ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποια είναι τα 4 άγνωστα συστατικά που μπορούν πραγ

Ποια είναι τα 4 άγνωστα συστατικά που μπορούν πραγματικά να κάψουν το λίπος στην κοιλιά;

Αν θέλετε να κάψετε το λίπος στην κοιλιά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα συστατικά που μπορούν πραγματικά να το κάψουν. Λειτουργούν με τον εξής τρόπο: ενεργοποιούν το μεταβολισμό και απομακρύνουν το συσσωρευμένο λίπος από την κοιλιά. Ποια είναι τα 4 άγνωστα συστατικά που μπορούν πραγματικά να κάψουν το λίπος στην κοιλιά;

1 Η Χολίνη,  η ινοσιτόλη και  η L-μεθειονίνη

Η χολίνη αποτελεί απαραίτητο συστατικό του μεταβολισμού. Δεν αποτελεί απαραίτητη βιταμίνη για τον άνθρωπο από την στιγμή που συντίθεται στον οργανισμό. Η ινοσιτόλη αποτελεί υδατοδιαλυτό συστατικό και η δράση της βρίσκεται σε στενή συνάφεια με τη χολίνη συμμετέχοντας στον καταβολισμό του λίπους που λαμβάνει χώρα στο ήπαρ. Και τα τρία συστατικά, χολίνη,  ινοσιτόλη και L-μεθειονίνη, συμβάλλουν στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρούν θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργούν αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης βοηθούν στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Το Lipotropic Factors της Solgar βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους, συμβάλει στην απομάκρυνση του λίπους από το ήπαρ, ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση και την  ομαλή λειτουργία του ήπατος και συμβάλλει στον ομαλό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και των λιπών από το ήπαρ. ΗCholine 200 mg - Inositol 200 mg για το Μεταβολισμό της Lamberts αποτελεί μία χρήσιμη πηγή χολίνης-ινοσιτόλης που δεν περιέχει σόγια.

2 Οι πρωτείνες

Είναι σημαντικό όταν θέλετε να χάσετε βάρος να μην χάσετε τη μυϊκή σας μάζα. Οι μύες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία καύσης λίπους.  Για να αποτραπεί αυτό, χρειάζεται να καταναλώνετε πρωτεΐνες ώστε να διασφαλιστεί ότι καθώς χάνετε βάρος, η μυϊκή απώλεια θα παραμένει ελάχιστη. Επιπλέον, οι πρωτείνες μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα μίας ορμόνης στο αίμα, της λεπτίνης. Χαμηλά επίπεδα λεπτίνης σχετίζονται με υψηλότερο μεταβολισμό. Δοκιμάστε το Weight Loss Accelerate 4x Φόρμουλα 7 Ημερών της Lipotox, μια σύνθεση που πραγματοποιεί τριπλή επίθεση στο πάχος: α) βοηθά το σώμα σας να παράγει ορμόνες για την καύση του λίπους, εμποδίζει την απενεργοποίηση του μεταβολισμού και ελαχιστοποιεί την απώλεια μυϊκής μάζας. Το Super Veggie Protein Πλήρης Φυτική Πρωτεϊνη 500mg της Healthia είναι μια μείξη από πλήρης φυτική πρωτεΐνη από αρακά ποικιλίας sugar snap. Η πρωτεΐνη είναι συμπυκνωμένη από το φυσιολογικό επίπεδο του 6% στο φρέσκο αρακά στο 76% ανά 100 γραμμάρια προϊόντος! Το Natural Pea Protein Συμπλήρωμα Πρωτεϊνης της Lamberts αποτελεί ένα προϊόν πρωτεΐνης από μπιζέλια και η πρωτείνη είναι πλούσια σε αμινοξέα διακλαδούμενης αλύσου (λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) και αποτελούν την πλουσιότερη σε αργινίνη φυτική πηγή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη διαθέσιμη.

3 Το CLA

Το CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ), αποτελεί είδος λιπαρού οξέος το οποίο υπάρχει φυσιολογικά σε μια μεγάλη ποικιλία τροφών. Το CLA εμπλέκεται στον μεταβολισμό του λίπους. Πιο συγκεκριμένα κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το CLA συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ του λίπους και της άλιπου μάζας σώματος, σε άτομα που ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια υγιή δίαιτα και τακτική σωματική άσκηση. Για τον λόγο αυτό το CLA συστήνεται συχνά από τους ειδικούς της Διατροφής σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε λίπος ή άτομα που ανησυχούν για το περίγραμμα του σώματός τους. Δοκιμάστε το CLA 1000mg Λιπαρό Οξύ για το Μεταβολισμό των Λιπών της Lamberts, περιέχει Tonalin® CLA, μια μορφή φυσικού συζευγμένου λινολεϊκού οξέος. Το Dietrim της Vitabiotics αποτελεί ένα επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής με βασικό συστατικό το Tonalin CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) και 25 επιπλέον βιοδραστικά συστατικά. Τα συστατικά του μπορούν σε συνδυασμό με καλή διατροφή και άσκηση να συμβάλλουν στη βέλτιστη αναλογία μεταξύ λιπώδους και μυϊκού ιστού και στην κατάκτηση ενός καλλίγραμμου σώματος. Το CLA Extreme® -Φόρμουλα Αδυνατίσματος με CLA, L Καρνιτίνη, Πράσινο Τσάι & Guarana της Now Foods συνδυάζει τα οφέλη της L-καρνιτίνης (Carnipure), του guarana και του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού (GTE).

4 Το πράσινο τσάϊ 

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι έχει  θερμογενετικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι οι κατεχίνες που βρίσκονται στο πράσινο τσάι έχουν την ικανότητα να αυξάνουν το μεταβολισμό, αλλά και την οξείδωση του συσσωρευμένου λίπους. Δοκιμάστε το    Green Tea Plus με Goji Berry της Deligios για Ενίσχυση του Μεταβολισμού, αποφεύγοντας τις εξαντλητικές δίαιτες που συνήθως χαλάνε τον μεταβολισμό και καίνε τους μύς αντί το λίπος. Συνδυάζει τις μοναδικές λιποδιαλυτικές ιδιότητες των κατεχινών του πράσινου τσαγιού με τα ευεργετικά συστατικά του Goji Berry συμβάλλοντας στην δραστική ενίσχυση του μεταβολισμού, στο κάψιμο λίπους, στην αποτοξίνωση οργανισμού και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Το Green Tea 520mg (Camellia sinensis) της Solgar παρέχει αντιοξειδωτικές, αντιαλλεργικές και θερμογενετικές ιδιότητες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για την επιτάχυνση της καύσης του αποθηκευμένου λίπους. Το Carboslim Phase 2 Πράσινο Τσάι & Χρώμιο - Φυσικό Αδυνατιστικό της Health Aid περιέχει πράσινο τσάι και χρώμιο που δεσμεύει με φυσικό τρόπο το άμυλο και τα σάκχαρα, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη μετατροπή τους σε γλυκόζη και λίπος.

Το Box Pharmacy σας προτείνει