ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποια είναι τα κορυφαία συμπληρώματα που πρέπει να

Ποια είναι τα κορυφαία συμπληρώματα που πρέπει να ψάξετε;

Αν φέτος δώσατε υπόσχεση να βελτιώσετε την υγεία σας ψάξτε γι αυτά τα σπουδαία συστατικά στα συμπληρώματα διατροφής και δείτε σύντομα αποτελέσματα.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ: ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ

Ψάξτε για: Q10 και βιταμίνες του συμπλέγματος Β

Το Coenzyme Q10 προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υπεισέρχεται στον κύκλο παραγωγής της κυτταρικής ενέργειας,  και είναι απαραίτητο σε υψηλές δόσεις στο μυοκάρδιο. Θεωρείται χρήσιμο σε περιπτώσεις ενδυνάμωσης του καρδιαγγειακού και του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αύξηση της παραγωγής ενέργειας και στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Η Βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για το σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, για το μεταβολισμό των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των σακχάρων για τη παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Επίσης βοηθά στη διατήρηση του μυϊκού τόνου και είναι εξαιρετική για διατήρηση της καλής όρασης, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Η έλλειψη της συνδέεται με τον καταρράκτη των ματιών, το τρέμουλο των χεριών, την μυϊκη αδυναμία & τις ζαλάδες. Δοκιμάστε το  Energy Now της Power Health που Τονώνει Σώμα & Διάθεση, το Coenzyme Q-10 30mg της Solgar, το Day - Vit Active Βιταμίνες με Συνένζυμο Q10 & Τζίνσεγκ της Health Aid ή το Βιταμίνη Β2 100mg για Μεταβολισμό, Μύες, Όραση, Δέρμα, Νύχια & Μαλλιά της Health Aid.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ: ΝΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ

Ψάξτε για: Μαγνήσιο

H αντιστρές φυσική λύση! Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση απομακρύνοντας το άγχος και το στρες που σας φορτώνει η δύσκολη και κουραστική καθημερινότητα.  Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και για την ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, ενώ παράλληλα προάγει  την ομαλή παραγωγή ενέργειας στο σώμα. Ακόμη, βοηθάει στην αποβολή της αμμωνίας από τον οργανισμό, είναι σημαντικό για τη ρύθμιση των καρδιακών παλμών, της μυϊκής σύσπασης και της νευροδιαβίβασης. Είναι ευεργετικό στις μυϊκές κράμπες και τους πόνους της περιόδου, παίζει καθοριστικό ρόλο στη μνήμη και τη μάθηση, μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολισμού και είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Δοκιμάστε το Μαγνήσιο - Για το Άγχος και το Μυϊκό Στρες της Power Health  και το Magnesium Citrate 200mg - Μαγνήσιο για το Μυϊκό Σύστημα της Solgar.

Ψάξτε για: Ginseng

Μειώνει το στρες, καταπολεμά την έντονη κόπωση, βελτιώνει την αντοχή, τη σωματική και πνευματική απόδοση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προσφέρει ευεξία και έχει αντιγηραντική δράση. Δοκιμάστε το Panax Ginseng Με Ολόκληρες Ρίζες Panax Ginseng και Βασιλικό Πολτό της Ortis.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ: ΓΕΡΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Ψάξτε για: Γλυκοζαμίνη

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά του χόνδρου των αρθρώσεων και είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων. Παρέχει προστασία κατά των κραδασμών που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αποκατάστασή των χόνδρων και παρουσιάζει ήπια αναλγητική δράση. Διαθέτει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση. Πολλοί πιστεύουν ότι η χρόνια λήψη γλυκοζαμίνης, που είναι απολύτως εφικτή, λόγω της απουσίας ανεπιθύμητων ενεργειών, καταστέλλει αρκετές φλεγμονώδεις διαδικασίες στον οργανισμό και προστατεύει από παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, ενώ πρόσφατες μελέτες μιλούν για τα οφέλη της στις  καρδιαγγειακές και οι πνευμονικές παθήσεις. Η γλυκοζαμίνη, το κολλαγόνο & η χονδροϊτίνη είναι απαραίτητα για τη φυσική προστασία και την αναδόμηση των συνδέσμων, των αρθρώσεων και των οστών. Δοκιμάστε το Osteoflex Plus για Ευλύγιστες Αρθρώσεις με MSM - Κολλαγόνο - Γλυκοζαμίνη - Χονδροϊτίνη - Οστρακοειδή της Health Aid, το Σύμπλεγμα Γλυκοσαμίνης & Χονδροϊτίνης της Lamberts ή το Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM της Solgar.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Ψάξτε για: Εχινάτσια

Τα τελευταία 20 χρόνια, η echinacea έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα φυτά, καθώς θεωρείται ότι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, και βελτιώνει σημαντικά την αντίδραση του οργανισμού σε μολύνσεις. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η εχινακίνη, ένα γλυκοσίδειο που περιέχεται στο φυτό, καταπολεμά τα βακτήρια σαν φυσικό αντιβιοτικό, γεγονός που εξηγεί την ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα του φυτού σε λοιμώξεις, φλεγμονές και βέβαια στο κοινό κρυολόγημα και την γρίπη.  Δοκιμάστε την Εχινάτσια Eubias για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος της Superfoods, την Echinacea 500mg για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού της Health Aid, την Echinacea Goldenseal Cat's Claw Complex - Εχινάτσεα για Ενίσχυση Ανοσοποιητικού της Solgar

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ: ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ

Ψάξτε για: Ω -3 λιπαρά οξέα

Τα ωμέγα λιπαρά οξέα είναι ευεργετικά για την υγεία του καρδιαγγειακού, των λειτουργιών του εγκεφάλου και την ανάπτυξη. Επειδή δεν συντίθεται από τον οργανισμό η πρόσληψη τους από ένα διατροφικό συμπλήρωμα συνιστάται. Υποστηρίζουν  την υγιή λειτουργία όλων των συστημάτων του οργανισμού  (καρδιαγγειακό, νευρικό, αναπαραγωγικό κ.ά.), τονώνουν τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού για να αντιμετωπίζει μολύνσεις και φλεγμονές, ενισχύουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Δοκιμάστε το Omega 3-6-9 Λιπαρά Οξέα για το Καρδιαγγειακό Σύστημα, τον Εγκέφαλο και το Δέρμα της Health Aid, το Omega-3-6-9 Λιπαρά Οξέα Υψηλής Βιολογικής Αξίας της Solgar ή το Pure Fish Oil 1100mg Ιχθυέλαιο με Ω3 Λιπαρά Οξέα της Lamberts.