ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.total_price }} Προηγούμ. τιμή
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{ order.free_shipping_remaining_cost }}
Έκπτωση Προσφοράς: {{ order.promo_discount }}
Σύνολο: {{ order.cart_cost }}
Ξηρά λάδια: 12 φανταστικοί τρόποι για τέλειο αποτέ

Ξηρά λάδια: 12 φανταστικοί τρόποι για τέλειο αποτέλεσμα

Τα ξηρά λάδια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά θρέφουν, ενυδατώνουν, προσφέρουν λάμψη και αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Το μόνο που ζητούν από εσάς είναι να μάθετε τί πρέπει να κάνετε και πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Αυτοί είναι οι 12 φανταστικοί τρόποι για τέλειο αποτέλεσμα.

Στην κοσμητολογία, αποτελεί μαζί με το νερό, το βασικό συστατικό των περισσότερων καλλυντικών κρεμών. Τα ξηρά λάδια ή dry oils μεταφέρουν όλα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης κάνοντάς τα ακόμη πιο αποτελεσματικά. Τα ξηρά λάδια καταπραύνουν ερεθισμούς, ενυδατώνουν σε βάθος και ενισχύουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, ένα  ξηρό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

  • ενυδάτωση προσώπου, σώματος και μαλλιών
  • ντεμακιγιάζ προσώπου
  • απολέπιση
  • μακγιάζ

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Αυτοί είναι οι 12 τρόποι για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα εάν θέλετε:

1 Να διεισδύσουν καλύτερα τα συστατικά της κρέμας σας: Μια, δυο σταγόνες αρκούν από το ξηρό λάδι. Τις ζεσταίνετε καλά στις παλάμες σας και με κινήσεις από το πάνω προς το κάτω μέρος του προσώπου απλώνετε με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Έτσι τα έλαια εισχωρούν σε πιο βαθιές στοιβάδες και παρασύρουν την κρέμα σας για καλύτερη ενυδάτωση. Θα σας αρέσει το Moroccan Argan Oil Facial Oil : Μη Λιπαρό Έλαιο Προσώπου Προηγμένης Φόρμουλας με Έλαιο Αργκάν, 30 ml της Dr Organic

2 Θρέψη της επιδερμίδας: προσθέστε λίγες σταγόνες στο μπάνιο, μαζί με το αφρόλουτρό σας. Δοκιμάστε το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic - Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο, Σώμα και Μαλλιά με Έλαιο Πολύτιμης Μαστίχας (100 ml) της Pharmasept.

3 Ενυδάτωση σώματος: εφαρμόστε το σε νωπό δέρμα μετά το ντους κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ. Μπορείτε να το αναμείξετε και με την ενυδατική κρέμα σώματος. Δοκιμάστε το Huile Prodigieuse-Πρόσωπο-Μαλλιά-Σώμα 50ml της Nuxe.

4 Να μαλακώσετε τα σκληρά σημεία: κάντε μασάζ στις ξηρές φτέρνες και στους αγκώνες πριν κοιμηθείτε.

5 Να μυρίζετε όμορφα: το καλοκαίρι αντί για άρωμα φορέστε ένα αρωματικό λάδι που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας αλλά θα αναδείξει και το μαύρισμά της. Δοκιμάστε το Tangerine Αιθέριο Έλαιο Μανταρίνι για Φυσική Λάμψη 15ml της Darphin με αρωματικό έλαιο εσπεριδοειδών για ενέργεια και ευεξία.

6 Περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο: αναμείξτε 1-2 σταγόνες λαδιού στο φον ντε τεν σας. Δοκιμάστε το Ideal Body 3 Oros - Χρυσαφένιο Λάδι 100ml της Vichy.

7 Αντιγήρανση: αντικαταστήστε την κρέμα νύχτας με λάδι απλώνοντάς το στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις μασάζ. Θα σας αρέσει το Premier Cru The Elixir Λάδι για Πλήρη Αντιγήρανση, Ρυτίδες, Κηλίδες & Σύσφιγξη 29ml της Caudalie.

8 Απαλά και υγιή μαλλιά: κάντε μία θρεπτική μάσκα. Απλώστε λίγο λάδι σε λουσμένα, νωπά μαλλιά, τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε τα για 15 λεπτά. Μην ξεβγάλετε. Θα σας αρέσει το Monoi Oil Tahiti Frangipani Λάδι Monoi Πολλαπλών Χρήσεων σε Συνδυασμό με Λάδι από Εξωτικά Άνθη, 100 ml της Hei Poa. Το Monoi θεωρείται ιερό έλαιο στη Γαλλική Πολυνησία. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά.

9 Περισσότερο νεύρο στις μπούκλες και λάμψη: Ζεστάνετε λίγο λάδι στις παλάμες σας και «τσαλακώνετε» τις μπούκλες, για να αποκτήσουν ελαστικότητα, νεύρο και λάμψη. Δοκιμάστε το  Monoi De Tahiti Moringa Λάδι Σώματος & Μαλλιών, 100ml

10 Προστασία από τη βαφή: Ένα βράδυ πριν βάψετε τα μαλλιά σας απλώστε μερικές σταγόνες λαδιού σε όλο το μήκος της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρετε βαθιά θρέψη και προστασία από την ξηρότητα και το σπάσιμο που μπορεί να προκληθούν από τα χημικά της βαφής. Θα σας αρέσει το Huile Prodigieuse-Πρόσωπο-Μαλλιά-Σώμα 100ml της Nuxe.

11 Προστασία από τον ήλιο: Ψεκάστε με λίγο λάδι τα θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά για να τα κάνετε πιο λαμπερά και να τα προφυλάξετε από την ξηρότητα και την ηλιακή ακτινοβολία.  Δοκιμάστε το  Huile Divine - Ξηρό Ενυδατικό Λάδι για Σώμα, Πρόσωπο & Μαλλιά (50ml) της Caudalie. Ιδανικό και για τις άκρες των μαλλιών.

12 Να κάνετε μασάζ: Χρησιμοποιήστε τα ως βάση και ρίξτε σταγόνες αιθέριων ελαίων για να  δημιουργήσετε ένα αντιγηραντικό, χαλαρωτικό, απαλυντικό λάδι μασάζ για όλο το σώμα. Θα σας αρέσει το Λάδι Σώματος από Αγνό Βιολογικό Ελαιόλαδο 300ml της Olivia.

Ποια είναι η ιδανική ώρα για τη χρήση τους;

Το βράδυ θεωρείται ότι είναι η ιδανική ώρα για τη χρήση των ξηρών λαδιών επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας το σώμα χαλαρώνει, η επιδερμίδα διορθώνει τις βλάβες της μέρας και, ταυτόχρονα, συγκεντρώνει δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις της επόμενης μέρας.

 

 

Το Box Pharmacy σας προτείνει
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
396 πόντους
16,50€ Τιμή καταλόγου