώ το Χαμομήλι και η Καλέντουλα απαλύνουν και περιποιούνται απαλά την επιδερμίδα. Παράλληλα, ο μοναδικός του συνδυασμός από βιομόρια και φυσικά αμινοξέα επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και ενδυναμώνει δραστικά το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης.

5 ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ

Crilen Cream - Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα 125ml - Frezyderm

Εϊναι ιδανικό:  για όλους, ακόμη και σε παιδιά από το πρώτο έτος, ενώ σε βρέφη μέχρι ενός έτους απλώνεται στα ρουχαλάκια.

Γιατί το χρειάζεστε: Είναι ένα ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα με φυσικό τρόπο, χάρη στη μοναδική του σύνθεσή που περιέχει αιθέρια έλαια Σιτρονέλλας, Λεβάντας και Γερανιόλης, ενώ παράλληλα η Αλλαντοΐνη και η βιταμίνη Ε που περιέχει, συμβάλουν στην ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, απαλύνει το δέρμα και προστατεύει από δήγματα εντόμων. Χρησιμοποιείται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος. Είναι απόλυτα ασφαλές διότι δεν περιέχει χημικές εντομοαπωθητικές ουσίες.

6 ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Propoline Σαμπουάν για Λάμψη και Αναζωογόνηση με Εσπεριδοειδή & Μέλι 250ml - Apivita

Είναι ιδανικό: για άντρες και γυναίκες με λεπτά και άτονα, αδύναμα, θαμπά μαλλιά.

Γιατί το χρειάζεστε: Η σύνθεσή του είναι 88% φυσική. Αναζωογονεί και προσφέρει λάμψη χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, τονώνει τα μαλλιά χάρη στο ginseng και τις βιταμίνες, προστατεύει από την ψαλίδα, διατηρεί τη φυσική υγρασία και την ελαστικότητα των μαλλιών χάρη στο μέλι, πρροστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού+ολιγοσακχαρίτης+αργινίνη).

7 ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ

Κρέμα Ημέρας με Βούτυρο Μάνγκο που Θρέφει, Επανορθώνει και Προστατεύει τα Μαλλιά Χωρίς να τα Βαραίνει ,125ml - Klorane

Είναι ιδανικό: Για ταλαιπωρημένα μαλλιά, ειδικά στις διακοπές που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τον ζεστό αέρα και το αλάτι της θάλασσας.

Γιατί το χρειάζεστε: Η θρεπτική Κρέμα ημέρας για τα μαλλιά χωρίς ξέπλυμα με βούτυρο μάνγκο της KLORANE είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα με μεταξένια υφή, ειδικά σχεδιασμένη για όλο το μήκος αλλά και τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών. Θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των μαλλιών. Γεμίζει τα μαλλιά, προλαμβάνοντας τη δημιουργία ψαλίδας.

8 ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Masque Reparateur - Μάσκα Μαλλιών για Μετά τον Ήλιο 125ml - Phyto

Είναι ιδανικό: για κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο στο αλάτι και στο χλώριο.

Γιατί το χρειάζεστε: Είναι πλούσια μάσκα που θρέφει, επανορθώνει και αναδομεί σε βάθος τα ξηρά και κατεστραμμένα από τον ήλιο μαλλιά. Φτάνει ως την καρδιά της τρίχας για να θρέψει, να επανορθώσει και να αναδομήσει τα μαλλιά που έχουν καταστραφεί από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο της θάλασσας. Η σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με kérarice και με βούτυρο κουπουασού, λειαίνει και επανορθώνει σε βάθος την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει και τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη και την απαλότητά τους.

9 ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

Vine Peach Shower Gel - Χαλαρωτικό Αφρόλουτρο Σώματος (200ml) - Caudalie

Είναι ιδανικό: Για όλους όσοι επιθυμούν να μετασχηματίσουν το ντους τους σε μια στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης με αυτό το νέκταρ από ροδάκινο και γάλα από αμύγδαλα.

Γιατί το χρειάζεστε: Είναι πλούσιο σε aloe vera και φυσικά συστατικά που καθαρίζει το δέρμα διατηρώντας το pΗ του σταθερό. Το άρωμά του συνδυάζει τη γλυκύτητα του ροδάκινου και του γάλακτος αμυγδάλου με την ενυδατική φρεσκάδα των φύλλων μέντας. Καθαρίζοντας σε βάθος, διατηρεί παράλληλα το φυσικό pH του δέρματός σας.

10 ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ – ΕΝΥΔΤΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Initiatic Cream - Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου 40ml - Lierac

Είναι ιδανική: για την αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων του προσώπου.

Γιατί τη χρειάζεστε: Περιέχει ένα συμπύκνωμα ενέργειας και προστασίας εμπλουτισμένο με ένα φυτικό σύμπλοκο για ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα. Σβήνει τη γυαλάδα ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα, σβήνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και συγχρόνως προλαμβάνει την εμφάνισή τους ενώ θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.

11 ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

Purete Thermal Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 300ml - Vichy

Είναι ιδανικό: για γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Γιατί το χρειάζεστε: Είναι ένα ελοκληρωμένο ντεμακιγιάζ που συνδυάζει χάρη στη μοναδική του σύνθεση τρεις δράσεις σε μία: γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, ντεμακιγιάζ ματιών σε ένα μόνο προϊόν. Χάρη στον συνδυασμό πολύ αποτελεσματικών και απαλών καθαριστικών παραγόντων, το δροσερό γαλάκτωμα-gel αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ενώ συγχρόνως σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Η επιδερμίδα είναι απόλυτα καθαρή, δροσερή και άνετη. Κατάλληλο για χρήστριες φακών επαφής.

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
327 πόντους
18,18€ Τιμή καταλόγου