ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Τα 15 προϊόντα που νικούν την ακμή και χωρίς συντα

Τα 15 προϊόντα που νικούν την ακμή και χωρίς συνταγή δερματολόγου!

Η ακμή είναι μια πολύ συνηθισμένη δερματοπάθεια που παρατηρείται σε εφήβους και ενήλικες. Μπορεί να  θεραπευτεί αρκεί να ακολουθήσετε τοπική αγωγή για να προλάβετε νέες αλλοιώσεις, να αποφεύγετε τις λιπαρές κρέμες και να επιλέγετε μόνον με ένδειξη oil free, να αποφεύγετε να σπάτε τα σπυράκια, την υγρασία ή την υπερβολική θερμότητα. Αυτά είναι τα 15 προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να νικήσετε την ακμή και χωρίς να χρειαστείτε συνταγή δερματολόγου.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Organic Tea Tree Face Wash - Προϊόν Καθαρισμού για το Πρόσωπο με Βιολογικό Τεϊόδεντρο της Dr Organic

Αντισηπτικό τζελ για τον καθαρισμό του λιπαρού δέρματος που εμφανίζει κοκκινίλες, με βάση το Βιολογικό Τεϊόδεντρο, την Αλόη Βέρα, και το Κόκκινο Μανταρίνι, και τα Αιθέρια Έλαια Λεμονιού, Περγαμόντου, Γκρέιπφρουτ και Κέδρου. Βοηθά στην πρόληψη της δημιουργίας τους και στην απομάκρυνση ακαθαρσιών και περιττού σμήγματος που ευθύνεται για την ακμή. Η αντισηπτική και καταπραϋντική δράση του βοηθά στο μετριασμό των ερεθισμών και της ερυθρότητας ενώ διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος.

Aknicare Cleanser - Καθαριστικό Προσώπου Κατά της Ακμής της Synchroline

Το Aknicare Cleanser είναι ένα υγρό αφρίζον καθαριστικό προσώπου που δρα σε βάθος αφαιρώντας εύκολα και αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Χάρη στην αντιμικροβιακή και σμηγματορρυθμιστική του δράση προστατεύει από μολύνσεις, αφαιρεί την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας ματ και καθαρή όψη. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για καθαρή, λεία και απαλή επιδερμίδα.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ

Effaclar Duo + για τις Σοβαρές Ατέλειες της La Roche - Posay

Επανορθωτική φροντίδα κατά των σοβαρών ατελειών, των φραγμένων πόρων και των σημαδιών, μειώνει τις σοβαρές ατέλειες, εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους, καταπολεμά την εμφάνιση σημαδιών (κοκκινίλες και καφέ σημάδια). Ιδανική για δέρμα με μέτριες ως σοβαρές ατέλειες, φραγμένους πόρους, υπερέκκριση σμήγματος.

ΚΡΕΜΑ: ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ

Sebium Global Kρέμα για Εντατική Δερματολογική Θεραπεία της Bioderma

Εντατική, δραστική φροντίδα για δέρματα με τάση εμφάνισης ακμής. Ο γλυκονικός ψευδάργυρος που περιέχει εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμού που είναι κύριως υπεύθυνος για τη φλεγμονή που προκαλεί σπυράκια. Επιπλέον ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και περιορίζει τη γυαλάδα. Καταπραϋντικα ενεργά συστατικά ηρεμούν την ερυθρότητα. Προλαμβάνει το φράξιμο πόρων και προλαμβάνει τη δημιουργία ουλών αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Power Yeast 500mg για την Καταπολέμηση της Ακμής της Power Health

Για πρόσωπο υγιές και καθαρό εύκολα και αποτελεσματικά, αυτά τα δισκία αμιγούς μαγιάς, πλούσιας πηγής των βιταμινών Β-complex, μετάλλων, ιχνοστοιχείων. Η μαγιά αποτελεί φυσική πηγή όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β και αμινοξέων και βοηθάει στη δυναμική αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων και της ακμής.

PEELING: ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ

Ac-Norm Peeling Gel της Frezyderm Gel απολέπισης για την αποσυμφόρηση των πόρων και τη λείανση του ακνεϊκού δέρματος.  Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και το ευαίσθητο ακνεϊκό δέρμα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ανάπτυξη μικροβίων και τις επιμολύνσεις του P.Acnes.  Η απαλή, δροσερή υφή του αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας.

