ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Τα τρία βασικά όπλα της αντιγήρανσης: Πεπτίδια, βι

Τα τρία βασικά όπλα της αντιγήρανσης: Πεπτίδια, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε

Τα τρία βασικά όπλα της αντιγήρανσης: Πεπτίδια, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε

Στην υπηρεσία της ομορφιάς επιστρατεύονται τρία βασικά στοιχεία που μποορύν να συμβάλλουν κατά της γήρανσης, να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση και να σας χαρίσουν νεανική, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Προτού αγοράσετε ένα προιόν αντιγήρανσης καλό είναι να περιέχει ένα από αυτά τα συστατικά για άμεσο αποτέλεσμα.

1 Πεπτίδια για face lifting

Τι είναι; Πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα. Η προέλευσή τους είναι φυσική ή συνθετική αλλά στα καλλυντικά χρησιμοποιούνται συνθετικά πεπτίδια που μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων γιατί είναι πιο σταθερά και έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάποια από τα διασημότερα αντιγηραντικά συνθετικά πεπτίδια είναι το Matrixyl, το Argireline, το Pal-KTTKS, το Pal-GHK, τα πεπτίδια χαλκού και τα νευροπεπτίδια.

Τι προσφέρουν; Το δέρμα μας φυσιολογικά έχει πεπτίδια που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, βοηθώντας την επιδερμίδα να επανορθώσει τις φθορές και να συνθέσει νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ δεσμεύουν την υγρασία στην επιδερμίδα. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η δράση τους μειώνεται και έτσι τα πεπτίδια που βρίσκονται σε καλλυντικά έρχονται να αναπληρώσουν το κενό τους, διαπερνώντας την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν υποστεί φθορά, προκειμένου να δώσει εντολή στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες ίνες.

Βιταμίνη C: Το ελιξήριο της νιότης

Τι είναι: Η βιταμίνη C (ή ασκορβικό οξύ) είναι η ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας. Δεν αποθηκεύεται στον οργανισμό παρά αποβάλλεται εύκολα, άρα πρέπει να λαμβάνεται σε καθημερινή βάση, ιδανικά μέσω της διατροφής, αλλά και μέσω συμπληρωμάτων.

Τι προσφέρει: Η βιταμίνη C μπορεί να προσφέρει πολλά στην υγεία του οργανισμού λόγω της αντιοξειδωτικής της ικανότητας αλλά κυρίως στην ομορφιά αφού στοχεύσει στη μείωση των ρυτίδων, στη βελτίωση της υφής και του τόνου της επιδερμίδας, στη μείωση των δυσχρωμιών επειδή αναστέλλει τη δράση ενός ενζύμου, της τυροσινάσης. Επίσης περιορίζει τη φλεγμονή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την αντηλιακή προστασία, αυξάνει τα επίπεδα των ουσιών που ευθύνονται για τη φθορά του κολλαγόνου και διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Γενικά να θυμάστε ότι η βιταμίνη C ή L-ασκορβικό οξύ  (ascorbic acid ή L-ascorbic acid), χρησιμοποιείται κυρίως μόνη της και σε υψηλές συγκεντρώσεις ως εντατική αντιγηραντική θεραπεία. Άλλες ονομασίες και μορφές της που χρησιμοποιούνται συνήθως στα καλλυντικά είναι: ascorbic acid, L-ascorbic acid, ascorbyl palmitate, sodium ascorbyl phosphate, retinyl ascorbate, tetrahexyldecyl ascorbate και magnesium ascorbyl phosphate.

 

Βιταμίνη Ε: Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι: Η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη και ουσιαστικά είναι ο γενικός όρος για μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται τοκοφερόλες και εμφανίζονται σε τέσσερις μορφές: άλφα, βήτα, γάμα και δέλτα - τοκοφερόλη. Η άλφα τοκοφερόλη είναι η πιο γνωστή και πιο αποτελεσματική μορφή. Η Βιταμίνη Ε αποτελεί από τις πιο ισχυρές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, που είναι η βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης. Ανακαλύφθηκε το 1929 και θεωρήθηκε ότι προσφέρει την ιδανική προστασία στα κύτταρα του οργανισμού. Για το λόγο αυτό περιέχεται στις περισσότερες κρέμες ημέρας και στα αντιηλιακά προϊόντα, είτε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, που ενισχύει τη δράση της.

Τι προσφέρει: Η βιταμίνη Ε προστατεύει τις λιπιδικές μεμβράνες και τις πρωτεΐνες των κυττάρων από την οξείδωση, συγκρατεί τα αποθέματα υγρασίας στην επιδερμίδα ενώ έχει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1434 πόντους
70,30€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
464 πόντους
23,79€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
2193 πόντους
107,50€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
290 πόντους
14,85€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
316 πόντους
15,03€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
401 πόντους
15,03€ Τιμή καταλόγου