ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποιο μασάζ  ταιριάζει στην πάθησή σας;

Ποιο μασάζ  ταιριάζει στην πάθησή σας;

Οσφυαλγία, πόνος στη μέση, την πλάτη ή τον αυχένα, ημικρανίες, στρες, αυπνίες. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν εναλλακτικά. Βρείτε ποιο μασάζ ταιριάζει στην πάθησή σας και μάθετε τί άλλο πρέπει να κάνετε για να ανακουφιστείτε.

Αν πονάει η πλάτη σας και ο αυχένας σας δοκιμάστε το Thai Massage

Ο θεραπευτής ασκεί διάφορες πιέσεις στο σώμα συμβάλλοντας έτσι στην απελευθέρωση της ενέργειας από πιθανά μπλοκαρίσματα. Το Thai Massage διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.  Στην ουσία με το Thai Massage, απελευθερώνει το σώμα από μυϊκές και νευρικές εντάσεις, μειώνοντας το στρες που δημιουργεί μυικούς σπασμούς σε αυχένα και μέση.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον πόνο:

* Φροντίστε να διατηρείτε τη σωστή στάση του σώματος.

* Εάν κάνετε καθιστική εργασία, μπροστά στον υπολογιστή φροντίστε να σηκώνεστε κάθε μία ώρα και να περπατάτε για 5 λεπτά ή να κάνετε κάποιες διατάσεις στον αυχένα και την πλάτη.

* Μειώστε το στρες: Πολλές φορές το στρες ευθύνεται για πόνους στον αυχένα και την πλάτη. Ένα διατροφικό συμπλήρωμα μαγνησίου μπορεί να σας βοηθήσει. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και για την ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, ενώ παράλληλα προάγει  την ομαλή παραγωγή ενέργειας στο σώμα. Δοκιμάστε το Magnesium Citrate 200mg - Μαγνήσιο για το Μυϊκό Σύστημα (60 Ταμπλέτες) της Solgar.

* Έχετε λάδι για μασάζ στο σπίτι για να κάνετε αυτομασάζ όποτε νιώθετε πιασμένο τον αυχένα σας. Δοκιμάστε την Κρέμα Τζελ για Μασάζ 75ml της Panacalm ή το Λάδι Μασάζ με Άρνικα  της Weleda.

Αν έχετε οσφυαλγία δοκιμάστε το σιάτσου

Το σιάτσου εμφανίστηκε στην Ευρώπη πριν περίπου 50 χρόνια και βασίζεται στη φιλοσοφία του βελονισμού, η οποία θεωρεί το σώμα ένα σύστημα ενέργειας χωρισμένο σε κανάλια, από τα οποία περνά η ζωτική ενέργεια. Στόχος του η επαναφορά της «κανονικής ροής» της ενέργειας του σώματος. Ο θεραπευτής, χρησιμοποιεί τα δάκτυλα αλλά και τους αγκώνες, τις παλάμες, τις γροθιές του για να πιέσει στα ενεργειακά κανάλια.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την οσφυαλγία:

* Κάθε 20-30 λεπτά να αλλάζετε θέση για να χαλαρώσουν οι μυς σας.

* Όταν κοιμάστε ξαπλώνετε στο ένα πλευρό με κάποιο μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας.

* Φροντίστε να σηκώνετε σωστά το βάρος σας δηλαδή τα γόνατά σας να είναι πάντα λυγισμένα και ο κορμός σας ίσιος.

* Φορέστε κάποια ειδική ζώνη. Δοκιμάστε την Ελαστική Ζώνη με Μπανέλες Αεριζόμενη Neoprene AC-07 (Ένα Μέγεθος S-XL) της Uriel.

Αν έχετε αυπνίες ή έντονο στρες δοκιμάστε την αρωματοθεραπεία

Συνήθως ένα μασάζ αρωματοθεραπείας διαρκεί μια ώρα. Αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να διεισδύσουν τα αιθέρια έλαια μέσω του δέρματος στον οργανισμό προκειμένου να ενεργοποιήσουν τις χημικές διεργασίες. Ο θεραπευτής επιλέγει αιθέρια έλαια με χαλαρωτικές και κατευναστικές ιδιότητες. Η μυρωδιά των ελαίων που χρησιμοποιούνται συνδέεται με την περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει το συναισθηματικό μας κομμάτι και επηρεάζει το νευρικό σύστημα και τις ορμόνες. Αυτό επηρεάζει την πίεση, την αναπνοή και τον καρδιακό ρυθμό μειώνοντάς τα. Μεγάλη προσοχή απαιτείται όταν το μασάζ γίνεται σε άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση, υπέρταση, διαβήτη και επιληψία, ειδικά όταν γίνεται σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε άγχος και αυπνίες:

* Μάθετε να διαχειρίζεστε το στρες σε έναν ψυχολόγο. Εάν διαχειριστείτε το άγχος σας θα βελτιώσετε και την ποιότητα του ύπνου σας, εκτός από το ότι θα είστε συνολικά πιο υγιής. Επίσης έχετε αιθέρια έλαια όπως λεβάντα που έχει ηρεμιστική δράση στο γραφείο σας ή στο σπίτι. Δοκιμάστε το Essential Oil - Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα Relax 10ml της Apivita. Ρίξτε μία σταγόνα σε ένα μαντηλάκι και μυρίστε το κάθε φορά που νιώθετε στρεσαρισμένοι.

* Για τις αυπνίες δοκιμάστε το Good Night της Power Health. Είναι ένας συνδυασμός φυτών με ήπια ηρεμιστική και χαλαρωτική δράση, που αντιμετωπίζει την αϋπνία φυσικά και αποτελεσματικά, βελτιώνοντας δραστικά και άμεσα την ποιότητα του ύπνου. Η σύνθεσή του από 100% φυτικά συστατικά όπως, βαλεριάνα, βερβένη, λυκίσκο, αγριο-μάρουλο και πασσιφλόρα, σας χαλαρώνει από την υπερένταση της ημέρας, προσφέροντας σας  φυσικό, ανάλαφρο και αναζωογονητικό ύπνο. Δε βαραίνει το κεφάλι και το πρωί ξυπνάτε  ξεκούραστοι, γεμάτοι ενέργεια. Δεν προκαλεί εθισμό και παρενέργειες.

* Για το άγχος δοκιμάστε: Τη Χρυσή Ρίζα Rhodiola για την Καταπολέμηση του Άγχους (30 Κάψουλες) της Superfoods. Η χρυσή ρίζα (Rhodiola, Rhodiola rosea) έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο από Ρώσους ερευνητές, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έχει την μοναδική ικανότητα να αυξάνει δραστικά την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες.

 

Αν έχετε ημικρανίες δοκιμάστε το σουηδικό μασάζ

Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ.  Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί πέντε κινήσεις - μαλάξεις οι οποίες εφαρμόζονται σε ολόκληρο το σώμα, απ’ το κεφάλι ως τα πόδια, και τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά στην αντιμετώπιση της μυϊκής έντασης. Επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος,  χαλαρώνει τις αρθρώσεις και ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους.

Τι άλλο να δοκιμάσετε για να απαλλαγείτε από τις ημικρανίες:

* Δοκιμάστε να ακολουθήσετε την ομοιοπαθητική ή τον βελονισμό. Ο βελονισμός θεωρείται αποτελεσματικός στο 50% των περιπτώσεων της ημικρανίας.

* Φροντίστε να τρώτε κάθε τέσσερις ώρες. Η μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα αποτελεί συνηθισμένο εκλυτικό παράγοντα ημικρανίας, επειδή προκαλεί αύξηση της πίεσης.

* Πάρτε ένα συμπλήρωμα διατροφής. Το 5ΗΤΡ, το αμινοξύ τρυπτοφάνη, μπορεί να μειώσεις τις ημικρανικές κρίσεις, ενώ το συνένζυμο Q10 μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη των ημικρανιών. Δοκιμάστε το 5–HTP της Solgar, απαραίτητο για τη καλή λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και της όρεξης, περιέχει φυσική 5-ΗΤΡ προερχόμενη από τιτλοδοτημένο εκχύλισμα του αφρικάνικου φασολιού Griffonia simplicifolia. Το "Platinum" Coenzyme Q10 30 mg με Συνένζυμο Q10 (30 Κάψουλες) της Power Health είναι υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων, προστατεύεται από την πολύτιμη βιταμίνη Ε και βρίσκεται σε περιβάλλον μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας.

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1386 πόντους
77,00€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
477 πόντους
24,45€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
718 πόντους
39,90€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
514 πόντους
27,70€ Τιμή καταλόγου