ΜΑΣΚΑ: ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ

Caladerm Mask - Μάσκα για Ακνεϊκές Επιδερμίδες της Evdermia

Η Caladerm mask, σύμφωνα με τις ιδιότητες των συστατικών που περιέχει, είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική για τα προβλήματα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής και ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με θεραπευτική αγωγή. Συνδυάζει σαλικυλικό οξύ και θείο και έχει ισχυρή κερατολυτική δράση, καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων στο δέρμα. Το οξείδιο του ψευδαργύρου έχει στυπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες στους ερεθισμούς του δέρματος, ενώ έχει και μεγάλη απορροφητική ικανότητα του σμήγματος και του ιδρώτα. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα καθημερινής εφαρμογής της μάσκας, οι φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) ελαχιστοποιούνται, οι ερεθισμοί μειώνονται, τα σπυράκια περιορίζονται και το πρόσωπο δείχνει καθαρό, φωτεινό και λαμπερό.

 

ΚΡΕΜΑ: ΓΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Sebium Hydra Καταπραϋντική και Ενυδατική Κρέμα για Ταλαιπωρημένες από Θεραπεία Επιδερμίδες 40ml

Εντατική, καταπραϋντική, ενυδατική και αναζωογονητική φροντίδα για το λιπαρό δέρμα που είναι προσωρινά ερεθισμένο ή εύθραυστο. Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για λιπαρά, που χρειάζονται ενυδάτωση, δεδομένου ότι μπορούν περιστασιακά «τραβούν» ή ερεθισμένα δέρματα (ειδικές επεξεργασίες, επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες).

SKIN ROLLER: ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Aknicare Skin Roller - Άμεση Δράση κατά της Ακμής της Synchroline

Το Aknicare Skin Roller είναι μια λοσιόν τοπικής εφαρμογής που δρα άμεσα πάνω στα σπυράκια μειώνοντας ερεθισμούς και κοκκινίλες με λίγες μόνο εφαρμογές. Σε πρακτική μικρή συσκευασία roll on εύκολης εφαρμογής για να το έχετε παντού μαζί σας.

ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

Cleanance Eau Micellaire Nettoyante - Εξυγιαντικό Νερό Καθαρισμού - Ντεμακιγιάζ της Avene

Η απαραίτητη κίνηση για να απομακρύνετε χωρίς ξέπλυμα και με απόλυτη απαλότητα όλες τις άχρηστες ουσίες από το πρόσωπο και τα μάτια σας (συμπεριλαμβανομένου του ανθεκτικού στο νερό μακιγιάζ) και να μειώσετε την περίσσεια σμήγματος. Αφήνει το δέρμα καθαρό και δροσερό, χωρίς ατέλειες. Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με τάση για ακμή.

ΤΖΕΛ: ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Keracnyl Stop Bouton Kερατορυθμιστικό Gel της Ducray

To Ducray Keracnyl Stop Bouton  δρά άμεσα στα σπυράκια χάρη στα πολυ-υδροξυ-οξέα με κερατορυθμιστική δράση, το γλυκυρριζικό αμμώνιο με αντιερεθιστική δράση, που ενισχύεται παρουσία του Λακταμίδιου και την αλκοόλη με ξηραντική δράση. Έτσι εμποδίζει την εμφάνιση ατελειών και βοηθά στη γρήγορη εξαφάνιση τους.

ΚΡΕΜΑ: ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΚΜΗ

Ac-Norm Seb Adsorb για Ρύθμιση Λιπαρότητας

Εξειδικευμένη κρέμα κατά της γυαλάδας που προσφέρει άμεση προσρόφηση και ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος.  Με έναν πρωτότυπο μηχανισμό ανταλλαγής δραστικών, που προσροφά το περίσσιο σμήγμα και ταυτόχρονα τροφοδοτεί το δέρμα με ενεργά συστατικά για την  αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής. Παράλληλα, έχει αντιερεθιστική δράση, προσφέρει σμίκρυνση των πόρων, ενυδατώνει και προσδίδει ματ όψη, γι’ αυτό είναι ιδανική και ως primmer. 

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ - ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

Essential Oil - Αιθέριο Έλαιο Αγριοκυπάρισσο Detox της Apivita.

Το Αγριοκυπάρισσο εδώ και αιώνες χρησιμοποιούταν για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Αναζωογονεί το πνεύμα και προσφέρει θετική ενέργεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο μασάζ. Είναι ιδανικό για τη λιπαρή επιδερμίδα και τα μαλλιά, για την ακμή και τους φραγμένους πόρους.

Εάν η ακμή δεν υποχωρεί με τοπική αγωγή μόνον ο δερματολόγος μπορέι να κρίνει εάν θα συνεχίσει την αγωγή με φάρμακα από το στόμα ενώ θα πρέπει να ερευνηθεί η πιθανότητα ορμονικής διαταραχής.

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
412 πόντους
22,90€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
521 πόντους
19,50€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
534 πόντους
20,00€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
524 πόντους
23,30€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
498 πόντους
25,55€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1097 πόντους
57,15€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
608 πόντους
29,80€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
443 πόντους
21,09€ Τιμή καταλόγου