ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Οι 5 καλύτερες θεραπείες για την αντρική τριχόπτωσ

Οι 5 καλύτερες θεραπείες για την αντρική τριχόπτωση  

Τονώστε και προστατέψτε τα μαλλιά σας από την πτώση και αντιμετωπίστε την αντρική τριχόπτωση με τις 5 καλύτερες θεραπείες.  

Γιατί χάνετε τα μαλλιά σας;

Εκτός από την κληρονομικότητα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν στην τριχόπτωση όπως η ανεπάρκεια σιδήρου, τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, οι δίαιτες express, ο υπερθυρεοειδισμός ή ο υποθυρεοειδισμός, το έντονο στρες και κάποιες δερματολογικές παθήσεις όπως είναι η βαριά σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, τα εκζέματα κ.λ.π.  

Ποιες είναι οι καλύτερες θεραπείες για την αντρική τριχόπτωση  

1 Η κερατίνη  

Η τρίχα αποτελείται από μια πρωτεΐνη, την κερατίνη, η οποία παράγεται από τα αμινοξέα κυστίνη και μεθειονίνη. Τα μαλλιά παίρνουν τη δομή τους από αυτή την πρωτεΐνη. Η κερατίνη εκτός από τα αμινοξέα αποτελείται και από μία ουσία που ονομάζεται δισουλφιδίου κυστεΐνη. Τα άτομα της δισουλφιδίου κυστεΐνης δημιουργούν μια “γέφυρα” μεταξύ τους και σε συνδυασμό με τα επίπεδα συγκέντρωσης αμινοξέων, καθορίζεται αν η τρίχα θα είναι χοντρή, λεπτή, δυνατή, αδύναμη. Δοκιμάστε το Κερατίνη 250sf για Λαμπερά Μαλλιά (50 Κάψουλες) της Superfoods, λαμβάνοντας 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Προσέξτε μόνον να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.  

 2 Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία  

Εμπλουτίστε τη διατοφή σας με κάποιες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θρέφουν την τρίχα και τη δυναμώνουν. Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην καλή υγεία του επιθηλίου της τρίχας. Εάν υπάρχει ανεπάρκεια αυτής της βιταμίνης τα μαλλιά σας είναι εύθραυστα και αδύναμα. Η βιταμίνη C καθώς και η βιταμίνη Ε προλαμβάνουν τη γήρανση της τρίχας, χάρη στην αντιοξειδωτική τους δράση. Η βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία της τρίχας αφού η βάση του ιστού του τριχοθυλακίου (όπου δημιουργείται και αναπλάθεται η τρίχα) είναι το κολλαγόνο, και η βιταμίνη C είναι αυτή που συντελεί στη δημιουργία του. Δοκιμάστε το 2x Collagen Pro-Active Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο με Γεύση Λεμόνι 2x500ml της Collagen Power, υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο αποτελεί μία εύπεπτη πρωτεΐνη-κλειδί για τον οργανισμό και όπως έχουν αποδείξει μακροχρόνιες έρευνες έχει πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα άμεσα ορατά στην υγεία των μαλλιών.

Σίδηρος, χαλκός και ψευδάργυρος επίσης μπορούν να σας σώσουν από την τριχόπτωση.  Το συμπλήρωμα διατροφής Perfectil της Vitabiotics παρέχει στον οργανισμό 22 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, L-κυστίνη και εκχύλισμα σταφυλιού, που σύμφωνα με μελέτες μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Απαραίτητα ιχνοστοιχεία όπως το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, βοηθούν στο σωστό σχηματισμό της τρίχας και στην ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για την αντοχή της τρίχας και το σχηματισμό του θύλακα της τρίχας. Ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και η L-κυστίνη είναι συστατικά που σύμφωνα με μελέτες συμβάλλουν στην υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών.  

3 Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής  

Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό του κεφαλιού για 2-3 λεπτά με το Natural Oil - Βιολογικό Έλαιο Δάφνη 100ml της Apivita. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα και στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, ενισχύει σημαντικά τη δομή της τρίχας, θρέφει και δίνει μοναδική λάμψη στα μαλλιά. Χάρη στις τονωτικές του ιδιότητες, είναι ιδανικό για την περίοδο της τριχόπτωσης. Επίσης, κάθε φορά που λούζεστε κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας στο τριχωτό του κεφαλιού, για περίπου 5 λεπτά. Τονώνεται η ανάπτυξη της τρίχας. Χρησιμοποιείστε το Dercos Δυναμωτικό Σαμπουάν Κατά της Τριχόπτωσης 400ml της Vichy που περιέχει Aminexil. To Aminexil καταπολεμά τη σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου, προκειμένου να διατηρείται η απαλότητα και ελαστικότητα των ιστών που περιβάλλουν την ρίζα ώστε να τη βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί. Δοκιμάστε επίσης το Propoline Τονωτικό Σαμπουάν για Άνδρες για Τριχόπτωση με Λούπινο & Δενδρολίβανο 250ml της Apivita με 88% φυσική σύνθεση που αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας, δυναμώνει, τονώνει και θρέφει τα μαλλιά χάρη στο λούπινο, το δενδρολίβανο,το ginseng, το πολυκόμπι,τις βιταμίνες, το μέλι και τα ιχνοστοιχεία και είναι ιδανικό για περιόδους εποχικής τριχόπτωσης, ιδίως κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου.  

4 Οι αγωγές τριχόπτωσης  

Συμπληρώματα διατροφής και αγωγές κατά της τριχόπτωσης δυναμώνουν την τρίχα, βοηθούν σημαντικά στην οξυγόνωση και επαναδραστηριοποίηση των βολβών και των ριζών, δυναμώνουν τα μαλλιά και επιταχύνουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη τους και παράλληλα βοηθούν στη ρύθμιση της υπερβολικής λιπαρότητας. Το συμπλήρωμα διατροφής για χρόνια και εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και αδύναμα μαλλιά Hair Force Caps της Frezyderm αυξάνει την τριχοφυία, και ενδυναμώνει τις τρίχες (L-Methionine,L-Cysteine), ενισχύει την πρωτεϊνοσύνθεση (Cu,Zn,Fe), παρέχει αντιοξειδωτική δράση (Q10,Se,Vit C, E) και έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενώ βελτιώνει την μικροκυκλοφορία (Evening Primrose oil). Το HairSkiNail της Health Aid περιέχει ειδικά επιλεγμένα συστατικά βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, που δρουν συνεργιστικά για να βοηθούν στη διατήρηση της υφής και της δύναμης, ειδικά σε κάθε περιοχή (μαλλιά, δέρμα και νύχια).  

5 Για να αντιμετωπίσετε τη μόνιμη τρίχοπτωση

Η μεταμόσχευση μαλλιών η οποία μπορεί να γίνει από έμπειρο χειρουργό. Επίσης θεραπεία μπορεί να γίνει με τη βοήθεια laser, με μεσοθεραπεία, με PRP (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Βλαστοκυττάρων).

Το Box Pharmacy σας προτείνει