ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποιο κοντίσιονερ είναι ιδανικό για τα δικά σας μαλ

Ποιο κοντίσιονερ είναι ιδανικό για τα δικά σας μαλλιά;

Το κοντίσιονερ (conditioner) για τα μαλλιά είναι ό,τι και η ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο. Αν το παραλείπετε μετά το λούσιμο είναι σαν να αφήνετε τη δουλειά μισοτελειωμένη. Αν και το κοντίσιονερ ή η κρέμα μαλλιών προσφέρει επιπλέον θρέψη στα μαλλιά υπάρχει τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών που μπορεί να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει στη χρήση λάθος προϊόντος. Μάθετε ποιο κοντίσιονερ είναι ιδανικό για σας και πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν από το φαρμακείο.

Τι κάνει το κοντίσιονερ;

Το conditioner ή η κρέμα μαλλιών ή η μαλακτική είναι το προϊόν που προσφέρει επιπλέον θρέψη στα μαλλιά. Ενώ το σαμπουάν καθαρίζει τα μαλλιά από ρύπους και επιπλέον λιπαρότητα, αφαιρεί κάποια συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά για να δείχνουν όμορφα, τα κάνει θαμπά και ξηρά επειδή ανοίγει τον θύλακα της τρίχας για να τον καθαρίσει, αλλά δεν τον ξανακλείνει. Η δουλειά του conditioner είναι να αναπληρώνει αυτά τα συστατικά. Επίσης:

  • Θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, περιέχει μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά, τα οποία στοχεύουν στη βελτίωση της υφής των μαλλιών.
  • Δε χρειάζεται να περιμένετε για να δράσει. Εφαρμόζετε και ξεβγάζετε όπως με το σαμπουάν.
  • Είναι πιο οικονομικό από μία μάσκα.
  • Δε βαραίνει τα μαλλιά.

Ποιο κοντίσιονερ είναι ιδανικό για σας;

Όποιο κοντισιονερ επιλέξετε για εσάς να θυμάστε δύο βασικά πράγματα: πρώτον είναι μύθος ότι όσο περισσότερη ώρα αφήνετε το κοντίσιονερ, τόσο πιο απαλά θα είναι τα μαλλιά σας. Απλώνετε το προϊόν και ξεβγάζετε. Δεύτερον απλώνετε το προϊόν στα μήκη και όχι στη ρίζα και ξεπλένετε πολύ καλά, για 30 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον. Επιλέξτε ένα κοντίσιονερ ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας. Έτσι:

Αν έχετε λεπτά/αδύναμα μαλλιά

Η λεπτή τρίχα χρειάζεται ένα προϊόν που να την ενδυναμώνει. Αναζητήστε λεπτόρρευστες, ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις, ή αυτές που υπόσχονται όγκο, ενδυνάμωση ή εξισορρόπηση. Απλώνετε πολύ μικρή ποσότητα μόνο στις άκρες και ξεβγάζετε χωρίς μασάζ. Δοκιμάστε το Tonic Conditioner for Thinning Hair της Apivita. Αναζωογονεί, θρέφει και τονώνει τα αδύναμα μαλλιά χάρη στο εκχύλισμα δάφνης και στο ελληνικό θυμαρίσιο μέλι. Εμπλουτισμένο με Bio Cotton Protection System και με 4 Βιταμίνες, προστατεύει από επιθέσεις του περιβάλλοντος, ενώ βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμη και τη ζωντάνια τους. Χαρίζει λαμπερά μαλλιά, γεμάτα ελαστικότητα και όγκο.

Αν έχετε λιπαρά μαλλιά

Τα λιπαρά μαλλιά δεν χρειάζονται όγκο αλλά προστασία. Αποφύγετε τα κοντίσιονερ που υπόσχονται βαθιά ενυδάτωση, λείανση ή όσα είναι σχεδιασμένα για σπαστά μαλλιά και επιλέξτε ένα με μενθόλη ή με έλαιο τεϊόδεντρου για να αφαιρέσετε την επιπλέον λιπαρότητα από τα μαλλιά σας. Η μαλακτική κρέμα Seb Excess Conditioner για Λιπαρά Μαλλιά της Frezyderm ενυδατώνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση λιπαρότητας και σμήγματος, χωρίς να διαταράσσει τον υδρολιπιδικό μανδύα της τρίχας, χάρη στους εστέρες από αβοκάντο και τη βιταμίνη Ε που περιέχει. Έτσι, τα βαριά και άτονα μαλλιά αποκτούν όγκο και το χτένισμα γίνεται ευκολότερο και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Αν έχετε ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά

Τα ξηρά μαλλιά χρειάζονται ένα κοντίσιονερ για να αποκτήσουν ξανά λάμψη και να συγκρατήσουν τη φυσική τους υγρασία. Υγροσκοπικά συστατικά όπως είναι η πανθενόλη, το sodium PCA ή η γλυκερίνη, έλκουν το νερό από την ατμόσφαιρα και βοηθούν, ιδίως τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, να αναπληρώσουν ή και να συγκρατήσουν την  υγρασία. Η  Κρέμα Ημέρας για τα μαλλιά χωρίς ξέπλυμα με βούτυρο μάνγκο της KLORANE είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα με μεταξένια υφή, ειδικά σχεδιασμένη για όλο το μήκος αλλά και τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών. Θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των μαλλιών ενώ γεμίζει τα μαλλιά, προλαμβάνοντας τη δημιουργία ψαλίδας.

Αν έχετε ξηρά, βαμμένα/ταλαιπωρημένα μαλλιά

Αναζητήστε ενισχυμένες φόρμουλες με θρεπτικά έλαια που υπόσχονται βαθιά και εντατική επανόρθωση, έλεγχο του φριζαρίσματος και προστασία από τη θερμότητα των συσκευών styling. Για παράδειγμα ένα κοντίσιονερ με πρωτείνες όπως είναι η κερατίνη, το κολλαγόνο ή το μετάξι, διαπερνούν την επιφάνεια της τρίχας και επανορθώνουν τις φθορές της. Αυτές οι ουσίες προστατεύουν τα μαλλιά, καλύπτουν την κατεστραμμένη τρίχα με ένα φιλμ αποτρέποντας έτσι την απώλεια υγρασίας και τη φθορά. Η Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με έλαιο Αργκάν Moroccan Argan Oil Conditioner της Dr Organic σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα βιοενεργά συστατικά που περιέχει, αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και απαραίτητων λιπαρών οξέων. Ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, δρώντας βαθιά στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά λεία, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και σε συνδυασμό με το σαμπουάν της σειράς συνιστά μια πλήρη θεραπεία αποκατάστασης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Αν έχετε πυκνά /σγουρά μαλλιά

Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεστε από ένα κοντίσιονερ είναι ο επιπλέον όγκος. Προτιμήστε ένα ενυδατικό κοντίσιονερ που θα φροντίσει τις σπασμένες άκρες, αλλά και θα ενδυναμώσει και θα προστατέψει τα μαλλιά σας από επιπλέον φθορές. Δοκιμάστε την κρέμα που λειαίνει τα μαλλιά Frizz Miracle Conditioner της Aussie. Εμπλουτισμένη φόρμουλα με αυστραλιανή Blue Gum & Aloe Vera, μια ευαίσθητη φόρμουλα που λειαίνει τα μαλλιά και τα διατηρεί στη θέση τους όλη την ημέρα.

 

 

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
213 πόντους
12,00€ Τιμή καταλόγου
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
77 πόντους
3,00€ Τιμή καταλόγου