ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Τα 10+1 αποτελεσματικά προΐόντα για θεαματικό σώμα

Τα 10+1 αποτελεσματικά προΐόντα για θεαματικό σώμα χωρίς ατέλειες

Αν θέλετε να κάνετε τέλεια εμφάνιση στην παραλία με το μπικίνι σας χρειάζεται από τώρα να ξεκινήσετε την προσπάθεια. Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή! Αυτές οι συμβουλές και τα 10+1 αποτελεσματικά προιόντα θα σας χαρίσουν θεαματικό σώμα χωρίς ατέλειες!

Οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια του χειμώνα αμελούν ακόμα και την απλή ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Η άψογη, σφριγηλή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την κυτταρίτιδα δεν είναι υπόθεση ενός μήνα αλλά ολόκληρου του χρόνου. Ο Νο1 στόχος είναι η κυτταρίτιδα. Γι αυτό χρειάζεται να:

• Επιλεξετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία η οποία περιλαμβάνει scrub, αφρόλουτρο και κρέμα ή τζελ. Όταν τα προϊόντα της ίδιας σειράς συνδυάζονται, το ένα συμπληρώνει το άλλο και ενισχύει τη δράση του. Έτσι, τα αποτελέσματα γίνονται πιο γρήγορα ορατά και το κυριότερο διαρκούν περισσότερο.

• Χρησιμοποιήσετε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα αρκετά περίπλοκο και τις περισσότερες φορές εξαπλώνεται... σε βάθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται και ενίσχυση με ένα συμπλήρωμα διατροφής προκειμένου να ενεργοποιηθούν εσωτερικά οι κυτταρικοί μηχανισμοί και το δέρμα να αναδιοργανωθεί σε βάθος. Μόνο ο συνδυασμός και των δυο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι να επιλέξετε

1 Αν ψάχνετε για ένα πολυδύναμο αδυνατιστικό σώματος χωρίς λιπαρή υφή το Tripleffect Cream-Gel της Frezyderm θα σας αρέσει. Η πλούσια συνθεσή της σε καφεΐνη και φωσφολιπίδια ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού. Παράλληλα, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Έτσι, το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότατα και την ομοιομορφία του.

2 Αν αγαπάτε το μασάζ ιδανικό είναι το Activ' Slimming Massage (Glove + Slimming Shower Gel) της Elancyl. Αποτελεσματικός συνδυασμός μασάζ με το αποσυμφορητικό ζελ κατά της κυτταρίτιδας για δραστική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας που οφείλεται σε κατακράτηση υγρών. Ακολουθώντας τις σωστές κινήσεις, μόλις με λίγα λεπτά καθημερινού μασάζ μπορείτε να επιτύχετε ένα ορατό αποτέλεσμα διαρκείας και να αποκτήσετε λεπτό σώμα με λείο, σφριγηλό και πιο τονωμένο δέρμα.

3 Aν είστε ανυπόμονες και θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα ιδανική είναι η υπερεντατική αγωγή αδυνατίσματος ταχείας δράσης 7 Nights Intensive Slimming της Somatoline Cosmetic. Διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στο σώμα, βοηθά στην αποσυμφόρηση από τα περιττά υγρά ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέας συσσώρευσης λίπους. 

4 Αν προτιμάτε ένα προιόν με έντονη αδυνατιστική δράση που παράλληλα μειώνει την όψη φλοιού του πορτοκαλιού και χαρίζει πιο ανάλαφρο κορμί εφαρμόστε καθηερινά στα επίμαχα σημεία την κρέμα Cellu Destock Αγωγή Αδυνατίσματος Κατά του Τοπικού Πάχους & της Κυτταρίτιδας της Vichy. Περιέχει καφεΐνη σε αγνή μορφή και ποσοστό 5% η οποία ενισχύει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους ενώ το Lipodicine™ διεγείρει την έκφραση μιας πρωτεΐνης που δίνει εντολή για απομάκρυνση του λίπους σε περιόδους μειωμένης θερμιδικής πρόσληψης. Μετά από 7 ημέρες, η όψη φλοιού πορτοκαλιού έχει εξομαλυνθεί. Μετά από 28 ημέρες, παρατηρείται απώλεια όγκου.

