ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Πώς να ξαναβρείτε τη ζωντάνια των μαλλιών σας μετά

Πώς να ξαναβρείτε τη ζωντάνια των μαλλιών σας μετά τις διακοπές

Πώς να ξαναβρείτε τη ζωντάνια των μαλλιών σας μετά τις διακοπές

Πάντα τέτοια εποχή τα μαλλιά μας είναι ταλαιπωρημένα κι έχουν χάσει την ελαστικότητα τους. Ξεθωριασμένο χρώμα, απώλεια ελαστικότητας, ξηρότητα, φθορά και αφυδάτωση, είναι τα πιο σημαντικά συμπτώματα που παρουσιάζουν μετά τις διακοπές. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τη ζωντάνια των μαλλιών σας και να αποκτήσετε και πάλι υγιή και λαμπερά μαλλιά.

1 Πηγαίνετε στο κομμωτήριο

Κόψτε τις άκρες των μαλλιών σας για να τα καθαρίσετε απομακρύνοντας τις ταλαιπωρημένες και φθαρμένες άκρες. Αυτό θα δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για την αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων που θα απλώσετε πάνω στα μαλλιά σας. Επίσης, η πρώτη βαφή μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι πιο ήπια-αν γίνεται και χωρίς αμμωνία. Αν βάφετε μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι δοκιμάστε τη Βαφή Μαλλιών για Mόνιμο Aποτέλεσμα Xωρίς PPD 7.35 Καραμέλα της Apivita. Καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, πρροσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, χαρίζει λάμψη και φυσικό ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί. Το βιολογικό έλαιο ηλίανθου προστατεύει δραστικά το χρώμα των μαλλιών και διατηρεί τη ζωντάνια και την λάμψη τους εκτυφλωτική, το βιολογικό έλαιο ελιάς διατηρεί την ελαστικότητα της τρίχας και προστατεύει αποτελεσματικά από το σπάσιμο και την ψαλίδα, το βιολογικό εκχύλισμα μελιού προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, υγεία και όμορφη λάμψη στα μαλλιά, το βιολογικό εκχύλισμα δενδρολίβανου τονώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά ενώ παράλληλα τα εξυγιαίνει.

2 Απλώστε τους ξηρό λάδι

Ό ήλιος, το αλάτι τη θάλασσας, ο πολύ ζεστός αέρας των νησιών και το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να δείχνουν ξηρά,  θαμπά και άτονα. Από το προηγούμενο βράδυ απλώστε το λάδι. Το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic - Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο, Σώμα και Μαλλιά με Έλαιο Πολύτιμης Μαστίχας (100 ml) της Pharmasept στις ρίζες των μαλλιών κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Περιέχει επίσης έλαιο Καμέλιας και τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα είναι θρεπτικά έλαια πλούσια σε Βιταμίνη Α και ιχνοστοιχεία, ιδανικά για τη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Το Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum: Λάδι Μαλλιών με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν, 100ml της Dr Organic είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες βιολογικού Μαροκινού Ελαίου Αργκάν συνδυάζονται με βιολογικά ουσιώδη λιπαρά οξέα και εκχυλίσματα φρούτων και καρπών για τη δημιουργία ενός αρωματικού, πλούσιου και άμεσα απορροφήσιμου ελαίου περιποίησης για τα μαλλιά. Το Λάδι Μαλλιών Mangue 125ml της Klorane θρέφει, επανορθώνει και επαναφέρει την ενυδάτωση της τρίχας χωρίς να τη βαραίνει.

3 Εφαρμόστε ενυδατικές μάσκες μαλλιών

Οι ενυδατικές μάσκες περιέχουν σε υψηλές συγκεντρώσεις ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την τρίχα χαρίζοντας πλούσια θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση . Τα κοντίσιονερ περιποιούνται μόνο το εξωτερικό μέρος της τρίχας, ενυδατώνουν και λειαίνουν την τρίχα ενώ οι πλούσιοι μαλακτικοί και επανορθωτικοί παράγοντες μιας μάσκας ενυδατώνουν σε βάθος, αναπληρώνουν τα λιπίδια της τρίχας, λειαίνουν επαναφέροντας την απαλότητα στα μαλλιά επειδή τα συστατικά που περιέχουν διεισδύουν σε διαφορετικά στρώματα της τρίχας και την θρέφουν. Η Tahiti Monoi Balm -Balm Bαθιάς Eνυδάτωσης, 100ml της Hei Poa είναι ένα balm βαθιάς ενυδάτωσης με λάδι καρύδας, κερί και shea butter που θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Η Μάσκα Θρέψης και Ενυδάτωσης με Αμύγδαλο και Λινάρι για Ξηρά / Ταλαιπωρημένα Μαλλιά 125ml της Korres με εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη  θρέφει σε βάθος τα ξηρά / αφυδατωμένα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες. Η Μάσκα Ενυδάτωσης & Θρέψης με Αμύγδαλο & Μέλι 200ml της Apivita θρέφει σε βάθος τα μαλλιά, τα επανορθώνει και τα προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, και το styling. Προλαμβάνει την εμφάνιση ψαλίδας και αφήνει τα μαλλία λεία, απαλά και λαμπερά.

4 Δοκιμάστε στοχευμένες θεραπείες στο κομμωτήριο

Οι θεραπείες αναδόμησης μαλλιών στο κομμωτήριο μπορούν να επαναφέρουν τα μαλλιά σε υγιή κατάσταση πολύ γρήγορα. Συζητήστε με τον κομμωτή σας και προτού κάνετε μόνιμη βαφή για να ανανεώσετε το χρώμα κάντε μια βαθιά θεραπεία ενυδάτωσης που θα μειώσει τη φθορά και την εξασθένηση των μαλλιών από τα χημικά στοιχεία των βαφών.

5 Μη χρησιμοποιείτε ζεστό αέρα στο πιστολάκι

Μειώστε την ταλαιπωρία των μαλλιών σας από το styling με απλά χτενίσματα, αποφύγετε το θερμό αέρα από το σεσουάρ καθώς και τη θερμότητα από τα ψαλίδια ισιώματος των μαλλιών. Αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά, χωρίς να κινδυνεύουν από το σπάσιμο της τρίχας και της αφυδάτωσης λόγω της θερμότητας. Εάν πρέπει να κάνετε πιστολάκι τουλάχιστον απλώστε στα μαλλιά σας ένα προιόν που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα και τα προφυλάξει από τη θερμότητα. Δοκιμάστε το Leave In Conditioner - Ενυδάτωση και Προστασία Χρώματος για όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml της Apivita. Ενυδατώνει, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα, προστατεύει τη λάμψη και την ένταση του χρώματος των μαλλιών ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος και του styling. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Χρησιμοποιείται γρήγορα και εύκολα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει