ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Πώς θα καταφέρετε και να τρώτε και να μην πάρετε κ

Πώς θα καταφέρετε και να τρώτε και να μην πάρετε κιλά στις διακοπές;

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μία υγιεινή διατροφή ενώ είστε σε διακοπές αυτοί οι 7 εύκολοι τρόποι θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε και να τρώτε και να μην πάρετε κιλά στις διακοπές!

Οι διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να αναζωογονηθείτε, να δείτε νέα μέρη και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αλλά μπορεί και να σας αγχώσουν αν, για παράδειγμα, προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά για να διατηρήσετε ή να χάσετε βάρος. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μία υγιεινή διατροφή ενώ είστε σε διακοπές αυτοί οι 7 τρόποι θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε και να τρώτε και να μην πάρετε κιλά στις διακοπές!

1 Αποφύγετε τις υπερβολές

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν τρώνε έξω καταλήγουν να καταναλώνουν πολλές θερμίδες και λίπος επειδή παραγγέλνουν πολλά πιάτα, προκειμένου να τα δοκιμάσουν όλα. Όμως η νοοτροπία του «βγαίνω έξω για να φάω και να περάσω καλά» δεν ισχύει πια. Μπορείτε να περάσετε καλά και με λιγότερα πιάτα. Οι καλύτεροι τρόποι για να αποτρέψετε την υπερκατανάλωση τροφής ενώ είστε σε ένα εστιατόριο είναι να παραγγέλνετε ατομική μερίδα και μπόλικη σαλάτα, να μοιράζεστε το φαγητό σας με τους άλλους και να προσπερνάτε τους μεζέδες και τα ορεκτικά. Επίσης, ένα ποτηράκι κρασί επιτρέπεται την ημέρα αλλά αποφεύγετε ανθρακούχα και αναψυκτικά, που περιέχουν ζάχαρη και σας φουσκώνουν. Να θυμάστε ότι το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

2 Έχετε μαζί σας τα μυστικά σας όπλα

Ο επόμενος ισχυρός σας σύμμαχος στην απώλεια βάρους και στο τέλειο σώμα είναι κάποια αδυνατιστικά συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες χωρίς να παίρνετε βάρος ή να μειώνουν την όρεξή σας. Έχετε λοιπόν μαζί σας και τα μυστικά σας όπλα. Το Ultra Yacon Root 500mg της Healthia είναι το νέο προϊόν που παρουσιάζει στην Αμερική ο Dr OZ. Έχει αντιοξειδωτική δράση,  πληθώρα θρεπτικών συστατικών, είναι ιδανικό για όσους έχουν λιγούρες και λαιμαργία και για όσους τρώνε ακατάστατα, μειώνει το αίσθημα της πείνας και ρυθμίζει το μπλοκαρισμένο μεταβολισμό. Το NOW® Lipotrim είναι ένας συνδυασμός από συστατικά που προάγουν τη διάσπαση, τον μεταβολισμό και τη χρήση του λίπους ως ενέργεια του σώματος. Αυτός ο συνδυασμός είναι απολύτως ασφαλής χωρίς να παρουσιάζει καμιά παρενέργεια. Το XLS Medical Max Strength της Omega Pharma μειώνει την πρόληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά, υδατάνθρακες, σάκχαρα,και λίπος. Περίεχει Clavitanol, ένα φυσικό σύμπλεγμα που καλύπτεται από δίπλωμα ευρισιτεχνίας, το οποίο μειώνει τη διάσπαση και απορρόφηση αυτών των θρεπτικών στοιχείων, που μετατρέπονται σε θερμίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων, γεγονός το οποίο σας βοηθά να χάσετε περισσότερο βάρος απ΄ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα και άσκηση. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο.  Το LIPOTOX Weight Loss Accelerate 4x Φόρμουλα 7 Ημερών (16 Φακελάκια) βοηθά στη γρήγορη απώλεια βάρους και συστήνεται από γιατρούς και διαιτολόγους, καθώς πληρεί τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους Κανονισμούς του ΕΟΦ ενώ χορηγείται και χωρίς συνταγή γιατρού. Για πληροφορίες ρωτήστε και τον φαρμακοποιό σας.

