ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ποια είναι τα καλύτερα λιποδιαλυτικά σήμερα;

Ποια είναι τα καλύτερα λιποδιαλυτικά σήμερα;

Το πήρατε απόφαση να αδυνατίσετε; Κάντε το με έξυπνο τρόπο: στοχεύστε στην καύση λίπους και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτά είναι τα καλύτερα λιποδιαλυτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να βάλετε φωτιά στο λίπος!

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το πράσινο τσάι έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σώμα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι έχει  θερμογενετικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι οι κατεχίνες που βρίσκονται στο πράσινο τσάι έχουν την ικανότητα να αυξάνουν το μεταβολισμό, αλλά και την οξείδωση του συσσωρευμένου λίπους. Λειτουργεί επίσης και ως αντιφλεγμονώδες εκτός από τη λιποδιαλυτική του ιδιότητα. Επιπλέον σας δίνει ενέργεια όλη την ημέρα, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε τον καφέ με πράσινο τσάι. Το GREEN TEA PLUS με Goji Berry της Deligios συνδυάζει τις μοναδικές λιποδιαλυτικές ιδιότητες των κατεχινών του πράσινου τσαγιού με τα ευεργετικά συστατικά του Goji Berry συμβάλλοντας στην δραστική ενίσχυση του μεταβολισμού, το κάψιμο λίπους, την αποτοξίνωση οργανισμού και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Το Carboslim Phase 2 της Health Aid περιέχει πράσινο τσάι και χρώμιο δεσμεύει με φυσικό τρόπο το άμυλο και τα σάκχαρα, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη μετατροπή τους σε γλυκόζη και λίπος. Αποτέλεσμα; Σημαντική απώλεια βάρους γρήγορα και εύκολα χάρη στα πολύτιμα φυσικά συστατικά της μοναδικής του σύνθεσης! Το Green Tea Leaf Extract (Camellia sinensis) της Solgar παρέχει αντιοξειδωτικές, αντιαλλεργικές και θερμογενετικές ιδιότητες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για την επιτάχυνση της καύσης του αποθηκευμένου λίπους.

Άλφα-λιποϊκό οξύ

Αυτό που κάνει είναι ότι επιταχύνει την απομάκρυνση του σακχάρου από το αίμα εμποδίζοντας αποτελεσματικά τη μετατροπή του σε λίπος και χρησιμοποιείται ως συστατικό για την απώλεια λίπους. Λειτουργεί ακόμη και ως προϊόν αντιγήρανσης και έχει επίσης αποδειχθεί ότι επιμηκύνει τη συνολική διάρκεια ζωής. Τo Lipotropic Factors της Solgar συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

CLA

Βασικά το CLA είναι ένα λιπαρό οξύ που σας βοηθά να χάσετε λίπος. Αλλά δεν κάνει μόνον αυτό: θα υποστηρίξει και τους μυς σας ενώ σε ορισμένες μελέτες δείχνει να βελτιώνει ακόμα και τη συγκέντρωση και τον ύπνο. Το CLA χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να προωθεί το μεταβολισμό και να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την ενέργεια του για την εξισορρόπηση και τη διατήρηση του λίπους σε χαμηλά επίπεδα. Για να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα είναι καλό να συνδυάζεται με μια εξισορροπημένη δίαιτα και γυμναστική. Το CLA της Ηealth Aid βοηθά δρατικά στην καύση λιπών, στην αύξηση του μυϊκού τόνου και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Διατηρεί σφικτό, λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα. Το CLA της Lamberts® περιέχει Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ Φυσικής προέλευσης, (παράγεται από το φυτό safflower), καθώς με αυτή την μορφή έχει διεξαχθεί η πλειοψηφία των κλινικών μελετών, ενώ και κατά την διαδικασία παρασκευής υπόκειται σε μια ειδική επεξεργασία διασφάλισης των βιολογικά ενεργών συστατικών του. To συμπλήρωμα διατροφής CLA conjugated linoleic acid της Quest παρέχει 800mg καθαρού CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) ανά κάψουλα από 1000mg ελαίου του φυτού safflower. Το CLA βοηθά στην επίτευξη βέλτιστης αναλογίας μεταξύ λιπώδους και μυϊκού ιστού κι επομένως μπορεί να βοηθήσει σε προγράμματα απώλειας βάρους. Επίσης, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. -

