ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποια superfoood διατηρούν τα ωάριά σας υγιή και εν

Ποια superfoood διατηρούν τα ωάριά σας υγιή και ενισχύουν τη γονιμότητα;

Η απόκτηση ενός παιδιού προϋποθέτει ένα υγιές ωάριο. Προστατέψτε τα ωάρια που έχετε και προάγετε την υγεία των ωοθηκών μέσω της διατροφής. Μάθετε ποια superfoood διατηρούν τα ωάριά σας υγιή και ενισχύουν τη γονιμότητά σας.

Στο παρελθόν μια κοινή πεποίθηση ήταν ότι ο μόνος παράγοντας που καθορίζει την υγεία των ωοθηκών και των ωαρίων ήταν η ηλικία. Με βάση νέες μελέτες, γνωρίζουμε τώρα ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει 100%. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία των ωοθηκών και των ωαρίων, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών παραγόντων, του ορμονικού προφίλ, της διατροφής και του άγχους, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά. Επιπλέον, η διατήρηση της υγείας της γονιμότητας βασίζεται σε πολλές πτυχές που πρέπει να εξεταστούν, όπως: ο υγιής κύκλος, η ορμονική ισορροπία και τα υγιή ωάρια. Μάθετε ποια superfoood διατηρούν τα ωάριά σας υγιή και ενισχύουν τη γονιμότητά σας.

Διαβάστε σχετικά: Αυξήστε έξυπνα τη γονιμότητά σας

Τα 5 superfoods της γονιμότητας

Τα 5 superfoods της γονιμότητας είναι γεμάτα από θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στη θρέψη του σώματος με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

1 Σπιρουλίνα

Η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε σούπερ θρεπτικά συστατικά. Οι Αζτέκοι την έδιναν στους πολεμιστές για δύναμη και αντοχή. Τι κάνει τη σπιρουλίνα καλή στην ενίσχυση της γονιμότητας; Η σπιρουλίνα περιέχει βιταμίνες όπως τη μη τοξική βιταμίνη Α (με τη μορφή καροτενοειδών), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, χλωροφύλλη και φυτοθρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην αλκαλοποίηση του σώματος και θρέφουν τα ωάρια. Είναι επίσης πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πρωτεΐνες που προέρχονται από φυτικές ίνες, η σπιρουλίνα είναι περισσότερο από 50% "πλήρης" πρωτεΐνη και περιέχει όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα. Περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά (όπως η φυκοκυανίνη που βρίσκεται μόνο σε αυτήν) που προστατεύουν τα κύτταρα. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, που επηρεάζουν αρνητικά τη διαδικασία ωρίμασης των ωαρίων, τις πιθανότητες γονιμοποίησής τους και την υγιή ανάπτυξη του εμβρύου, όταν επιτυγχάνεται η σύλληψη. Επιπλέον, όταν κυκλοφορούν στο αίμα σε μεγάλες ποσότητες επιταχύνουν τη φυσική μείωση της γονιμότητας που επιφέρει ο χρόνος. Η σπιρουλίνα είναι το πλουσιότερο σε βιταμίνη Ε και β-καροτένια και μοναδική πηγή γ-Λινολενικού οξέως (μαζί με το μητρικό γάλα). Η θρεπτική, αναζωογονητική, ανοσοποιητική υποστήριξη, εξισορρόπηση και τα τεράστια οφέλη της σπιρουλίνας το καθιστούν ένα απίστευτο superfood γονιμότητας. Η θαυμαστή ιδιαιτερότητά της συνίσταται στο συνδυασμό θρεπτικότητας και απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό κατά 98%. Αυτός είναι ο λόγος που έχει καθιερωθεί επισήμως, και ως η τροφή των αστροναυτών. Δοκιμάστε την Βιο Σπιρουλίνα Νιγρίτας Σερρών 334mg της ΑΛΓΗ ΑΕΓΕ.

2 Maca

Το Maca είναι ένα απίστευτο superfood γονιμότητας. Βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών, αλλά δεν περιέχει ορμόνες. Είναι σε θέση να το κάνει αυτό θρέφοντας και εξισορροπώντας το ενδοκρινικό σύστημα και ενισχύοντας τη λειτουργία των αδένων της υπόφυσης, των επινεφριδίων και του θυρεοειδούς, τα οποία συμμετέχουν στην ορμονική ισορροπία. Αυτό είναι απαραίτητο για πριν την εγκυμοσύνη ή την προετοιμασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης επειδή η υγιής ορμονική ισορροπία συμβάλλει σημαντικά στην υγεία των ωαρίων. Δοκιμάστε το Maca Eubias με Αφροδισιακές Ιδιότητες και Υψηλή Θρεπτική Αξία της Superfoods.