3 Γλυκό μια μέρα, όχι κάθε μέρα

Είστε σε διακοπές και γιατί να μη φάτε τα σιροπιαστά της Ξάνθης ή τα σκοπελίτικα στην Σκόπελο; Τα γλυκά του κουταλιού της Χίου ή τα απίθανα παγωτά των Ιόνιων; Η απάντηση είναι: απολαύστε τα γλυκά αλλά μια μέρα μόνον. Μετά από αυτή τη μέρα κάντε πιο υγιεινές επιλογές όπως μπορείτε να καταναλώνετε μία μπάλα παγωτού sorbet 2 – 3 φορές την εβδομάδα, μία φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και λίγο μέλι, ένα ζελέ ή μία μερίδα γλυκό του κουταλιού.  Αποφύγετε τελείως τα πολύ σιροπιαστά και όσα περιέχουν βούτυρο, σαντιγί και κόψτε τελείως τη ζάχαρη. Εάν δεν αντέχετε την πικρή γεύση του καφέ τότε προτιμήστε ένα φυσικό γλυκαντικό. Το Green Granules της Canderel µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν γλυκαντικό µε ελάχιστες θερµίδες αφού περιέχει εκχύλισµα του φυτού στέβια.

 

4 Περπατάτε ή κολυμπήστε

Ενισχύστε τη φυσική σας δραστηριότητα και κάψτε θερμίδες απολαυστικά και χωρίς να το καταλάβετε. Δείτε τα αξιοθέατα στο νησί ή στην περιοχή των διακοπών σας με τα πόδια. Περπατήστε και  θα αντισταθμίσετε τις τυχόν επιπλέον θερμίδες που θα  καταναλώσετε μέσα στη μέρα. Επιπλέον, το κολύμπι μπορεί να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να κάψετε θερμίδες. Πάτε στην παραλία νωρίς το πρωί και κολυμπήστε. Στην παραλία επίσης μην είστε μετις ώρες ξαπλωμένοι στην άμμο, μπορείτε να παίξετε ρακέτες ή beach volley.

5 Το νερό είναι φίλος σας

Στις διακοπές είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθείτε. Εάν μπορείτε έχετε μαζί σας μπουκάλια με νερό, ώστε όπου κι αν πάτε να πίνετε τακτικά άφθονο νερό. Έτσι μειώνετε και το αίσθημα της πείνας.

6 Στοχεύστε στις πέντε μερίδες την ημέρα

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, κάντε μια προσπάθεια να καταναλώνετε πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Τα γεύματά σας θα σας φαίνονται πιο γεμάτα και θα ικανοποιούν την όρεξή σας όταν τρώτε πολύ σαλάτα και την τρώτε πριν το κυρίως γεύμα σας. Επιπλέον, θα λαμβάνετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας και θα αποφύγετε τη δυσκοιλιότητα. Τέλος, θα διατηρήσετε τα επίπεδα των αντιοξειδωτικών και των σημαντικών βιταμινών υψηλά, έτσι ώστε να έχετε ένα δυνατό ανοσοποιητικό.

7 Τρώτε όταν πεινάτε και σταματήστε πριν νιώσετε φουσκωμένοι

Ακούγεται απλό, αλλά πολλοί από εμάς τρώμε χωρίς συναίσθηση.  Υπάρχει και η νοοτροπία "Είμαι σε διακοπές!" κάτι που σας κάνει πιο επιρρεπείς στην κατανάλωση τροφής, ακόμη και αν δεν πεινάτε. Ακολουθείτε λοιπόν το κανόνα να τρώτε όταν πεινάτε πραγματικά και να αφήνετε φαγητό στο πιάτο σας, προτού νιώσετε φούσκωμα.

Το Box Pharmacy σας προτείνει