 Πράσινος καφές

Οι σπόροι του πράσινου καφέ είναι πλούσιοι σε πολυφαινόλες, οι οποίες λόγω του χλωρογενικού οξέως που περιέχουν χαρακτηρίζονται από έντονη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη επίδραση στον οργανισμό. Το χλωρογενικό οξύ που περιέχει ο πράσινος καφές μπορεί σύμφωνα με μελέτες να ενισχύσει τη χρησιμοποίηση του λίπους, έναντι των υδατανθράκων, για την παραγωγή ενέργειας και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο στην καύση του λίπους και τη ρύθμιση του βάρους. Σε μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας το 2007 διαπιστώθηκε ότι το χλωρογενικό οξύ φαίνεται να έχει σημαντική επίδραση στην απορρόφηση και την χρησιμοποίηση της γλυκόζης από την διατροφή. Η κατανάλωση του οξέως ήταν σε θέση να επιβραδύνει την απορρόφηση κατά 7% και επίσης είχε ως αποτέλεσμα μία μέση απώλεια 5,44 κιλών της μάζας σώματος. Το Green Coffee 200mg της Quest περιέχει 200mg τυποποιημένου εκχυλίσματος πράσινου καφέ ανά ταμπλέτα, που αποδίδει 90mg χλωρογενικού οξέος και θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος, ειδικά αν συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή. Το Coffee Slim της HealthAid είναι μία πρωτοποριακή σύνθεση με θερμογόνο δράση για τη διαχείριση του υγιούς βάρους. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου καφέ πλούσιο σε chlorogenic acid που εμποδίζει τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, συντελεί στη μείωση βάρους λόγω θερμογενετικής δράσης (φυσικός τρόπος «κάψιμου λίπους»), με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των free radicals (αντιγήρανση, βελτίωση κυκλοφορίας) και του οξειδωτικού στρες καθώς και κετόνες Rasberry που ενισχύουν το μεταβολισμό και το κάψιμου του «επίμονου»λίπους. Το Confidence Green Coffee Decaffeinated 5000mg - Πράσινος Καφές 90 Κάψουλες της Alfa Choice αδυνατίζει, επιταχύνει το μεταβολισμό, καίει το λίπος, μειώνει την όρεξη, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

L-καρνιτίνη

Ανακαλύφθηκε το 1905, είναι ένα υδατοδιαλυτό καρβοξυλικό οξύ μικρής αλύσου και συντίθεται φυσιολογικά από τον ανθρώπινο οργανισμό από δύο αμινοξέα, τη λυσίνη και τη μεθειονίνη. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε λιποδιαλυτικά σκευάσματα. Πρόκειται για μια σημαντική ουσία σε ό, τι αφορά έναν από τους μηχανισμούς μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια και ουσιαστικά της υδρόλυσης των λιπών και της δημιουργίας ενέργειας. Το 98% της L-καρνιτίνης στο ανθρώπινο σώμα εντοπίζεται στις μυϊκές ομάδες, όπου αποτελεί μέρος του ενζυμικού συστήματος μεταφοράς των λιπαρών οξέων μέσης αλύσου στο εσωτερικό του μιτοχονδρίου των μυϊκών κυττάρων, όπου λαμβάνει χώρα η οξείδωσή τους με σκοπό την παραγωγή ενέργειας. Δοκιμάστε το L-Carnitine 500 mg για Λιποδιάλυση της Now Foods. Είναι χρήσιμο και για την καρδιαγγειακή υγεία, τον έλεγχο του βάρους, την αδυναμία απέναντι στους ιούς και την αύξηση της αεροβικής αντοχής.