5 Αν θέλετε ένα ισχυρό προιόν και ολοκληρωμένο πρόγραμμα 4 εβδομάδων που μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά χρειάζεται τότε το Kilokiller Minisizer  της Nutrisante Πρόγραμμα 4 Εβδομάδων για Αδυνάτισμα, Κάψιμο Λίπους, Απώλεια Βάρους & Μείωση Κατακράτησης Υγρών είναι αυτό που ψάχνετε. Έχει τριπλή δράση: καίει το λίπος, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και μειώνει την κατακράτηση υγρών.

6 Αν επιθυμείτε να στοχεύεσετε σε επίμονες ζώνες όπως τα μπράτσα και οι μηροί ο ορός lifting Body - Slim Zones Rebelles της Lierac καταπολεμά την επίμονη κυτταρίτιδα. Χάρις την ειδική του σύνθεση περιέχει αποκλειστικό σύμπλοκο που έχει διπλή ενισχυμένη δράση κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και κατά της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας. Επίσης το Somatoline Cosmetic Αγωγή Κοιλιά και Γοφοί περιέχει το Bioreduxplus - complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από φύκια της θάλασσας και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς, το οποίο με τοπική εφαρμογή και μασάζ έχει τριπλή δράση: παρατείνει τη δράση του προϊόντος,  δημιουργεί μία κρυοθερμική δράση η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα των  ενεργών συστατικών και δεν επιτρέπει την επανεμφάνιση του τοπικού πάχους.

7 Αν δεν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας εφαρμόζετε τη νύχτα την πλούσια και απαλή κρέμα Λιποδιάλυσης Αδυνατίσματος Νυκτός  Body-Slim Destock Nuit  της Lierac που επανασχεδιάζει το σώμα, δρώντας στοχευμένα στο αποθηκευμένο λίπος και την επίμονη κυτταρίτιδα. Με σύνθεση που περιέχει ενεργή καφεΐνη σε υψηλή συγκέντρωση, συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά προσφέροντας έντονο αδυνατιστικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Συγχρόνως συμβάλλει δραστικά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

8 Αν θέλετε να ενισχύσετε την καύση λίπους και με συμπληρώματα διατροφής δοκιμάστε το XL-S Medical Fat Binder της Omega Pharma. Περιέχει την κλινικά αποδεδειγμένη ουσία δέσμευσης λίπους Litramine και τις βασικές λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D & E. Έχει αποδειχθεί, ότι το XL-S Medical Fat Binder δεσμεύει έως και το 27,4% του λίπους που εμπεριέχεται στις τροφές, προτού εφοδιάσει τον οργανισμό με τις λιποδιαλυτές βιταμίνες.

9 Αν το πρόβλημά σας επικεντρώνεται στην κοιλιά τότε το Cellu Slim Ventre Plat της ELANCYL θα σας προσφέρει τη βέλτιστη απάντηση στο αδυνάτισμα και τη στοχευμένη σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς. Περιέχει κεκροπία και καφεϊνη,  τα οποία δρουν στους μηχανισμούς αποδέσμευσης λίπους, μειώνοντας ορατά την όψη της κυτταρίτιδας. Το εκχύλισμα από κλαδιά μηλιάς μειώνει την αποθήκευση λίπους και το εκχύλισμα από πιπέρι του Σισουάν περιορίζει την επανεμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού για μια λεπτή σιλουέτα.

10 Αν σας αρέσουν τα προιόντα με αγνά φυτικά εκχυλίσματα δοκιμάστε την  κρέμα σύσφιξης σώματος Rose Pepper της Apivita. Περιέχει συσφικτικά και ενυδατικά συστατικά όπως έγχυμα αγγινάρας για αποσυμφόρηση, πράσινο καφέ, κισσό και σεντέλα για μείωση πόντων και τοπικού πάχους, ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, έλαιο αμυγδάλου, προβιταμίνη Β5, μενθόλη, αλλαντοϊνη, αλλά και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, αγριοκυπάρισσου και μαύρου πιπεριού.