3 Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ποιότητας των ωαρίων και της ποσότητάς τους. Θα πρέπει να λαμβάνεται για τουλάχιστον τρεις μήνες πριν αρχίσει η σύλληψη ή οι διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Προσοχή όμως: Εάν είστε αλλεργική ή νομίζετε ότι είστε αλλεργική στις μέλισσες, μην πάρετε βασιλικό πολτό. Δοκιμάστε το Zell Oxygen Gold Βασιλικός Πολτός 14 Φιαλίδια x 20m της Power Health. Τονώνει τη σωματική και πνευματική δραστηριότητα, δυναμώνει την αντοχή του οργανισμού, αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση, εξασφαλίΖει ευεξία και ζωντάνια.

4 Σπόροι Chia

Chia σημαίνει "δύναμη". Περισσότερο από 3.000 χρόνια χρησιμοποιείται στην Κεντρική Αμερική, όπου οι Αζτέκοι την χρησιμοποίησαν ως μία από τις πρωταρχικές φυτικές πηγές τους, μετά το καλαμπόκι και τα φασόλια! Οι σπόροι Chia ήταν πιο πολύτιμοι από τον χρυσό και συχνά χρησιμοποιούνταν για την πληρωμή φόρων. Οι σπόροι Chia είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας της γονιμότητας. Το πιο σημαντικό; Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα για την ισορροπία των ορμονών, αυξάνουν τη ροή του αίματος προς τη μήτρα, μειώνουν την ευαισθησία στην ορμόνη προλακτίνη (που μπορεί να καταστείλει την ωορρηξία), ομαλοποιούν τον κύκλο και αυξάνουν την τραχηλική βλέννα, προκειμένου να βοηθήσει το σπέρμα να φτάνει στο ωάριο. Η αύξηση της ποσότητας της τραχηλικής βλέννας μπορεί να επιτρέψει την άνοδο των σπερματοζωαρίων αρκετές ημέρες (μέχρι και 3) πριν την ωορρηξία. Οι σπόροι Chia έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 οποιασδήποτε φυτικής προέλευσης, οι οποίοι περιέχουν 64% άλφα λινολενικό οξύ (ALA).

5 Λάδι καρύδας

Η πρόσληψη λιπών είναι απαραίτητη για την προετοιμασία του σώματός σας για εγκυμοσύνη. Χρειαζόμαστε μια ορισμένη ποσότητα κορεσμένων λιπών για την παραγωγή χοληστερόλης, της μητρικής ορμόνης. Όλες οι κύριες αναπαραγωγικές ορμόνες - ειδικά τα οιστρογόνα, η προγεστερόνη, η τεστοστερόνη και η κορτιζόλη - παράγονται από τη χοληστερόλη. Η χοληστερόλη είναι κυριολεκτικά η μητρική ορμόνη που μετατρέπεται σε κάθε μία από τις απαραίτητες ορμόνες για τεκνοποίηση! Τα κορεσμένα λιπαρά που περιέχει το λάδι καρύδας είναι απαραίτητα για την εξισορρόπηση των αναπαραγωγικών ορμονών. Το λάδι καρύδας είναι καλό και για τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς, που είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των ορμονών και της ωορρηξίας ενώ βοηθά στην αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για την αύξηση της πιθανότητας εγκυμοσύνης και τη μείωση της εμφάνισης του διαβήτη κύησης. Η καρύδα περιέχει επίσης υψηλά ποσότητα λαυρικού οξέος, ένα από τα κύρια λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο μητρικό γάλα και είναι υπεύθυνο για τη σωστή δόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού. Άλλα συστατικά του ελαίου καρύδας περιλαμβάνουν καπρικό οξύ, καπρυλικό οξύ, τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες, βιταμίνη Ε και λιπίδια, τα οποία δρουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά και μπορούν να διατηρήσουν υγιή δομή και λειτουργία των κυττάρων.

Διαβάστε σχετικά: 3 άγνωστοι τρόποι που ενισχύουν τη γονιμότητά σας

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
1033 πόντους
52,95€ Τιμή καταλόγου